קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  2. מי מי מי יודע מי אני(((:
    על ידי techno barzel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 13:20
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:01
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 72

אני מאוננן! - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי -Simple- צפיה בהודעה
    אני לא הייתי מסתדר

אם אני 3 ימים בלי זה אני יכול לאנוס בחורה על המקום
    אונס ? לאן הגענו.. אם היית יודע מה זה אומר "לאנוס" בחוקים של התורה, ומה העונש על זה. היית פוחד לחשוב על זה בוא נגיד כך.

זה כי האמונה שלך לא חזקה מספיק, כל אלו שמנסים להתעלם מהתנ"ך ולהתכחש לו כאילו הוא לא קיים.

בבקשה: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/190230

כתבה שמצאתי, על כל אלו שמנסים להתכחש לתנ"ך, שבינתיים יש הוכחות ארכיאולוגיות מוחצות לתקופת דוד ושלמה וכד', עוד נכתב על זה שם. לא יודע אם מישהו כבר יכול להתווכח עם זה, את העניין המדעי צריך ללמוד, לא אנחנו אמרנו לה' איך לברוא את העולם, באיזה דרך ואיך. אבולוציה, המפץ הגדול, את כל אלו צריכים ללמוד לעומק.

ולהכיר במציאות הבורא.

2. קישורים ממומנים

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    אונס ? לאן הגענו.. אם היית יודע מה זה אומר "לאנוס" בחוקים של התורה, ומה העונש על זה. היית פוחד לחשוב על זה בוא נגיד כך.

זה כי האמונה שלך לא חזקה מספיק, כל אלו שמנסים להתעלם מהתנ"ך ולהתכחש לו כאילו הוא לא קיים.

בבקשה: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/190230

כתבה שמצאתי, על כל אלו שמנסים להתכחש לתנ"ך, שבינתיים יש הוכחות ארכיאולוגיות מוחצות לתקופת דוד ושלמה וכד', עוד נכתב על זה שם. לא יודע אם מישהו כבר יכול להתווכח עם זה, את העניין המדעי צריך ללמוד, לא אנחנו אמרנו לה' איך לברוא את העולם, באיזה דרך ואיך. אבולוציה, המפץ הגדול, את כל אלו צריכים ללמוד לעומק.

ולהכיר במציאות הבורא.
    זה היה בצחוק אני לא מתכוון לאנוס מישהי :/

אבל הייתי בסוף נשבר אין סיכוי

התקופה של התנ"ך חלקה באמת אמיתי אבל זה לא אומר שאלוהים 100% קיים

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

shahaf1 אני ממש מעריך את הנכונות להסביר את כול מה שכתבתה אשריך!!!

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי -Simple- צפיה בהודעה
    זה היה בצחוק אני לא מתכוון לאנוס מישהי :/

אבל הייתי בסוף נשבר אין סיכוי

התקופה של התנ"ך חלקה באמת אמיתי אבל זה לא אומר שאלוהים 100% קיים

אני שמח שילד בן 13 מבין רק מה שאנשים בני עשרים ושתיים מבינים אחרי שנים של טימטום טוטאלי ודו שיח מונולוגי בינם לבין אלוהים.

שחף אתה מוכן להפסיק לנסות להחזיר את כולם בתשובה כמו איזה מחוסר-בית חרידי יום לפני האפוקליפסה?
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    אני שמח שילד בן 13 מבין רק מה שאנשים בני עשרים ושתיים מבינים אחרי שנים של טימטום טוטאלי ודו שיח מונולוגי בינם לבין אלוהים.

שחף אתה מוכן להפסיק לנסות להחזיר את כולם בתשובה כמו איזה מחוסר-בית חרידי יום לפני האפוקליפסה?
    כול הכבוד לשחף על הנכונות להראות למשתמשים דברים אחרים ואמיתים!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה

אני מציג את האיסורים. אתה מאמין בתורה ? לא. לכן אני מאמין שזה לא קשור אלייך, וזה באמת בלי להעליב.

לא להאמין בתורה של עם ישראל, זו בחירתך. אף אחד לא אומר לך מה לעשות, זה שאלוקים קיים אני אישית מאמין ב100%. האמיתות של התנ"ך, זה האמיתות של התנ"ך.

מעניין אותי איך תסביר למדען שמאמין שיש בורא לעולם וכד', שאין אלוקים וכד'. הרי יש כל כך הרבה ממצאים היסטוריים אריכאולוגים, ומצרים שמדווחים על יציאת מצרים ועל 10 מכות מצרים, והנבואות וכד' ( לא ניכנס לזה עכשיו ), ודברים כמו "אבולוציה" ו"המפץ הגדול" וכד' שאנשים חושבים שזה סותר את התורה וכד' ולא לומדים את זה לעומקם, זה אי הבנה באמת ולא מבינים את הדעות ואת חלק מן הכתוב ואת דעות הרבנים וכד', שכוללים ממצאים ארכיאולוגים והוכחות מן הכתוב וכד', ככה שמבחינתי אין על מה להתווכח, יש בורא לעולם, וזה ה', והתורה אמת.

התווכחתי על זה כאן המון, ואני לא מתכוון להיגרר לזה שוב. אבל כל אחד ודעותיו, ואני בטוח שאתה מסכים איתי.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 22:55.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

אני מציג את האיסורים. אתה מאמין בתורה ? לא. לכן אני מאמין שזה לא קשור אלייך, וזה באמת בלי להעליב.

לא להאמין בתורה של עם ישראל, זו בחירתך. אף אחד לא אומר לך מה לעשות, זה שאלוקים קיים אני אישית מאמין ב100%. האמיתות של התנ"ך, זה האמיתות של התנ"ך.

מעניין אותי איך תסביר למדען שמאמין שיש בורא לעולם וכד', שאין אלוקים וכד'. הרי יש כל כך הרבה ממצאים היסטוריים אריכאולוגים, ומצרים שמדווחים על יציאת מצרים ועל 10 מכות מצרים, והנבואות וכד' ( לא ניכנס לזה עכשיו ) ככה שמבחינתי אין על מה להתווכח, יש בורא לעולם, וזה ה', והתורה אמת.

התווכחתי על זה כאן המון, ואני לא מתכוון להיגרר לזה שוב. אבל כל אחד ודעותיו, ואני בטוח שאתה מסכים איתי.
    אף אחד לא דיבר על אם יש או אין אלוהים, אין לי כוח עכשיו לויכוח תאולוגי.
    אני רק לא מבין למה אתה חייב לגרור את כולנו להשתחוות על קברי צדיקים? למה אתה כל כך מנסה להחזיר אחרים בתשובה? אדם באמונתו או בחוסרה יחיה.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    תן לי לספר לך משהו ..
    אמרגן הביטלס ..או איך שתקרא לזה הסוכן שלהם ..
    מה לא היה לו .. כסף , תהילה ממון לא חסר ולא פירסום האמרגן שלהם היה יהודי בשיא הקריירה התאבד במכתב התאבדות שלו הוא כתב ככה :
    " היה לי הכל ולא כלום " רייקנות , אתה חושב שכסף זה הכל בחיים ?
    אז ביל גייטס מיליונר .. בוא תבטיח לי שהוא מאושר .. הבנת את הפואנטה .

בחיים לא היה לי קרי לילה ..
    חיים של בן אדם מסתדרים בצורה שהוא רוצה שהם יסתדרו
    גם אם הוא מליונר והחיים שלו ריקים זה עדיין לא אומר שזה נובע מזה שהוא מאונן
    כל האנשים הכי מאושרים בעולם מאוננים והם עדיין מאושרים
    תפסיק לחיות בסרט אני גם לא דיברתי על הכסף אלא על ההצלחה בחיים
    עזוב את הכסף של ביל גייטס בצד, הוא עצמו כאדם עשה מהפכה בעולם - אם זה לא הצלחה אז תסביר לי מה זה?
    זה ידוע ובדוק שאנשים עשירים לאו דווקא מאושרים אבל שוב לא דיברנו פה על כסף אלא על מזל

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    חיים של בן אדם מסתדרים בצורה שהוא רוצה שהם יסתדרו
    גם אם הוא מליונר והחיים שלו ריקים זה עדיין לא אומר שזה נובע מזה שהוא מאונן
    כל האנשים הכי מאושרים בעולם מאוננים והם עדיין מאושרים
    תפסיק לחיות בסרט אני גם לא דיברתי על הכסף אלא על ההצלחה בחיים
    עזוב את הכסף של ביל גייטס בצד, הוא עצמו כאדם עשה מהפכה בעולם - אם זה לא הצלחה אז תסביר לי מה זה?
    זה ידוע ובדוק שאנשים עשירים לאו דווקא מאושרים אבל שוב לא דיברנו פה על כסף אלא על מזל
    מישהו אמר שאם הוא חוטא חטאים חמורים, בעולם הזה הוא לא יהיה מאושר ? רואים שאתה לא מבין.

מצוטט מתהילים:

"אל תירא כי יעשיר איש, כי ירבה כבוד ביתו, כי לא במותו יקח הכל, לא יירד אחריו כבודו "

לא משנה אם תהיה מאושר, היסורים והעונשים יבואו בעולם הבא.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 21-12-2009 בשעה 15:25.

Ori
    אורח

אני לא מוצא כל סיבה להשתמש בדיבור שכזה, ועוד ממנהל ראשי. את התשובה כבר נתתי לכם, והראתי לכם איפה זה כתוב וכד', תשובות של רבנים למי שביקש וסרטונים.
    תגיד לי אתה קראת את מה שהבאת?
    ניראה לי שלא כי אם ההית קורא ההית מבין על מה דיברתי יש שם הרבה מאוד הבלי הבלים...
    הרבה ססלופים של האמת והרבה הפחדה..
    תאמין לי שההיתי מאופק שכתבתי שזה זיוני שכל..

