קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 23-02-2012, 17:07
  2. סעמק ארס איזה יום חרא :|
    על ידי Dave Grohl בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 21:53
  3. בעעע איזה יום עמוס יש לי מחר ..
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 22:57
  4. פיייי איזה יום מצחיק היה לי בבית ספר ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 44

איזה יום חרא!!!!!

ברירת מחדל איזה יום חרא!!!!!

הלכתי מכות עם איזה אחד מהכיתה, עכשיו הוא יותר חזק ממני אז היה מזה פדיחות כי זה פעם הראשונה שאני רב בכיתה(אני חדש) והתדמית שלי "חלש" איזה תסכול !

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

עברנו כבר את כיתה ז'?
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    עברנו כבר את כיתה ז'?
    כן.מה קשור?
    אני מדבר על הפדיחה הגדולה שהיתה לי כי אני לא בכיתה ז'!

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

מה פאדיחה רבת עם מישהו חזק ממך אז קיבלת יותר הגיוני ומקובל אם מישהו אחר יתפוס עליך תחת כנס בו

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

זה שמעליי צודק וגם למה אתה אנונימי?? זה לא משהו שמתביישים בו!

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

רוצה להציל את הכבוד שלך?אני מציע שתלך עכשיו תחפש אותו בקטנות כל דבר שהוא מדבר משהו לא במקום צא עליו קח כיסא שים לו בראש קרשים אבנים מה שיש..תוציא אותו מושפל ככה תוכיח לעצמך שלא יצאת מושפל גם לשאר שרואים וגם לו!ואתה חייב לעשות את זה ליד כולם אם אתה אומר שיצאת מושפל ליד כולם תן לו בראש לבן זונה ליד כולם אל תוותר שירד לו דם

משתמש מתקדם
    לייקים
    2
    נקודות
    1,706

פחח איזה עצות גרועות יש פה אני לא מאמין

אז ככה מי ישמע רבת מכות עם מישו שיותר חזק ממך

ויש לך תדמית של "חלש"

הגבר האמיתי היה פשוט עוזב את זה למה באמת אכפת לך מה אחרים חושבים? מה התדמית שלך?
    שים ז*ן על כולם וכשמישו פעם הבאה יעשה פוזות אז תפתח לו תפרצוף

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

עאלק מה אכפת לך מה אחרים חושבים אני לא יודע באיזה עולם אתה חי אבל כנראה אתה חי בעולם של תמימים ברגע שאתה מקבל פיצוצים ולא מגיב או יוצא מושפל מתחילים לדבר עליך יש עליך שמועות של שרמוטה,אם זה מה שאתה רוצה שיהיה עליך בכיף...ומזה עוד פעם פעם הבאה מה הוא צריך לחכות שיבואו יתחילו איתו ?ויתחילו איתו הרבה כי תופסים טרמפ שהוא "חלש" אז אמרתי לך אל תקשיב פה לאפח'ד זאת דעתי אני מקווה שתלך איתה..לך תחפש ת'מניאק הזה שחושב שהוא גבר וגרם לך להיות מושפל תקרע את הסבתא שלו מכות ואחר כך תראה לו מאיפה אתה משתין נראה אם אחר כך ידברו עליך או יגידו עליך שאתה חלש..תקשיב לי

לך לחלש שיש לו תדמית של חזק ותקרע אותו (כמובן שקודם תריבו קצת)

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תגידו לי באיזה בתי ספר אתם חיים?! ללכת מכות?! תדמית של חלש?! בפעם האחרונה שהלכתי מכות זה היה בכיתה ז' וגם אלו היו המכות הקצרות ביותר בחיי (זרקתי עליו שולחן), מאז לא היה שום דבר שמזכיר מכות אני לא אומר שלא חיפשו ללכת איתי מכות אבל אם אתה יודע להתעלם נכון הכל נגמר בשלום בלי ידיים.
    בקיצור תתאפס על עצמך תפסיק לחשוב מה חושבים אנשים עוד שבוע לא יזכרו כלום הם בקושי זוכרים מה הם אוכלים לארוחת בוקר אז תירגע. אחד הדברים שהכי מגניבים אותי זה שאנשים תמיד מניעים את החיים שלהם כי הם חושבים שהם יודעים מה אנשים אחרים חושבים והדבר הפשוט הוא שאותם אנשים אחרים יש להם מספיק דברים על הראש כדי שאתה ממש לא תהיה בראש סדר היום שלהם! אז די עם המחשבות המיותרות אתה כמו בחורה שמפחדת ללכת עם הבגד של אתמול כי בטח מישהו זוכר מה היא לבשה אתמול... הוא בקושי זוכר מה הוא לבש אתמול...
    בקיצור תירגע ותתחיל להתאפס על עצמך בכל מה שקשור למכות יש הרבה דרכים להמנע ממכות גם אם הן פוגעות באגו שלך כי החיים הרבה יותר חשובים מהאגו! זה כמו חבר שלי לפני 8 שנים בערך היה מישהו במועדון שקילל את חברה שלו אז חבר שלי היה גבר עם אגו והלך לטפל בו אבל לצערי אותו בחור לא בדיוק היה איש טוב ודפק לו דקירה בבטן והיום חבר שלי נכה ובלי אותה חברה אז מה בדיוק היה שווה כאן האגו?!
    תכניס לעצמך קצת שכל לפעם הבאה שאתה חושב על מכות!

