כיאילו החוק הזה מזיז למישהו... פשוט מבקשים ממישהו שנכנס לחנות שיקנה לך משקה והוא קונה לך... ככה אני עושה כשלא נותנים לי לשלוח ווינר.. הבעייה היחידה היא שזה נותן לבני 18 להרגיש קטנים במקום שהם ירגישו גדולים..
כיאילו החוק הזה מזיז למישהו... פשוט מבקשים ממישהו שנכנס לחנות שיקנה לך משקה והוא קונה לך... ככה אני עושה כשלא נותנים לי לשלוח ווינר.. הבעייה היחידה היא שזה נותן לבני 18 להרגיש קטנים במקום שהם ירגישו גדולים..
|
|
ניראה מוזר, עדיף שישימו שומר בכול חנות עם אלכוהול ועם מנסים לימקור אלכוהול הוא יראה ולא ימכור
אז תקנו בשעות הבוקר מה הבעיה?
אגב,זה חוק מצוין.אומנם המדינה שלנו דפוקה,הממשלה שלנו מושחתת ומפגרת אבל גם הדור שלנו מזדיין בתחת.
עם כל הכבוד לכל אחד ואחד פה אנחנו חרא של דור וישראל נמצאת באחד המקומות הגבוהים בעולם[!!!!] במדד של שתיית אלכוהול בקרב בני 11[!#!$!$!$!$@$],זה נראה למישהו בסדר?
לי יש אח קטן בן 12 שיש לו חברים ששותים ומעשנים,אתם חושבים שזה בסדר?
אם כן,אז מצטער,אתם מפגרים
סה"כ הממשלה המזדיינת שלנו מנסה לשנות פה משהו לטובה.
בקשר למכירה בבארים לדעתי לא צריך להעלות את הגבלת הגיל,גם ככה אף מתבגר לא יכול להכנס.ואם הוא מצליח אין מצב שמישהו יקנה בשבילו משקה.עזבו את זה שלא יהיה לו תקציב
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 21-12-2009 בשעה 01:18.
למוכרים לא אכפת העיקר למכור ולעשות כסף אני רואה אותם מוכרים לילדים סיגריות ושתייה
נערך לאחרונה על ידי yogevbisli; 21-12-2009 בשעה 15:45.
מדינה דפוקה.
לילדים בני 18 אסור לשתות בגלל שהם לא אחראים אבל לעמוד בגבולות עזה ולבנון עם M-16 ולהגן על המדינה דווקא כן, טמטום.
נערך לאחרונה על ידי T0Blerone; 21-12-2009 בשעה 16:24.
למי איכפת מהקיוסקים
קיוסקים תמיד מכרו ותמיד ימכרו
הבעיה עכשיו זה הפאבים
שימכרו רק ל21 + וזה זין רצח
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
אתם יודעים שגם בארה"ב, שנראית גן עדן לרוב הישראלים ואני בטוח של98% ממכם, יש חוק כזה שמגביל את השתיה ל21
אז תפסיקו לחיות בסרט שחרא פה, זה מקובל בהרבה מדינות בעולם ותתפלאו שזה לא כזה מפריע לאף אחד
תחשבו על הצד החיובי שבעניין, לא יהיו יותר ילדים מסכנים בני 13 ששותים 20 איש בקבוק של אימפריאל ב17 שקל ומתנהגים כמו חבורת קוקסינלים גמורים
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
F.c Maccabi Haifa
בולשייייייט . =,\
עדיין , אב'לשלי קונה לי ..![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------