תשמעו אני מאמין באלוקים ושומר מצוות כמה שאני יכול
אבל יש עברה אחד שהיא: "הוצאת זרע לבטלה" שאני חוטא בה מלא למרות שאני יודע את האיסור ואני מרגיש בזמן האחרון שאין לי בכלל מזל והכול נאחס ואני תמיד חושב שזה לא בגלל זה זה סתם שאין מזל?!!
מה עלי לעשות??
תשמעו אני מאמין באלוקים ושומר מצוות כמה שאני יכול
אבל יש עברה אחד שהיא: "הוצאת זרע לבטלה" שאני חוטא בה מלא למרות שאני יודע את האיסור ואני מרגיש בזמן האחרון שאין לי בכלל מזל והכול נאחס ואני תמיד חושב שזה לא בגלל זה זה סתם שאין מזל?!!
מה עלי לעשות??
|
|
זה סתם
אני עובר על החוק הזה ויש לי אחלה מזל
אין פה שום חטא
הכוונה בכלל זה לא לזיין בחורה ואחר כך לא לגמור בתוכה
מה ?!!?! מה אתה מבלבל את המוח !
אל תקשיב לו ! אין לו רב והוא לומד שיעורי תורה ! אני אומר לך שלאונן זה חטא בפני עצמו ! זרע לבטלה - כשמו כן הוא להוציא זרע לבטלה ! הרי זרע לבטלה זה לבטלה זה לא לתינוק ! אין לו מושג בדברים הללו ואתה יכול לשאול כל רב בעולם ! ( זה שאסור לעשות את זה עם בחורות [ לפני חתונה ] זה גם נכון, אבל האיסור של לאונן הוא איסור חמור ביותר בתורה !!! )
ומה אתה מבלבל את המוח אם אתה לא מבין בזה בכלל ?! שאלת בכלל רב ?! בדקת את הדברים ?! הרי אתה לא מבין אז מה אתה עונה לו בכלל ?!
תמשיך לאונן ותמשיך להתפנן
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
חאלס עם השטויות האלו אין דבר כזה זרע לבטלה!
אתה מוציא זה להנאה זה לא לצורך בטלה..
כל המלומדים שבינכם איך תסבירו את תופעת קרי לילה?!
חטא שבעל כוחו?
קיצור אני דורש להפסיק לדבר שטויות ולהוציא את המושג הזה מהלקסיקון שלכם!
תן לי לספר לך משהו ..
אמרגן הביטלס ..או איך שתקרא לזה הסוכן שלהם ..
מה לא היה לו .. כסף , תהילה ממון לא חסר ולא פירסום האמרגן שלהם היה יהודי בשיא הקריירה התאבד במכתב התאבדות שלו הוא כתב ככה :
" היה לי הכל ולא כלום " רייקנות , אתה חושב שכסף זה הכל בחיים ?
אז ביל גייטס מיליונר .. בוא תבטיח לי שהוא מאושר .. הבנת את הפואנטה .
בחיים לא היה לי קרי לילה ..
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 20-12-2009 בשעה 01:52.
אז תן לי לחדש לך..
דבר ראשון אתה לא יכול לשלוט במחשבות תועבה.. כי מה לעשות אתה לא שולט על מה אתה חושב ולא על ההורמונים שלך
דבר שני בניגוד לדיעה הרווחת אולי אחוז מסויים של חלומות מחשבות נובעה ממשהו שקרה לנו במשך היום אבל חלק בלתי מבוטל נובע מההיפותלמוס שלך שהוא מרכז ההנאה ומה לעשות כמו שציינתי קודם אתה סך הכל בן אדם ויש לך צרכים לא ממושים ולכן אתה תחלום חלומות מלאי תועבה וגירוי..
קיצור אל תתן לי סיבה להמשיך לחפור כי יש לי הרבה מאוד מה להוסיף בנושא
התשובה באתר
tshuvot.wordpress.com