האם אייל ברקוביץ מתאים לנבחרת?
רוב השחקנים והשדרים רוצים אותו אבל הוא אינו רוצה...
מה דעתכם?
לפי דעתי הוא לא יצליח כי אין לו שום דבר שקשור לאימון והוא לא למד או אימן קבוצה גדולה..![]()
האם אייל ברקוביץ מתאים לנבחרת?
רוב השחקנים והשדרים רוצים אותו אבל הוא אינו רוצה...
מה דעתכם?
לפי דעתי הוא לא יצליח כי אין לו שום דבר שקשור לאימון והוא לא למד או אימן קבוצה גדולה..![]()
מיזרחית זה הכי , אחי
"אני מודה לאלוהים"
לב צהוב ראש כחול
|
|
אם הוא המאמן, הלך עלינו.
אין לו שום רקע,לאמן ילדים אם כל הכבוד זה לא כמו לאמן נבחרת של מדינה. פאשלה קטנה אם הנבחרת והלך על ברקוביץ' הוא יחשב למאמן אפס זה לא טוב בישבלו ולא טוב בישבלנו, אולי הגיע הזמן לנסות מאמן זר.
CR7 The Best In The World
לא
הוא יהיה מאמן מצויין, אבל שייקח קבוצה קטנה, מהליגה השנייה או אפילו לגית העל, שנה שנתיים, יצבור ניסיון!
אי אפשר בעבודה הראשנוה שלך להיות מאמן הנבחרת, את כל הטעויות של המתחילים הוא ייעשה על הנבחרת...
אני חושב שהוא ה"מנהיג" הוא חייב לאמןהוא האמונה והתקווה שנשארה:]
הוא לא יודע כלום באימון!
לא כדי לתת לו לאמן!
לשעבר:
ספוילר:
אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
זה שהאוהדים רוצים אותו והוא יאמן ואז המון אוהדים יבואו למשחקים זה לא הקריטריון החשוב ביותר במשחק , הוא צריך לדעת לאמן וכמו שאמרו בהודעות מעלי אין לו כל כך הרבה ידע בלאמן קבוצה גדולה ועוד נבחרת ישראל , זה שהוא מאמן קבוצת ילדים זה לא נותן לו ניסיון כזה גדול , הוא צריך לאמן קבוצה מסוימת נגיד בליגת העל ואז ככה להגיע לנבחרת
כרגע לפי דעתי הוא צריך להשאר בהחלטה שלו שהיא לא .
לאייל ברקובייץ יש מספיק ניסיון בלהיות מאמן יש סיכוי שהוא יקדם אותנו =]
יקרה לו כמו שקרה למראדונה בארגנטינה.
כולם יחשבו שהוא יכול להביא שינוי אבל הוא לא ישנה כלום.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
על סמך מה אתם אומרים שברקוביץ' מאמן טוב? ראיתם משחקים של 'נשר'?
חסר לו שלא יעלה את הנבחרת ליורו הבא והתקשורת תקבור אותו. אולי זה לא מחייב ניסיון(אולי) אבל הבנאדם לא אימן קבוצה מקצוענית בחיים שלו. אז למה ישר לזרוק עליו את הנבחרת?
זה יהיה צעד חסר אחריות מצד ההאיתאחדות להציב את ברקוביץ' כמאמן הבא של הנבחרת. שום דבר טוב לא יצא מזה. ולא יתנו לברקוביץ' את הנבחרת ל3 שנים. צאו מהבועה הזאת.
CR7 The Best In The World