קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  2. מי מי מי יודע מי אני(((:
    על ידי techno barzel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 13:20
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:01
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 72

אני מאוננן! - עמוד 4

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

לפי התורה:
    צדיק = אדם השומר את הברית. (זרע לבטלה)

אתה יכול לאכול אלף חזירים, לחלל אלף שבתות ולרצוח את ההורים שלך,
    אבל - תשמור את איסור זרע לבטלה, ואתה צדיק.

לפי התורה.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

2. קישורים ממומנים

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    לפי התורה:

לפי התורה.
    אז התורה סתומה
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 22-12-2009 בשעה 20:06.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

לפי התורה:

לפי התורה.
    איפה הבאת את זה ןזה התמונה שלך בפרופיל אם כן אתה סוס!!!!!

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    נו כמובן, אתה אתאיסט אני מאמין, אתה לא מאמין בתנ"ך וכד', אז לא ציפיתי למשהו אחר. מבחינת היהדות ( וגם האיסלאם וגם הנצרות ) הדבר אסור באיסור חמור מאוד.
    אני הבן אדם האחרון שיהיה אתאיסט!
    אבל כל ההטפה הזאת שהבאת פה היא שטויות במיץ בעזרת הטפות כאלו אתה רק תרחיק אנשים מהאמונה ולא תגרום להם להתקרב..
    קיצור אני מציע לך לעשות חשבון נפש לפני שאתה ממשיך במסע הצלב הזה

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

לפי דעתי, אמונה היא דבר אישי.
    וכל אחד שיאמין איך שהוא תופס לנכון.
    ובגלל זה אמונה נקראת ככה, כל אחד מאמין ורואה דברים באופן שונה.
    לא מסכימים עם הפירוש של חז"ל או הרבה? אין עם זה כל בעיה. אתם הרבנים של עצמכם, ותיקראו את החוקים, ותפרשו אותם איך שאתם חושבים לנכון.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

לפי התורה:

לפי התורה.
    אהה באמת ? אז אתה טועה. ובוא תן לי להסביר לך בתור אחד שלומד את הדברים ויודע אותם:

א. לא כל אחד צדיק. גם אם הוא הולך עם כיפה וציצית, לא אומר שהוא ישר צדיק. מה חשבת ש"צדיק" זה צחוק ?

ב. אכלת חזיר ? חטא חמור. למה שתיחשב צדיק אם אתה אוכל לא כשר ?

ב. לרצוח את ההורים ? מעניין שזה בעשרת הדיברות לא לרצוח, וגם לכבד הורים. צדיק אתה לא תהיה אם תעשה את זה.

ג. הוצאת זרע לבטלה הינה איסור חמור
    לכל הדעות, וצדיק נחשב גם למי שלא נואף, או למי שעושה מאמצים עצומים להפסיק,ובסופו של דבר ב"ה יפסיק.

וכמובן שיש עוד הרבה.. שמירת שבת, תפילין, למידת תורה, תהילים , ק"ש שעל המיטה , ברכת המזון, וברכת "שהכל", לא לדבר לשון הרע ( קללות, ריכולים ), שמירת העיניים, נגיעה, צדקה, החזרה בתשובה, וכד'.

מה חשבת שזה צחוק ? שוב טעית. ואגב, יש הבדל בין צדיקים. יש צדיק ברמה כזו, ויש צדיק ברמה כזו. קשה למצוא היום בינינו את "צדיקי הדור" אבל עובדה שכולם משתדלים ועושים הרבה מאוד מזה כדי להגיע להיות "צדיק" ע"פ התורה.
    [/B]
    [/B]

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    לפי דעתי, אמונה היא דבר אישי.
    וכל אחד שיאמין איך שהוא תופס לנכון.
    ובגלל זה אמונה נקראת ככה, כל אחד מאמין ורואה דברים באופן שונה.
    לא מסכימים עם הפירוש של חז"ל או הרבה? אין עם זה כל בעיה. אתם הרבנים של עצמכם, ותיקראו את החוקים, ותפרשו אותם איך שאתם חושבים לנכון.

מה אתה אומר ? אז ממחר אתה יכול לפרש את התורה איך שאתה רוצה ? טעית.

