קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 02:26
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 17:06
  3. [דיון] אומנות בבתי הספר- כן או לא?
    על ידי SoL בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-10-2008, 13:47
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 20:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[דיון] אומנות הפיתוי ופיקאפ!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ברירת מחדל [דיון] אומנות הפיתוי ופיקאפ!

מישהו פעם אמר לי פעם שזאת סה''כ תעשיית כסף ושהיא רק מקשה עליך להשיג בנות.

עכשיו באמת אני רוצה להבהיר לכם כמה דברים, כל מי שנכנס לפורום/ סתם מתעניין בנושא.

הבן אדם ההוא אמר, שהקורסים האלו ולמינהם משכנעים אותך שהדבר (להתחיל עם בנות) יותר מסובך מאשר אי פעם תיארתה לעצמך! שזה די נכון(הם באמת עושים את זה)..

ובגלל זה יש יותר ויותר אנשים הפונים לקורסים האלו ועוד..

אני רוצה סתם בכללי להעביר כמה נקודות חשובות ביותר לאנשים פה בפורום, ובכללי.

להתחיל עם בנות זה כן מסובך, אבל לא עד רמה נואשת שאתם חייבים את הקורס! הקורס רק נותן לכם פלוס גדול ולחלק פלוס קטן(כי הם כבר יודעים את העיניין).

איך התחילו הקורסים? (אני יתייחס למאפי) היו שני אנשים, שתצברו ניסיון, ופיתחו את השיטה ופרסמו אותה. עכשיו כמו שהם למדו בדרך הקשה, גם אתם יכולים! אתם לא כל כך שונים! גם הם עברו הרבה כישלונות לפני שהצליחו להגיעה להצלחות כמעט מבטיחות! גם להם לקח הרבה זמן ללמוד ולצבור ניסיון!

ככה שאנשים, תזכרו(!), את לא חייבים לעשות את הקורסים, כל מה שאתם צריכים זה לתרגל, תרגל ועוד הפעם לתרגל. כי רק התרגול מביא תוצאות! ואפילו בקורסים עצמם לומדים את זה...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בנות זה קל! תביאו לי משהו יותר מאתגר :)

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה

עכשיו באמת אני רוצה להבהיר לכם כמה דברים, כל מי שנכנס לפורום/ סתם מתעניין בנושא.

הבן אדם ההוא אמר, שהקורסים האלו ולמינהם משכנעים אותך שהדבר (להתחיל עם בנות) יותר מסובך מאשר אי פעם תיארתה לעצמך! שזה די נכון(הם באמת עושים את זה)..

להתחיל עם בנות זה כן מסובך, אבל לא עד רמה נואשת שאתם חייבים את הקורס! הקורס רק נותן לכם פלוס גדול ולחלק פלוס קטן(כי הם כבר יודעים את העיניין).

איך התחילו הקורסים? (אני יתייחס למאפי) היו שני אנשים, שתצברו ניסיון, ופיתחו את השיטה ופרסמו אותה. עכשיו כמו שהם למדו בדרך הקשה, גם אתם יכולים! אתם לא כל כך שונים! גם הם עברו הרבה כישלונות לפני שהצליחו להגיעה להצלחות כמעט מבטיחות! גם להם לקח הרבה זמן ללמוד ולצבור ניסיון!

ככה שאנשים, תזכרו(!), את לא חייבים לעשות את הקורסים, כל מה שאתם צריכים זה לתרגל, תרגל ועוד הפעם לתרגל. כי רק התרגול מביא תוצאות! ואפילו בקורסים עצמם לומדים את זה...
    היי אני לא יודע לגבי מאפ"י וזה לא כל כך מעניין.

אבל תבין, כל אחד יכול לבדו בלי קורסים!

אבל מה שקורסים יתנו לאנשים, תמיכה, קהילה של אותם אנשים שרוצים להשתפר, יחס אישי וזירוז הההליכים.

הרבה אנשים נוטים לוותר לעצמם, הרבה אנשים נוטים לקרוא מאמרים בבית במקום לצאת לתרגל.

סה"כ אני לא נגד קורסים, מטרת הקורס שלי, ואני מדבר בעד השיטה שלי היא דבר ראשון לעזור לאנשים! לתת להם יחס אישי! לא מסחרי ולא בולשיט.

עובדה לכך שיש לי כיום המון תלמידים וקורסים ואף בן אדם לא יצא לא מרוצה.