ו GETALL אתה דפוק ברמות שקשה לי לתאר!! אני פשוט נפעם כל פעם מחדש מרמת התשובות הרדודות שלך, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה מדבר וחושב כמו ילד בגן! תתחיל להבין שיש הרבה יותר משמעות בחיים מאשר מה אתה חושב שאנשים אחרים חושבים עלייך כי מבחינתך זה נראה כאילו זאת כל המשמעות בחיים, רק בגלל סוג אנשים כמוך אנשים נדקרים על ימין ועל שמאל במדינה הזאת!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ו GETALL אתה דפוק ברמות שקשה לי לתאר!! אני פשוט נפעם כל פעם מחדש מרמת התשובות הרדודות שלך, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה מדבר וחושב כמו ילד בגן! תתחיל להבין שיש הרבה יותר משמעות בחיים מאשר מה אתה חושב שאנשים אחרים חושבים עלייך כי מבחינתך זה נראה כאילו זאת כל המשמעות בחיים, רק בגלל סוג אנשים כמוך אנשים נדקרים על ימין ועל שמאל במדינה הזאת![/QUOTE]

סבבה אז אני חושב שאתה סתם מסכן,אולי זאת החברה שאני גדל בה אני לא יודע בדיוק באיזה חברה אתה אבל בחברה שלי אם אתה אתה תצא שרמוטה פעם אחת יבואו וירדו לך על החיים כל היום יציקו לך אתה חייב להראות מי הבוס אתה מבין?זה שאתה פראיייר ומחפש לצאת שרמוטה זאת בעיה שלך,אני מלמד את הבנאדם להיות גבר...אני בחיים לא יתן שיורידו לי מהכבוד או שיחשבו עליי שאני אפס או משהו..אתה בטח סתם איזה פריק מסכן שחושב שהכל אפשר להיפתר בצורה טובה,אני לא יגיד לך שאני איזה מושפע או משהו אבל תחשוב פתאום אחד "מהחברים" שלך סתם בא מוריד לך כאפה ליד כלום?מה תעשה?תסתכל עליו?תצא מושפל ליד כולם?אני לא יודע מה איתך אני לוקח קרש ואני עושה את הבנאדם צמח...אני גם לא מעניין אותי באיזה גיל אתה חושב שאני או איזה תשובות יש לי אני יגיד את דעתי גם אם זה מתאים לך לשמוע או לא...אני לא ירדתי עליך ואמרתי לך איזה תגובות לרשום אני כיבדתי את מהש אתה אומר אתה תכבד את מה שאני אומר זה פורום שכל אחד אומר את דעתו ובסופו של דבר אנחנו רק עוזרים לבנאדם להגיע להחלטה הנכונה ככה שלנו אין השפעה על מה שהוא מחליט..אז אני לא יודע מה איתך,אבל זה מראה עליך איזה סוג של בנאדם אתה..מבנאדם כמוך יעשו אצלנו שיפחת מין
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-01-2010 בשעה 16:37.

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

GeTALL, ז בדיוק הטעות שלך. אתה לא יכול להגיד מה שתרצה.
    התגובות שלך רדודות, ילדותיות וחסרות כל קשר למציאות(במקרה הטוב קשורות למציאות הקשה שלך).
    במקרה הזה אני אבקש ממך פעם ראשונה ואחרונה בהחלט, לא להמליץ לאף אדם בפורום הזה לריב עם אדם אחר, אחרת תשא בתוצאות.