האיסור של הוצאת הזרע לבטל היא אסורה לכל הדעות ! מה אתה לא מבין באיסור ניאוף ? "אל תנאף" מעשרת הדיברות ? גם חז"ל לא יכולים לשנות את דעתם בנוגע לזה, לא הם ולא אף רב שבעולם. זה החוקים, והאיסור הוא איסור חמור.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 22-12-2009 בשעה 22:36.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אני זוכר שקראתי חוברת ארוכה מאוד על איך המושג צדיק
    מתייחס לאנשים השומרים את הברית, זרע לבטלה.

לכל אחד פירוש משל עצמו, אבל לפי הקבלה:
    "הצדיק הוא המתנהג בקדושה ופורש מתאוות שונות, בעיקר אלו הקשורות לענייני מין."

גם וויקיפדיה מגבה אותי,
    לא רק הספר 50 עמוד שקראתי בכלא 6.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

[U]מה אתה אומר ? אז ממחר אתה יכול לפרש את התורה איך שאתה רוצה ? טעית.

האיסור של הוצאת הזרע לבטל היא אסורה לכל הדעות ! מה אתה לא מבין באיסור ניאוף ? "אל תנאף" מעשרת הדיברות ? גם חז"ל לא יכולים לשנות את דעתם בנוגע לזה, לא הם ולא אף רב שבעולם. זה החוקים, והאיסור הוא איסור חמור.
    ומי נתן לחזל את הרשות לפרש את התורה?
    לפי דעתי כל אחד יכול לקחת את האמונה לאיזה כיוון שהוא רוצה, כל עוד הוא לא פוגע באף אחד.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

ומי נתן לחזל את הרשות לפרש את התורה?
    לפי דעתי כל אחד יכול לקחת את האמונה לאיזה כיוון שהוא רוצה, כל עוד הוא לא פוגע באף אחד.
    מה אתה אומר ? אז אתה חושב שכל יהודי יקום ויפרש את התורה ? רואים שאתה לא יודע מי זה חז"ל, בשבילך זה עוד קבוצת אנשים.

אתה לא מבין בתנ"ך, לא ביהדות ולא בקבלה. ככה שבשבילך זה עוד ספר, שכל אחד יכול לפרש אותו איך שבא לו.

אז ממחר "רצח" אפשר להגדיר איך שרוצים ? = טעית.

לנאוף ? = טעית.

אתה פשוט לא מבין, אז אתה לא יודע וחושב שהתורה זה משחק ילדים, ואתה טועה.

קח, תקרא קצת על חז"ל:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%96%22%D7%9C

רואים שאתה לא יודע עליהם, אז תקרא. אתה פשוט עושה מעצמך צחוק ( "כל אחד אפשר לפרש איך שהוא רוצה" )

אחי אתה פשוט עושה מעצמך ליצן, אז אם אתה לא יודע את הדברים עדיף שתשתוק.

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

כן כול יהודי יכול לפרש את התנ"ך איך שבזין שלו

כול אחד מבין את זה אחרת אבל יש חוקים בסיסים שאסור לעבור עליהם
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 23-12-2009 בשעה 14:22.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Simple- צפיה בהודעה
    כן כול יהודי יכול לפרש את התנ"ך איך שבזין שלו

כול אחד מבין את זה אחרת אבל יש חוקים בסיסים שאסור לעבור עליהם
    הוא יכול "להבין" את זה איך שבא לו.. הוא עובד רק על עצמו ולא על אחרים, כי החוקים מפורשים, בסייסים וברורים לכל יהודי, והחוקים מוכרים וידועים בכל העולם, מפי כל הרבנים הגדולים בעולם ובהיסטוריה, ככה שמי שעושה את זה עובד רק על עצמו, ועושה גם חילול השם, ועל זה כמעט אין כפרה.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

הוא יכול "להבין" את זה איך שבא לו.. הוא עובד רק על עצמו ולא על אחרים, כי החוקים מפורשים, בסייסים וברורים לכל יהודי, והחוקים מוכרים וידועים בכל העולם, מפי כל הרבנים הגדולים בעולם ובהיסטוריה, ככה שמי שעושה את זה עובד רק על עצמו, ועושה גם חילול השם, ועל זה כמעט אין כפרה.
    אז איך אתה מסביר את זה שבמהלך ההיסטוריה שינו ופירשו מחדש הרבה הלכות?