סה"כ הקורסים שאני מעביר, ואני מדבר בעד השיטה שלי ולא מלכלך על שיטות אחרות, זה לתת את הפוש, התמיכה הזאת על מנת לעזור.
    להעיר את הביטחןן העצמי הזה שנמצע אצל כל אחד ואחד מכם!

חברים אתם תותחים תזכרו את זה!

עידו פאקינג טסלר
    בנות זה קל! תנו לי משהו יותר מאתגר!
    הציידים- הקישור צונזר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחח אם זאת לא תעשיית כסף, למה שלא תעזור לאנשים חינם?? =\

הוצאת לי את המילים מהפה ...מילה במילה !!!
    בדיוק ככה כמו שהם הלכו ולמדו בדרך הקשה כולכם יכולים לצאת וללמוד לפתח לכם שיטות שיערזו להם ותאמינו לי בנות זה לא שלא מסובך להתחיל איתן זה קל !!!!
    צריך רק ביצים ולהיות גבר לא יותר...
    ביצים שתלכו ותתחילו
    גבר שלא תבוא בחרוה ותיתנו לה לזלזל בכם בשום דרך שהיא ואני רואה את זה דיי הרבה בזמן האחרון וזה דיי מטריף אותי בחורה שמזלזל תזרקו תבוא אחרת טובה יותר שלא לדבר על זה שברוב המקרים היא תחזור על ארבע ותעשה בדיוק מה שהייתה צריכה היית לעשות בהתחלה וזה כל המ שתבקשו ...בקיצור צאו החוצה נסו כל מה שבא לכם גם אם זה אומר לאכול פאדיחות (וזה לא רע כמו שזה נשמע,זה אפילו דיי כיף אם יש לכם חוש הומור ) ותראו איך מהר מאוד (ואני מתכוון מהר מאוד) אתם תשתפרו בכל העניין והיה לכם מעגל חברתי מפוצץ בחורות
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 31-12-2009 בשעה 08:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחח אם זאת לא תעשיית כסף, למה שלא תעזור לאנשים חינם?? =\
    לפי התגובה שלך אני רואה שאתה עם המון אגו וזה אחד הדברים החשובים בלהצליח עם בחורות לא להיות עם אגו מנופח.

אני אומר לך חד וחלק, אני לא מכיר אותך, לא יודע בן כמה אתה לא יודע מה הניסיון שלך!
    מה אני כן יודע, אני מכיר את היכולות שלי, אני מכיר את הקהילה שיצרתי, אני יודע שאתה תשמע עליי בעתיד, אני יודע מה המתנה שאני משנה אנשים לעומת מה שהם משלמים לי לא משתווה לשינוי שלהם.

ואתה מוזמן לבוא לנסות לראות זאת בעצמך ואז לשפוט!

עד אז, אני לא כמוכם ילדים קטנים תופס מאמני פיק אפ שמוכחים רק בתיאוריות, או סירטונים שהם ביימו, אני מביים את המציאות שלי ואני פועל בשטח.

הציידים- הקישור צונזר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי עידו פאקינג טסלר צפיה בהודעה
    לפי התגובה שלך אני רואה שאתה עם המון אגו וזה אחד הדברים החשובים בלהצליח עם בחורות לא להיות עם אגו מנופח.

אני אומר לך חד וחלק, אני לא מכיר אותך, לא יודע בן כמה אתה לא יודע מה הניסיון שלך!
    מה אני כן יודע, אני מכיר את היכולות שלי, אני מכיר את הקהילה שיצרתי, אני יודע שאתה תשמע עליי בעתיד, אני יודע מה המתנה שאני משנה אנשים לעומת מה שהם משלמים לי לא משתווה לשינוי שלהם.

ואתה מוזמן לבוא לנסות לראות זאת בעצמך ואז לשפוט!

עד אז, אני לא כמוכם ילדים קטנים תופס מאמני פיק אפ שמוכחים רק בתיאוריות, או סירטונים שהם ביימו, אני מביים את המציאות שלי ואני פועל בשטח.

א) אין לי אגו מנופח, יש לא יציאות
    ב) לא מזלזל בשיטה שלך, שלא תחשוב...

אני פשוט אומר שגם בלי שיטה שלך אני כן יכול להצליח עם בנות!
    וזה מה שאני מנסה להעביר פה לכולם, שכל אחד יכול להצליח בלי קורס! שלא ישלול את עצמו! (ויש אנשים כאלו!, שחושבים שאם לא יקחו את הקורס, בחיים אבל בחיים לא יהיה להם סיכוי עם בנות) כמו שהם הגיעו להצלחה בתירגולים, ככה כל אחד אחר יכול!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

א) אין לי אגו מנופח, יש לא יציאות
    ב) לא מזלזל בשיטה שלך, שלא תחשוב...

