איפו זה? יש לך שם מלא ?
איפו זה? יש לך שם מלא ?
נערך לאחרונה על ידי benny_naftali; 19-12-2009 בשעה 18:57.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא יודע בדיוק כי אני לא בדיוק זוכר איך הביוס הזה בנוי אבל זה צריך להיות או בתפריט הראשון או השלישי.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אמור להיות רשום איפו שהוא SATA? משארמתה ולהגיד לך מה מוגדר בו ? למה זה אבל סתם שואל ?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז הדיסק עולה? אתה מגיע למסכים הכחולים של התקנת ווינדוס ואז הוא אומר לך שהוא לא מוצא הארדיסק?
אתה צריך להתקין דרייבר של SATA אבל זה רק לפי הדגם של הלוח אם ואז אתה שם קובץ על דיסקט לוחץ F6 להתקנת הדרייבר וזהו.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אין כונן דיסקטים יש דרך אחרת ?בדיסק או משהו?
מ א ו ש ר
לא ב XP אין דרך אחרת אבל אם בלוח שלך יש אפשרות של הגדרת ה SATA כ IDE אז זה ירוץ בלי דרייברים.
אבל הבעיה שבלי דגם של הלוח אני לא יכול להגיד לך אם זה אפשרי בכלל בלוח שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני ינסה לבדוק מה הדגם שלו אני
אני יחפש ב BIOS כל עמודה אז שיהיה רשום SATA ואני יגיד לך את הסוג שלו !
ה SATA שלי מוגדר ג enhanced כל משאמרתם אין רק רשום IDE בשורה אחרת והוא מוגבר כ ENABLED
נערך לאחרונה על ידי benny_naftali; 20-12-2009 בשעה 19:16.
מ א ו ש ר
אה אז זה אומר שה SATA שלך לא יכול להיות מוגדר כ IDE מה שנשאר לך הוא רק להוסיף את הדרייברים ע"י F6 כמו שאמרו לך קודם במהלך ההתקנה עם דיסקט.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!