אל תהיה סתום ..
אתה חושב שאנשים כאלה אוהבים איך שמתנהגים אליהם?
איך שצוחקים עליהם?
אי אפשר לבחור אם להיות הומו,סטרייט או דו מיני..
הנטייה משתנה עם הזמן .. הרוב סטרייטים אבל יש מקרים אחרים..
ואין מה לעשות פשוט.. אז אדם שהוא דו מיני או הומו ממש לא מטומטם אתה מטומטם כי אתה חושב ככה, באותה מידה יכולת להיות אדם כזה והיית רוצה למצוא אהבה בחיים או משהו שקרוב לזה, מה היית עושה ?
מוצא אהבה שלא מושכת אותך? שאתה לא באמת אוהב?
מה ?
אי אפשר לבחור !
אני לא צוחק ולא מגנה ולא רוצה שום עסק איתם אני פשוט מתרחק מהם ומשתדל כמה שפחות לדבר איתם...
ותאמין לי לא כולם נולדים עם זה רובם פשוט מיצאו הכל ורוצים לנסות חוויות חדושת ואת זה אמר לי חבר שחבר שלו הפך להיות דו מיני בזמנו....היום הוא הומו...
זה העניין שאני מספיק שפוי כדי לא להיות הומו או דו מיני ...
החברה האלה מחפשים ריגושים נהיה להם משעמם אז זה מה שהם בוחרים לעשות אז אל תבוא ותשחק לי אותה יפה נפש אם אתה היית או לא היית אל תבלבל לי תשכל עם השטויות האלה זה המצב הקיים הם חריגים הם שונים אנשים סולדים מהם נקודה !
בא לך לשנות את המצב ...אי אפשר תתחיל להתרגל לעבודות ..
זה לא נוראי ולא ולא חולני מה שאמרתי זאת המציאות והאמת הכואבת צריכים להשלים איתה מתישהו ,אמת שהם בוחרים לברוח ממנה ולשחק לי אותה נפגעים ובודדים שמן הסתם שזה מגיע להם ...
ואני מקווה מאוד שהם רואיים מה שכתבתי כדי שרגישו אשמה אכזבה ויפנו אותה לצד הנכון ויתחילו להשתנות
אני לא צוחק ולא מגנה ולא רוצה שום עסק איתם אני פשוט מתרחק מהם ומשתדל כמה שפחות לדבר איתם...
ותאמין לי לא כולם נולדים עם זה רובם פשוט מיצאו הכל ורוצים לנסות חוויות חדושת ואת זה אמר לי חבר שחבר שלו הפך להיות דו מיני בזמנו....היום הוא הומו...
ואני תפסתי ממך בחור אינטילגנטי..
אתה לא יכול לנשק גבר עם אתה לא נמשך אליו. ניסית פעם לזיין ספה? בדיוק אותו דבר. אין משיכה אמיתית בין גבר שהוא לא הומו לגבר אחר לא משנה כמה בירות הוא ישתה או כמה חזק הוא ירצה להשתנות.
זה גנטי וזה מוכח בכל הרבה מחקרים שכבר מעייף לדבר על זה ZZZ
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"