אני פשוט אומר שגם בלי שיטה שלך אני כן יכול להצליח עם בנות!
    וזה מה שאני מנסה להעביר פה לכולם, שכל אחד יכול להצליח בלי קורס! שלא ישלול את עצמו! (ויש אנשים כאלו!, שחושבים שאם לא יקחו את הקורס, בחיים אבל בחיים לא יהיה להם סיכוי עם בנות) כמו שהם הגיעו להצלחה בתירגולים, ככה כל אחד אחר יכול!
    אמרתי זאת גם בהתחלה שאתה צודק במאה אחוז לא חייבים קורס, אבל הקורס יכול לעזור המון.
    אני בעצמי פיתחתי את השיטה שלי לבד ולא ע"י קורס ולא נעליים.
    דרוש המון מוטביציה בשביל כוח והמון כוח רצון, אין הדבר העומד בפני הרצון.

אבל מה שכן הקורס נותן המון סביבה תומכת, קבוצה שלמה שבאותו עניין להכיר בחורות, כי אתה יכול להיות לבד בדרכך ולעומת זאת בקבוצה זה יותר כייף וקל ומדרבן.
    כמו ללמוד לבד קרטה או ללמוד יחד עם אנשים שבאותו רצון רוצים כמוך להיות אלופי קרטה.

הציידים- הקישור צונזר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי עידו פאקינג טסלר צפיה בהודעה
    אמרתי זאת גם בהתחלה שאתה צודק במאה אחוז לא חייבים קורס, אבל הקורס יכול לעזור המון.
    אני בעצמי פיתחתי את השיטה שלי לבד ולא ע"י קורס ולא נעליים.
    דרוש המון מוטביציה בשביל כוח והמון כוח רצון, אין הדבר העומד בפני הרצון.

אבל מה שכן הקורס נותן המון סביבה תומכת, קבוצה שלמה שבאותו עניין להכיר בחורות, כי אתה יכול להיות לבד בדרכך ולעומת זאת בקבוצה זה יותר כייף וקל ומדרבן.
    כמו ללמוד לבד קרטה או ללמוד יחד עם אנשים שבאותו רצון רוצים כמוך להיות אלופי קרטה.

אין הדבר העומד בפני הרצון, אבל לפעמים יש רצון אבל הדבר לא עומד

אני לא אומר שהקורס לא עוזר, הוא כן, הרוב לא שהו עוזר, הוא עובד יותר כמזרז.. ולשם זה פתחתי את הנושא, שאנשים ינסו לזכור את זה ולא ישללו את עצמך אוטומתית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אין הדבר העומד בפני הרצון, אבל לפעמים יש רצון אבל הדבר לא עומד

אני לא אומר שהקורס לא עוזר, הוא כן, הרוב לא שהו עוזר, הוא עובד יותר כמזרז.. ולשם זה פתחתי את הנושא, שאנשים ינסו לזכור את זה ולא ישללו את עצמך אוטומתית.
    יש לי מספיק אנשים שבאים לקורס, תאמין לי שהפירסום שלי לא מסתמך על הפורום הקטנטן הזה ויש לי גם פורום משל עצמי של קהילת הציידים עם קודים רק לציידים.

אני כאן רק כדי לעזור.
    הציידים- הקישור צונזר.

לדעתי כל אחד צריך לפתח לעצמו את השיטות שלו.
    אני בטוח שמאפי ודון ג'ואן והציידים וכולם מביאים להצלחות .
    למה ?
    האנשים האלה התחילו בקריאת ספרים,מאמרים בדיוק כמו כל אחד מאיתנו.
    הם יצאו לרחוב והתנסו והתנסו ואינלי ספק שעכשו הם משיגים כמעט כל אחת (אלה שקראו והעמיקו ועבדו בשטח הרבה. )
    אחרי כלכך הרבי היכרויות אני בטוח שהם למדו עוד דברים ופיתחו לעצמם שיטה והיא אכן עובדת.
    אבל העניין הוא שכל אחד יפתח לעצמו עם הכלים שלו את השיטה שלו ,ולא שילך לקורס ויפתחו לו את הכלים על מנת להשתמש בשיטה הזאתי.
    ^^ קצת מטומטמם אבל זה מה שעושים.
    בקיצור למרות שאם תלכו לקורס תצליחו ,גם אם תקראו מספיק ספרים ומאמרים ובעיקר תצאו לשטח אתם תצליחו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect