|
|
חבר'ה, באמת בואו כולם נירגע. המטרה פה היא לא לריב איתם ולא להעליב אותם, גם אם הם מעליבים אתכם, אני בטוח שכולנו יוכלים להתעלם. ואולי הם גם יוכלו לתרום אם הם רק ירצו, אבל זה לא סיבה לנבל את הפה. אנחנו יודעים שאנחנו צודקים, ודעותיהם שונות. זו זכותם, אי אפשר להאשים אותם.
בכל מקרה, עדיף שהדיון זה יתרחש בנימה נעימה יותר, תודה לכולם על שיתוף הפעולה (:
* הקפצה
מי שצריך עזרה בנושא בכדי להפסיק, ניתן לפנות אליי בפרטי. "מומחה" בנושא. ( אפשר גם לפנות לרב, פרטים בפרטי למי שרוצה להפסיק עם החטא החמור הזה )
תודה אחי אבל באמת שזה לא עוזר להפסיק!1!
עוד משהו..
http://www.kipa.co.il/ask/show/147063 - תשובה של הרב כיצד להפסיק לפגום בברית, מה עושים וכד'. אתה יכול לחפש עוד שאלות.
ואם אתה רוצה תכתוב בגוגל: דרכים להימנע מזרע לבטלה - ותקבל תוצאות. בהצלחה.
אחי, דבר ראשון בן כמה אתה ?
דבר שני, תגיד, יש לך הוכחה שהכל אמיתי ?
וואלה, אני לא מזלזל בפעם הזאת.
אבל אני רוצה הוכחה! הוכחה שמראה את זה שאם משהו עושה דבר כזה הוא באמת יענש בחומרה.
שמע, אם אתה מראה סרטון זה לא ממש עוזר, כל אחד יכול לעשות סרטון על דברים כאלה, אבל אף אחד לא יכול באמת להוכיח שזה קורה, כי אי אפשר לדעת מה קורה אחרי שמתים.
אני יכול לפרסם עכשיו סרטון שכל אדם דתי שאי פעם לבש כיפה ימות, כי לפי האמונה האתאיסטית זה קללה לשים כיפה ואני יתחיל להפיץ את זה בעולם וידבר על זה, אתה יודע כמה אנשים לא יאמינו לי ? מיליארדים ... 99.9% לא יאמינו לי , אבל, תמיד יש ת' 0.01 שכן האמינו ושיתחילו להפיץ את זה.
טוב, נגמרה הפילוסופיה עפתי להביא ביד![]()
אין לי כוח להתווכח אז ערכתי..
נערך לאחרונה על ידי Crazy; 30-12-2009 בשעה 13:28.
כל הכבוד, עכשיו תביא הוכחה שמה שרשמת זה אמיתי.
תביא הוכחה שמי שמאונן מזדקן יותר מהר.
אתה אומר ככה, אני אומר הפוך,
מי צודק? מי שמוכיח את עצמו.
יש גיהנום?
איפה בספר התנ"ך לא התורה, אני לארג' איתך בתנך. רשום שיש גיהנום? גם גן עדן זה לא מקום לאחר המוות, זה מקום שהיה קים עלי אדמות עד שגורשו ממנו אדם וחווה בגלל חטאם.
אני אגיד לך בידיוק למה אני לא מאמין בתורה, לא רק בגלל שאני חושב שהרעיון שיש אלוהים הוא מגוחך, אלא בגלל הפרשניות שמתבססות על כלום, ספר הזוהר? אם כל הכבוד, אם אלוהים אמר את השטויות שכתובות שם... אני באמת מצטער.
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 30-12-2009 בשעה 16:43.
מצטער ? תצטער. אני מצטער בשבילך שאתה לא יודע את הדברים וגם לא לומד אותם ויודע אותם לעומקם, כי אם היית לומד והיית יודע, היית מדבר אחרת.
ספר הזוהר ? בשבילך זה עוד ספר ששם מילים מפוזרות, אתה לא מכיר אותו, לא למדת אותו, לא יודע על חילוקי הדעות וכד'.
אתה חושב שאתה חכם, אבל אתה לא.
קח תקרא: הספר "בראשית ברא" של פרופסור, מחלקת פיסיקה. שמראה לך, שאין כלל וכלל סתירות בין התורה ולמדע, ופשוט צריך ללמוד ולדעת את הדברים.
המפץ הגדול ? פיזיקה בעניין ? אבולוציה ? גיל העולם ? בבקשה:
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/niv/stirot-2.htm
אם זה היה כל כך אסור אלוהים לא היה בורא אותך ככה..תחשוב על זה..היה יכול לברוא אותך ככה שיהיו לבני האדם תקופות של ייחום כמו אצל בעלי חיים ואז זה היה יותר אפקטיבי בשביל האינטרסים שלו
העניין הוא..שאין אלוהים..ואין אינטרסים..הגוף שלך בנוי ככה וזה מה יש..וזה צורך..
אז תפסיקו לבלבל ת'מוח ותשיגו אחד