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה קראת את מה שהבאת?
    ניראה לי שלא כי אם ההית קורא ההית מבין על מה דיברתי יש שם הרבה מאוד הבלי הבלים...
    הרבה ססלופים של האמת והרבה הפחדה..
    תאמין לי שההיתי מאופק שכתבתי שזה זיוני שכל..
    נו כמובן, אתה אתאיסט אני מאמין, אתה לא מאמין בתנ"ך וכד', אז לא ציפיתי למשהו אחר. מבחינת היהדות ( וגם האיסלאם וגם הנצרות ) הדבר אסור באיסור חמור מאוד.

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

נו כמובן, אתה אתאיסט אני מאמין, אתה לא מאמין בתנ"ך וכד', אז לא ציפיתי למשהו אחר. מבחינת היהדות ( וגם האיסלאם וגם הנצרות ) הדבר אסור באיסור חמור מאוד.
    אורי הוא האחרון שחושב רק בכיוון אחד.. הוא לא יבוא בכיוון "אני אתאיסט" וילך עם הראש בקיר..

וגם אני מאמין בכך מה שכתוב בתורה, מניח תפילין, וקורא התיקון הכללי וכו', אבל שבחורה צצה מכל פינה תן לי ללכת לקנות durex

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

ואוו אנשים פה איבדו את השכל לחלוטין!
    עם כל הכבוד הוא אין פה עניין של החזרה בתשובה או הטפה! זה עדיין פורום יהדות לא? אז מה כל הקפיצות האלו על הטפה? מי שרוצה מקבל מי שלא לא!
    אני אתן דוגמא אם אני לדוגמא רואה אדם חילוני הולך ברחוב ונגיד אוכל פיצה ואני אבוא אליו ואגיד לו שראיתי בחוכמת הפרצוף שהוא מאונן ויהיו לו צרות נוראיות במצב רגיל הדבר היחיד שהוא יחשוב עליו זה העיקר הפיצה טעימה אז מה מעניין כן צרות לא צרות אם יש לו נגיעה בנושא הוא יגיב לעניין בין אם לטובה ובין אם לרעה.
    מכאן כל מי שבאמת מעניין אותו ויש לו נגיעה בנושא הגיב כאן ולכן אף אחד כאן לא יכול לטעון שאוננות זה בסדר מבחינתו כי אם זה בסדר מבחינתכם למה אתם מתאמצים לגונן על זה?
    לאחר שהקדמתי אני אוסיף, אוננות לפי היהדות זאת עבירה חמורה! אין על זה וויכוח השאלה היא את מי מעניין שיש אלוקות שקבעה חוקים ואת מי לא? אם מעניין אותך שיש דין ויש דיין שקבע חוקים אז קבל את החוק הזה גם אם לא מעניין אותך שיש דין ויש דיין מה אתה עושה פה בכלל?! אתה לא אמור לבקר בכלל בפורום הזה!
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-12-2009 בשעה 00:08.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    ואוו אנשים פה איבדו את השכל לחלוטין!
    עם כל הכבוד הוא אין פה עניין של החזרה בתשובה או הטפה! זה עדיין פורום יהדות לא? אז מה כל הקפיצות האלו על הטפה? מי שרוצה מקבל מי שלא לא!
    אני אתן דוגמא אם אני לדוגמא רואה אדם חילוני הולך ברחוב ונגיד אוכל פיצה ואני אבוא אליו ואגיד לו שראיתי בחוכמת הפרצוף שהוא מאונן ויהיו לו צרות נוראיות במצב רגיל הדבר היחיד שהוא יחשוב עליו זה העיקר הפיצה טעימה אז מה מעניין כן צרות לא צרות אם יש לו נגיעה בנושא הוא יגיב לעניין בין אם לטובה ובין אם לרעה.
    מכאן כל מי שבאמת מעניין אותו ויש לו נגיעה בנושא הגיב כאן ולכן אף אחד כאן לא יכול לטעון שאוננות זה בסדר מבחינתו כי אם זה בסדר מבחינתכם למה אתם מתאמצים לגונן על זה?
    לאחר שהקדמתי אני אוסיף, אוננות לפי היהדות זאת עבירה חמורה! אין על זה וויכוח השאלה היא את מי מעניין שיש אלוקות שקבעה חוקים ואת מי לא? אם מעניין אותך שיש דין ויש דיין שקבע חוקים אז קבל את החוק הזה גם אם לא מעניין אותך שיש דין ויש דיין מה אתה עושה פה בכלל?! אתה לא אמור לבקר בכלל בפורום הזה!

ברוך השם.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 22-12-2009 בשעה 15:17.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

אחי בן כמה אתה ??? מה אתה רוצה שיגידו לך??? אני יגיד לך ככה אין איסור מהתורה לא לאונן!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,714 | הודעות: 8,198,307 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect