** בן אדם שמן הוא לא בן אדם מכוער ,בן אדם שמן יכול להיות יפה זה קשור לפנים , לסקסאפיל שהוא משדר , לטיפוח וכו' .
אוקי אני יבהיר לך מספר נקודות.
כל עוד אתה בטווחי הגיל 13-17 יהיה לך ממש קל עם בנות ,בלי קשר למראה, אתה הולך לבנות שנה מתחת(כי גם ככה HB לא תוכל להשיג מהגיל שלך כי הם הולכות עם גדולים יותר.. זה הטבע [: )
אם אתה 17 + בנות כבר התבגרו ומסתכלות על משו אחר .
בכ"מ מומלץ לך לטפח את עצמך ( מומלץ לכל אחד זה מוסיף והמון )
1.תמיד שהיה לך ריח טוב.
2.שהשיער תמיד יהיה מסודר יפה ,אנלא אוהב גלח אבל יש כאלה שמתאים להם.
3.בגדים ? תיקח איתך חבר שמבין או אחות או ידידה ויעזרו לך.
-----------------------------------------------------------------------
כשתבוא להתחיל עם מישהי חשוב שתהיה בביטחון עצמי הכי גבוה ולא להתבייש ממה שאתה ,כי אם אתה תתחיל לחשוב ,מה היא חושבת עלי וכד' זה רק ישגע אותך ויהרוס לך.
תפגין ביטחון עצמי גבוה ובנות ירצו להיות איתך.
-----------------------------------------------------------------------
עוד משהו שחשוב שתדע זה אני ראיתי מלא בחורים שכביכול שמנים אבל בכ"ז עם כוסיות ככה שזה לא משנה ..
לאט לאט אני מאמין שתתחיל ככה עם בנות שהם 7 ככה ויהיה לך קל ולאט לאט שתצבור ביטחון ותבין שזה לא מוריד מהאיכות שלך תוכל להתקדם ל-HB [:
------------------------------------------------------------------------
אחרי שאתה תבין את כל מה שלמעלה עוד משו זה שתדע שמה שחשוב זה הגיים שלך לא המראה שלך ,ואם המראה שלך לא משו (זה שאתה שמן לא אומר כלום . ) , אז בכ"ז אם יהיה לך גיים תוכל להביא פצצותD:
כל מה שאני קורא לו גיים תוכל ללמוד פה או ב-FS או באלפא ישראל או סתם תקרא ספרים בקשר לפיקאפ..
כדי שתתחיל לקרוא מאמרים ,ספרים ,לראות סרטונים ואחרי כל זה לצאת להתנסות ברחוב ולא להיכנע אף פעם ..
-------------------------------------------------------------------------
בהצלחה . . כל שאלה שתהיה לך תשאל פה בפורום ונשמח לעזור.
זה לא נכון שבגילאים 13-18 בנות יוצאות רק עם גדולים מהם.

ציטוט ההודעה