|
|
במקומך אחי בכיף הייתי מזרים אותו או משהו
זה עצוב לי לומר לך את זה אבל יש רק ברירה אחת... תתרחק ממנו כמה שיותר...
אחי אני אומר שהכל בראש שלך..אולי חבר שלך הוא טוב מידי,יעני עושה דברים בשבילך עוזר והכל ואתה ככה חושב וכמו שאמרו פה קודם לפניי אתה עדיין בגיל ההתבגרות אז תשקול טוב טוב דברים שאתה עושה,אם אתה בקטע של להתחיל איתו והוא בקטע שלך גם אז "הרווחת" למרות שאתה יודע לא פופלארי כזה למצוא כאלה ככה שאני חושב שהסיכוי שיכה בך ברק יותר קטן מאשר שהוא יהיה בקטע שלך..אם חבר שלי היה מנסה להתחיל איתי היום הוא היה יושב בכירוגית,זה דבר שלא מקובל לדעתי
מה גם שאתה צריך לקחת בחשבון שהוא יכול להוציא עליך שם ואז זה בכלל פאדיחות עדיף למות ושלא יסתכלו עלייך בעין כזאת...תחשוב טוב טוב לפני מה שאתה עושה..זה לא עניין פשוט,אל תעשה משהו שתתחרט עליו...
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 20-12-2009 בשעה 04:21.
DARIA לא זה לא! מה זה השטויות האלה?!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שמע רד מזה ומהר..שכח מחבר שלך כי אם אתה תגיד לו דבר כזה הוא יתרחק ממך בלי למצמץ ...תתחיל לצאת עם המין השני עם בחורות ותתחיל למצוא ת'יופי שבדבר (ויש הרבה יופי)
תיגע תנשק תחרמן עשה איתן הרבה דברים העיקר שישכיחו אותך מהעניין של להתחיל עם בנים כי זאת "ה"דרך ואני מדגיש "ה"דרךהלא נכונה שאתה נמצא בה כרגע..
שלום לך, ידידי הפייגלע!
בא זה לתשומת ליבי, כי הרי, חובב אתה את איבר המין הגברי, הידוע בכינוייו, זין בלאט!
אל נא תדאג! כי הרי, ישנן דרכים רבות לבצע פעולה של מציצת אשכים (התחלה עם בן) כאשר אתה קצת הומו.
אפרט כעת אני לך, בשלבים מרובים מדי, כיצד לעשות זאת בצורה היעילה ביותר ולהובילו לגמירה מהירה וקשה!!!
בשלב הראשון, לך אל עבר מטבחתך הקט, והשג ממנו את המוצרים הבאים נחוי:
1. שלוש כפיות חמאת בוטנים.
2. כלב מוקפא אחד (אם יש), ניתן להישתמש בכל חייה אחרת למטרות זאופילייה.
3. שלושה סימני קריאה!(!!)
4. קלטת אחת, מומלץ "דרדסונים אנאליים 1: זעמו של גרגמל" או "המומינים 3: סוף שמח".
כעת שלב 2:
הכיצד להישתמש?!?!?!?
1. קח את חמאת הבוטנים ומרח על חברך.
2. הפעל את הקלטת, שים לב, לא לפני מריחת החמאה!
3. הפשל את מכנסותייך, קח כל אחד מסימני הקריאה, והכנס לחור שונה.
אם נותר אחד, הדבק אותו על איזור איבר מינך, כמו מארוך.
4. הפשר את הכלב, או כל חיית בית אחרת הנימצאת בשימוש זאופיליי כעת.
והרי! כלבים אוהבים חמאת בוטנים.
מכאן נובע ש--> חבר+חמאת בוטנים - כלב = 0 זין.
הידד! אין לחברך זין! כעת יכולים אתם "לעשות את זה" ללא להרגיש רע עם העובדה שאתם מלקלקי ביצים!
תודה על הקריאה, והמשך יום נעים.
בנוסף, גמרי בעת שכתבתי הודעה זאת.
תודה רבה,
Majk.
יאקקקקקקקק
שכח מזה
זין בלאט! חחחחחחחחחח הרג אותי
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 26-12-2009 בשעה 22:34.