מה אתה אומר ? אז אתה חושב שכל יהודי יקום ויפרש את התורה ? רואים שאתה לא יודע מי זה חז"ל, בשבילך זה עוד קבוצת אנשים.

אתה לא מבין בתנ"ך, לא ביהדות ולא בקבלה. ככה שבשבילך זה עוד ספר, שכל אחד יכול לפרש אותו איך שבא לו.

אז ממחר "רצח" אפשר להגדיר איך שרוצים ? = טעית.

לנאוף ? = טעית.

אתה פשוט לא מבין, אז אתה לא יודע וחושב שהתורה זה משחק ילדים, ואתה טועה.

קח, תקרא קצת על חז"ל:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%96%22%D7%9C

רואים שאתה לא יודע עליהם, אז תקרא. אתה פשוט עושה מעצמך צחוק ( "כל אחד אפשר לפרש איך שהוא רוצה" )

אחי אתה פשוט עושה מעצמך ליצן, אז אם אתה לא יודע את הדברים עדיף שתשתוק.
    קראתי על חזל.
    אתה יודע מה כתוב שם? שחכמים החליטו לפרש את התורה כי היא לא הייתה ברורה.
    לי היא לא ברורה עכשיו, מה לעשות, היא לא כתובה בעברית מודרנית. אז מבחינתי, אני יכול לפרש את התורה איך שבא לי.

אתה אמרת שבישבילי התורה היא סתם ספר?
    איך אתה בדיוק מחליט את זה? בגלל שאמרתי שאני יכול לפרש דברים איך שמתאים לי?
    אתה יודע בכלל מה חזל עושים?! הם לוקחים דברים לא ברורים, או שלא מתאים להם, (כן גם זה קורה) ומתאים אותם לצרכים שלהם, או מפרשים אותם.

בסופו של דבר, חזל היו המנהיגים של העם באותה התקופה. הם רצו לחנך את העם, ועשו את זה באמצעות פירוש התורה, וקביעת חוקים והמלצות לפי פסוקים שכתובים שם.

אני לא אמרתי שאני יכול לפרש את אל תרצח איך שאני רוצה, כי פה האיסור ברור.
    אבל ב"אל תאכל גדי בחלב אמו" אני לא רואה למה יש איסור לאכול בשר עם חלב, לדוגמא.
    לפי דעתי המילה חלב מראה שהגדי קטן, שהוא עדיין צריך את החלב של אימה שלו, והכוונה פה לפי דעתי היא לא להרוג גדי קטן שעדיין זקוק לאמא שלו בשביל לחיות.
    יש פה מן משל, שאפשר להשאיל אותו על רצח של בן קטן שזקוק לאמא שלו.

אלברט איינשטיין

אז איך אתה מסביר את זה שבמהלך ההיסטוריה שינו ופירשו מחדש הרבה הלכות?

קראתי על חזל.
    אתה יודע מה כתוב שם? שחכמים החליטו לפרש את התורה כי היא לא הייתה ברורה.
    לי היא לא ברורה עכשיו, מה לעשות, היא לא כתובה בעברית מודרנית. אז מבחינתי, אני יכול לפרש את התורה איך שבא לי.

אתה אמרת שבישבילי התורה היא סתם ספר?
    איך אתה בדיוק מחליט את זה? בגלל שאמרתי שאני יכול לפרש דברים איך שמתאים לי?
    אתה יודע בכלל מה חזל עושים?! הם לוקחים דברים לא ברורים, או שלא מתאים להם, (כן גם זה קורה) ומתאים אותם לצרכים שלהם, או מפרשים אותם.

בסופו של דבר, חזל היו המנהיגים של העם באותה התקופה. הם רצו לחנך את העם, ועשו את זה באמצעות פירוש התורה, וקביעת חוקים והמלצות לפי פסוקים שכתובים שם.

אני לא אמרתי שאני יכול לפרש את אל תרצח איך שאני רוצה, כי פה האיסור ברור.
    אבל ב"אל תאכל גדי בחלב אמו" אני לא רואה למה יש איסור לאכול בשר עם חלב, לדוגמא.
    לפי דעתי המילה חלב מראה שהגדי קטן, שהוא עדיין צריך את החלב של אימה שלו, והכוונה פה לפי דעתי היא לא להרוג גדי קטן שעדיין זקוק לאמא שלו בשביל לחיות.
    יש פה מן משל, שאפשר להשאיל אותו על רצח של בן קטן שזקוק לאמא שלו.

אחי אתה עושה מעצמך צחוק תגיד לי ?! ה' נתן לך שכל בשביל מה ?! יש פירושים לתנ"ך אחי וזה לא חדש לאף אחד, ו"אל תאכל גדי בחלב אמו" זה ברור ומפורש לכל העולם שאסור לאכול בשר וחלב ביחד, וכמה שעות גם צריך לשמור ! מי אתה בכלל שתפרש את התורה אהה ? מי אתה ?

ואגב, מי אני שגם אני יפרש את התורה ? זה שאני דתי נותן לי רשות לפרש את התורה ? לא נכון. אבל חז"ל פירשו, ואתה ממציא המצאות פה באוויר.

תשאל כל רב בעולם, את השאלות המפגרות שאתה שואל אותי פה, ול"אל תנאף" לא צריך פירוש כי יודעים שהכוונה זה לזרע לבטלה ( אוננות, "המעשה" עם נקבה לפני נישואין, אחרי זה כבר סיפור עם "נידה" וכד' ויש מותרות אבל במסגרת )

כמו שלא צריך פירוש ל"אל תרצח" - אז מחר אני יכול ללכת וחס ושלום להרוג מישהו, ולהגיד ש"אל תרצח" הכוונה היא בכלל למשהו אחר, למה ? פירשתי את התנ"ך איך שבא לי. אתה חוטא חטא גדול, וזה חילול השם שתדע ועל זה כמעט אין כפרה שיהיה לך ברור.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אחי אתה עושה מעצמך צחוק תגיד לי ?! ה' נתן לך שכל בשביל מה ?! יש פירושים לתנ"ך אחי וזה לא חדש לאף אחד, ו"אל תאכל גדי בחלב אמו" זה ברור ומפורש לכל העולם שאסור לאכול בשר וחלב ביחד, וכמה שעות גם צריך לשמור ! מי אתה בכלל שתפרש את התורה אהה ? מי אתה ?

ואגב, מי אני שגם אני יפרש את התורה ? זה שאני דתי נותן לי רשות לפרש את התורה ? לא נכון. אבל חז"ל פירשו, ואתה ממציא המצאות פה באוויר.

תשאל כל רב בעולם, את השאלות המפגרות שאתה שואל אותי פה, ול"אל תנאף" לא צריך פירוש כי יודעים שהכוונה זה לזרע לבטלה ( אוננות, "המעשה" עם נקבה לפני נישואין, אחרי זה כבר סיפור עם "נידה" וכד' ויש מותרות אבל במסגרת )

כמו שלא צריך פירוש ל"אל תרצח" - אז מחר אני יכול ללכת וחס ושלום להרוג מישהו, ולהגיד ש"אל תרצח" הכוונה היא בכלל למשהו אחר, למה ? פירשתי את התנ"ך איך שבא לי. אתה חוטא חטא גדול, וזה חילול השם שתדע ועל זה כמעט אין כפרה שיהיה לך ברור.
    אתה לא קורא את מה שאני רושם.
    אני מסכים איתך איתך בעניין של אל תנאף, ואל תרצח.
    אבל יש חוקים בתורה, שלא הכי חד משמעיים, ואני לא מקבל פירוש בגלל שאיזה מישהו לפני 2000 שנה אמר את זה, כשאז היה מותר לו לפרש והיום אסור.

לפני 2000 שנה אמרו שכדור הארץ שטוח או מרובע, אני אמור להאמין לזה, כי מי אני שאחשוב ואסתור דברים שחכמים ממני (?) אמרו?
    וזאת רק דוגמא אחת, מתוך מלא שאני יכול לתת לך.

רגע, אז למה לחזל כן היה מותר לפרש?
    עוד לא ענית לי על השאלה הזאת.

נ.ב- בדיוק בשביל זה ה' נתן לי שכל, בשביל לא לקחת דברים בתור מובן מאליו, כי ככה זה, כי רבנים אמרו את זה, או כי חז"ל.
    בשביל להפעיל את המוח, בשביל לחשוב בעצמי ולהגיע בעצמי לדברים.
    חזל היו צריכים לחשוב הרבה מאוד כשהם פירשו את התורה.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 23-12-2009 בשעה 22:31.

אלברט איינשטיין

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

זה פשוט בלתי יאמן כמות השטויות שנפלטות כאן...
    קודם כל יש שני סוגי תורה שבכתב ושבעל פה התורה שבכתב כולכם מכירים אפילו החילונים הכי גמורים זה מה שנקרא התנ"ך אך לצערי הגדול את התורה שבעל פה כמעט אף אחד כאן לא מכיר! וזאת הסיבה לכמות השטויות הגדולה שנפלטת כאן.
    התורה שבעל פה היא היא התורה העיקרית של עם ישראל והיא הסימוכין של התורה שבכתב ולא ההיפך כפי הנהוג לחשוב כי לולא היא היינו כמו הקראים לא מבינים דבר וחצי דבר ממה שכתוב בתורה שבכתב.
    מכאן שחכמינו ז"ל הם אלו שהעבירו לנו את התורה שבעל פה (ממשה רבינו שקיבל אותה על הר סיני ביחד עם התורה שבכתב) כי היא הועברה איש מפי איש שלא כמו התורה שבכתב שתמיד היתה כתובה, תורה זו עד לפני אלפיים שנה לא נכתבה מעולם! אבל בגלל הידלדלות הדורות הוחלט לעשות מעשה ולכתוב אותה.
    לאחר ההקדמה ההסבר לכל הדברים פשוט אם חכמינו אמרו שאסור אז זה יותר גרוע ממה שהתורה אומרת אסור! ואם תבוא ותתווכח כמו שראיתי שהשתנו הלכות אז תדע שיש טעות בידך כי לא השתנתה שום הלכה מה שכן קרה זה שנוספים איסורים בהתאם לתקופות וירידת הדורות אך מעולם לא היתה אפשרות לחכמי ישראל להסיר איסור שנקבע ע"י מסדרי המשנה או הגמרא שאלו בעצם קבוצת החכמים שניקראים בפינו חז"ל! אז די עם כל הבולשיט שלכם על לקבוע משהו בעצמנו כי אם אתה רוצה להוסיף על עצמך איסורים שלא נקבעו ע"י חכמי ישראל אין בעיה תוסיף רק שתדע שעל זה כתבו כבר חז"ל שהמחמיר נקרא חמור! (אני לא אכנס לפירושים שנקבעו במקום ע"י ראשונים למה הכוונה אך בפשט העניין הוא שהמחמיר מעבר למה שנכתב ע"י המרא דאתרא נקרא חמור)
    אך בנושא שלנו של הוצאת זרע לבטלה זהו איסור חמור ואין על זה שום עניין של החמרה או משהו דומה זהו איסור גמור דאורייתא! ואין על זה עוררין או וויכוח! אז די להעלות את הנושא כל פעם וכל פעם לקבל את אותה תשובה! רוצה לעשות את זה בכל מקרה? לא מעניין אותך שזה איסור תורה? לא רוצה לשמוע בקול מי שברא את העולם? אז תעשה! ותפסיק לבלבל במוח ולנסות להצדיק את המעשה הזה בכל מיני צידוקים שאין להם לא בסיס ולא טעם וחוץ מלבזבז זמן קריאה יקר לא מועילים בכלום! וסתם בשביל ההבנה אם כבר אתה טורח להצדיק את המעשה, אז תנסה לחשוב למה אתה עושה את זה? עצם ההצדקה בעצם אומרת שזה מפריע לך אחרת למה לך להצדיק את עצמך?!
    בקיצור או שאתם הולכים ללמוד גמרא, מוסר, בית יוסף וכו' ולהבין מי אלו חז"ל או שתסתמו את הפה בכל הקשור אליהם כי רק טיפש מדבר על נושאים שאין לו הבנה בהם!
    יום טוב אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 24-12-2009 בשעה 07:38.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,605 | הודעות: 8,198,198 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect