לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז עם זה לא מטעים לפה תעבירו...
עכשו לאשכול: תגידו למה בסרטונים או בסרטים של פורנו תמיד הם חיבים לגמור את הסרט או הסרטון בזה שהם גומרים על הפנים (ופעם בא על הבטן) למה זה בכל סרטון או סרט פורנו גומרים ככה?!
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז עם זה לא מטעים לפה תעבירו...
עכשו לאשכול: תגידו למה בסרטונים או בסרטים של פורנו תמיד הם חיבים לגמור את הסרט או הסרטון בזה שהם גומרים על הפנים (ופעם בא על הבטן) למה זה בכל סרטון או סרט פורנו גומרים ככה?!
|
|
אין לי מושג יכול להיות שפשוט ככה הם מחליטים לסיים ,שהגבר גומר נגמר הסרט וכדי להקצין אחי הוא גומר על הפרצוף של הבחורה ...
ממה שניא יודע מביאים גברים מעכועירם ובחורות יפות כי זה פסיכלוגי תראה גם המון פעמים מצלמיפ לבחורים תפנים כדי לתת לך מסר שתראה מכועירם כאלה מצליחים לזיין כאלה יפות למה שאתה לא ...
ולגבי הגמירה על הפרצוף של האישה זה כדי להראות לך שהוא זה ששלוט על האישה ולא ההפך
קוראים לזה facial cum
וטרנד עכשיו זה גמירות בפנים
וזהו
אין מה לעשות... למה אתה שונא את זה?
כי לגמור על מישהי בפרצוף זה הכי חזק
אתה גבר לא?
אם הייתה אישה הייתה יודע מה עובר לנשים בראש...
גם אני חייל של ה' (:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה נכון שיש מים באסלה כדי שתשתין יותר?
אני לא יציין מי זה, בושות לבן אדם חחח
הן מסכימות מהסיבה הפשוטה
מסכימות כי הן זונות וכי זה ימבה כסף (למפורסמות בינהן)
מה אתם כולכם מפגרים?
- זה מה שעושה את זה לרוב הגברים.
זאת התשובה החד משמעית...עושה לך משהו אחר? חפש משהו אחר,רוב הגברים נהנים לראות שהוא גומר לה על הפנים,אני אישית אוהב כשהיא מביאה לו ביד והוא גומר,פחות אוהב שהוא מביא ביד וגומר,אבל זאת לא הנקודה.
כל אחד ומה שהוא אוהב,יש רוב שאוהב את זה,זה מה שיהיה ברוב הסרטים
שום מסרים של הוא שולט בה ושום הוא מכוער והיא יפה זה טפשי
נערך לאחרונה על ידי babypower; 10-01-2010 בשעה 13:43.
זה האשכול הכי מפגר שנעלתי בחיים שלי!
מה אכפת לך איפה הם גומרים?!
כל אחד יגמור איפה שבא לו!
וסתם לידע כללי אל תנסו לגמור למיש/הי על הפנים בלי לתאם את זה איתה קודם ואז לוודא כי אתם תגמרו בלי זין בסוף