אחי אסור תפסיק עם זה מיד! תתחיל לאט לאט תאונן פעם בשבוע בשבועיים בחודש עד שבכלל כלום ! אתה תראה...
|
|
כל אלה שאומרים שאוננות זאת תועבה.. אח אם הייתם יודעים כמה זה טבעי וכמה זה טבוע בנו, לכו תלמדו קורס בביולוגיה אבולוציונית באוניברסיטה ותבינו שמשחר האדם, הוא היה צריך פורקן מיני.
אם זאת לא אישה אז זה פורקן מיני עצמי, אוננות.
ושיבוא האידיוט ויגיד לי שזה זיבול שכל והעולם קיים רק ששת אלפים שנה.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
מה קשור ? טבוע בך ? ברור שזה טבוע בך כי זה אמור להיות לילדים, ולא סתם לכיף. ע"פ היהדות זה איסור חמור בתורה, וגם ע"פ עשרת הדיברות ( אסור לנאוף ) והרעיון של ה6000 שנה זה דבר שצריך להבין אותו, מדוע ?
כי ע"פ היהדות, ה' ברא את הכל כבר מוכן. את העולם וכל מה שסובב סביבו, וחלק יצר שיתפתח בתהיליכים. מה זה אומר ? שע"פ היהדות את "אדם" ה' עשה מוכן, בערך כבן 30 ( מעריכים ) ולא כתינוק. ואם אני לדוגמא, או אתה היינו במקום, והוא היה אומר לנו שהוא בן 30, בלי לחשוב פעמיים, שנינו היינו אומרים שהוא כבר 30 שנה חי, לא כך ?
ופעם, יום זה לא היה במובנים שלנו, כי את השמש והירח ? זוכר באיזה יום הוא ברא ? אני מאמין שאתה יודע. וכן מצוין בתנ"ך: " כאלף שנים בעינייך, כיום אתמול " ומצוין בתורה כאלף שנים, ככה שזה יכול להיות הרבה יותר מעל 10,000 אפילו וכד'. זה לא נוקב במספר.
אבל שוב, יש מחלוקות רבות.
נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 15:33.
בבקשה, אם אתה גם לא מאמין לרבנים: http://www.kipa.co.il/ask/show/180515
כי מבחינת יהדות, קבלה והלכה זה איסור חמור ביותר.
כמו שאמרתי, כל אחד ודעותיו. הצגתי לך כאמור את האיסור, תחליט אתה מה לעשות עם זה.
טמבל, בטח שזה לכייף.
אריות, שימפנזות ובני אדם הם שלושה בעלי חיים שמקיימים יחסי מין לשם הנאה. והבאתי לך רק שלושה, יש עוד הרבה יותר מאלה.
לא רק לצורכי התרבות.
אבל עזוב אני רואה שפתחת משתמש רק כדי להטיף מוסר..
אני לא מבין אותכם, האנשים ה"מאמינים" לכאורה.
תאמינו מה שאתם רוצים, אבל תפסיקו לנסות לכפות את זה על אחרים. בין אם זה להסית אנשים מאוננות בריאה או להכריח אנשים להניח תפילין ברכבת (קרה לי יותר מדי פעמים).
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
קרי לילה זה לא נחשב ממש הוצאת זרע לבטלה כי לא ידעת...
בנוגע לשאלה שלך
חז"ל שוללים את האוננות, מכיוון שבעיניהם המיניות קיימת לצורך הקשר בין גבר לאישה המיוחדת לו. מכאן ניתן ללמוד שהמונח "זרע לבטלה" אינו מכוון לבטלה מהולדה אלא פשוט לבטלה "שלא לצורך". כלומר כל סוג של שפיכת זרע שלא במהלך קיום יחסי מין עם אישה נקרא "זרע לבטלה
ובנוגע לקרי לילה
האיסור התלמודי (בבלי, מסכת נידה יג ע"א) על הוצאת שכבת זרע לבטלה התעצם במהלך הדורות וקיבל ממדים מיתיים. מבחינת המינוח, הוצאת שכבת זרע לבטלה בכוונה מכונה אוננות, ואילו הוצאה שלא בכוונה מכונה "ראיית קרי" או קרי לילה.
מכאן למדנו שאסור לאונן ובכלל להוציא זרע לבטלה
אל תתרגש מקרי לילה כי זה לא מכוון..
עובדה שכן. שיש הרבה דתיים וחרדיים שלא.
עובדה שאני, כבר חצי שנה בלי זה. ועוד הרבה שאם הם באמת רוצים, והאמונה שלהם חזקה מכל, והם יודעים שהם עוברים על איסור חמור שבתוכו כלול האיסור מעשרת הדיברות " אל תנאף " אם הם נלחמים, ונלחמים בכל הכוח, ונכון שזה קשה, בסוף הם מצליחים לשמור את הברית.
ואנשים כאלו הם ההוכחה כמה האמונה היא חזקה מכל.
אני לא הייתי מסתדר
אם אני 3 ימים בלי זה אני יכול לאנוס בחורה על המקום