תודה רבה לך ויום טוב.
    אגב, לאמיר יש במעט חוכמת חיים שרכש ב28 שנותיו אז תראה קצת בגרות ולשון מכבדת.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

מזה לא להגיד את דעתי?הבנאדם שאל מה לעשות למה שאני לא יגיד לו את מה שאני חושב?כמו שאמרתי קודם הוא בסופו של דבר בוחר מה לעשות אני לא מעודד ולא אומר לו לעשות כלום...
    חח מציאות קשה?היית מת והיתה לך ילדות כמו שלי..אתה בטח סתם איזה ילד מחשב מסכן שכל היום בפורומים לך תמצא חייים יא אפס..מי אתה שתגיד לי מה לכתוב מה אתה חושב שאתה כולה בדרגה פה גבוהה בכינוי או במה שלא יהיה אתה תגיד לי מה לעשות אני לא רואה אותך ולא רואה עוד אלף כמוך

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    מזה לא להגיד את דעתי?הבנאדם שאל מה לעשות למה שאני לא יגיד לו את מה שאני חושב?כמו שאמרתי קודם הוא בסופו של דבר בוחר מה לעשות אני לא מעודד ולא אומר לו לעשות כלום...
    חח מציאות קשה?היית מת והיתה לך ילדות כמו שלי..אתה בטח סתם איזה ילד מחשב מסכן שכל היום בפורומים לך תמצא חייים יא אפס..מי אתה שתגיד לי מה לכתוב מה אתה חושב שאתה כולה בדרגה פה גבוהה בכינוי או במה שלא יהיה אתה תגיד לי מה לעשות אני לא רואה אותך ולא רואה עוד אלף כמוך
    גבר תן לי לספר לך משהו על החיים האמיתיים.
    בחיים האמיתיים אף אחד לא "יוריד לך כאפה" סתם מכיר את המושג תלונה במשטרה?. אלא אם כן אתה איזה עובד בעולם תחתון שזה נראה הכיוון שאתה הולך אליו.
    אתה לא מראה סימנים של כח באלימות כי זה הדבר הכי תינוקי שאתה יכול לעשות (תינוק לא יכול לדבר אז הוא צורח ובועט). בתאכלס אתה חי במציאות קשה אתה בטח מוקף מלא ערסים שחושבים שהם הכי מאגניבים בעולם.
    ילדי צומי עם חיים קשים בבית.
    וזה שמראה שאיכפת לך שעוד ילדים מסכנים "מדברים עלייך שאתה שרמוטה" רק מראה כמה אתה מסכן.
    יום יבוא ועל ההתנהגות המפגרת הזאת אתה תצא לאיזה מועדון במסגר או משהו ותהיה מסטול אש ויבוא מישהו ויגיד לך אחי יש לך סיגריה?
    ובמקום להגיד לא לא אין לי.. אתה גבר.. אתה תתן בו בוקס והופ חבר שלו יקפוץ.. ישלוף איזה סכין מגניבה. יתן בך אחת ויעלם.
    אם תשרוד את זה.. אולי תעשה טיפה חשבון נפש עם עצמך עד אז.. תחיה בכיף
    Bring the Violence-

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

לא אח שלי אני ממש לא כזה..ואני עארס כן ואתה יודע מה אני שם פה על כולם אם יש להם בעיה עם זה..אבל אני הכי לא כזה אני ילד טוב אני משחק כדורגל אמרתי כבר בקבוצה בכירה בארץ זה א'..אין קשר בכלל בין מה שאתה אומר למציאות...לא עולם תחתון ולא עמייאת למה אפילו בחקירה אפילו לא עצרו לי אותי עם האוטו לבדיקת רשיונות..אני בחיים לא יתקשר למשטרה לפתור בעיות שלי מה אני צריך שידברו עליי חח גם אני בחיים לא יעשה את זה גם אם לא היו מדברים אני פותר בעיות עם עצמי מי שפונה לגופים אחרים הוא לדעתי מסכן...
    אני מבין שהצורת מחשבה שלכם אולי יותר בוגרת משלי ואני לא מתכחש לזה..
    אני פשוט לא ירשו שיעשו ממני צחוק,שיורידו לי את הכבוד,שיפגעו בו ועוד..אני לא יצא פראייר גם אם זה כלול בלהסתבך וברוך השם בלי עין הרע לא הסתבכתי בכלום כמו שציינתי קודם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,733 | הודעות: 8,173,320 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect