אני בן 16 עשיתי עכשיו גשר..
זה פדיחות? אלה שבני 16 אם חבר שלכם היה שם גשר היה אכפת לכם?
ד"א זה מזה לא נוח החרא הזה
אני בן 16 עשיתי עכשיו גשר..
זה פדיחות? אלה שבני 16 אם חבר שלכם היה שם גשר היה אכפת לכם?
ד"א זה מזה לא נוח החרא הזה
|
|
זה לא מפריע בכלל.
זה לא משנה לכלום, חוץ מזה שאסור לך לאכול תפוח עם השיניים מקדימה.
פשוט תהיה שמח עם הגשר וזהו....
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחי לא פאדיחה ולא שטויות..לאט לאט תתרגל לזה ואתה אפילו לא תרגיש אותו ....
רק תדאג שאחרי כל ארוחה הפה שלך יהיה נקי גרגר מים או קח קיסם ...
אחי באסה שאחרי כל ארוחה צריך לצחצח שיניים למה אם לא יהיה לך שם מאגר אוכל לשנה הקרובה
אבל לא מפריע אחי ושיהיה בהצלחה כפרה
יש ילדים שזה נראה אפילו יותר טוב עם גשר..
גם לי יש גשר אם זה מחזק אותך :] (ואני בחור יפייפה)
פויה קודם כל אתה צבוע ודביל.
דבר שני אם אין לך משהו חיובי להגיד אל תגיב.
חבר אנונימי יקר, אני בן 18 עומד להתגייס ועם גשר, עומד להיכנס לצבא איתו ככל הנראה.
זה לא דוגמנות כן? אבל זה לא מפריע, לא עם חברים ולא עם בחורות. גם לא מפריע להתנשק עם זה חביבי.
בהצלחה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
באמת אבל באמת מה אתה כיתה א'?
מה זה גשר זה כמו גבס
על גבס צוחקים?
ו fuya אתה פידרסט "נקודה"
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
תאמין לי שאם זה לא יוכל אותך מיבפנים תאמין לי האנשים אחרי כמה זמן ישכחו איך ניראת בלי גשר וגם אחרי שתוריד יגודו לך וואי אחי מתי הורדת כל הסטלנים ^_^ ישאלו יותר מ פעמיים
!מישתמש שפיץ!
כשאתה תחשוב שאתה נראה יפה עם הגשר
אנשים באמת יחשבו שאתה יפה עם הגשר
כשאתה תרגיש בטוח איתו
לאנשים לא יהיה עניין להציק לך
גשר זה לא כזה נורא, אל תתבאס זה כולה תקופה שתעבור ותאמין לי שגשר זה עדיף על שניים עקומות. (אני מדברת כמישהי שיש לה גשר כבר כמעט שנתיים, ולפי הרופא שלי יורידו לי אותו רק עוד שנה ומשהו..)
ואם זה הדעה הטיפשית שגשר מפריע להתנשק, אז זה לא. אפילו הגומיות ששמים בין הלסת העליונה לתחתונה לא מפריעות.
נערך לאחרונה על ידי MegaFairy; 30-12-2009 בשעה 12:51.
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
חח מה אתם עושים כזה עניין מגשר מה אתה בן אדם שאין לך ביטחון?עשית גשר שים זין מה אכפת לך יפה לא יפה תהיה שלם עם מה שעשית...זה לטובתך לטובת האסטתיקה שלך...שלך יהיו שיניים ישרות ולהם שיניים של אורגן(אחת שחורה אחת לבנה) נראה מי יצחק