קיצר התאהבתי בידידה שבמשך תקופה של של שנה בערך היא כמו אחות שלי
אני הולך אליה מלא והיא בא אלי הרבה
מה אני עושה מפה ? איך אני אומר לה דבר כזה ?
אני בן 16 והיא בת 15
קיצר התאהבתי בידידה שבמשך תקופה של של שנה בערך היא כמו אחות שלי
אני הולך אליה מלא והיא בא אלי הרבה
מה אני עושה מפה ? איך אני אומר לה דבר כזה ?
אני בן 16 והיא בת 15
|
|
שכחתי לציין שרק בחודש האחרון התחלתי להרגיש משהו כלפייה. אם שואלים אותי לגבייה לפני זה, זה לא היה עולה בדעתי אפילו !
אתה במצב מאוד עדין ומסובך..מה שלא תעשה אל תבוא אלה ותדבר איתה תגיד לה שאתה אוהב וזה, היא פשוט תגיד לא אנחנו ידידים בקיצור זה לא ילך. מה שכן, תתרחק ממנה כמה שאתה יכול כן מה שזה אומר לא לענות לה, לא ליזום פגישות/שיחות/הודעות ופשוט תתחיל לזרוק רמזים לכיון של חברים. לא להיות שקוף ברמה של בואי נהיה חברים אלא לגרום לה לרצות אותך תהיה מסתורי. אבל אתה גם צריך לדעת אם היא רוצה אותך או לא..אם אתה אומר שאתם ביחד ככה שנה ידידים אז כבר היה צריך לקרות משהו איתה ואם היא הייתה רוצה היא הייתה אומרת משהו..
אחי בוא אני יגיד לך ככה..תהיה חד וחלק ואז תדע אחת ולתמיד מה יקרה..
תמשיכו בקשר הרגיל תדברו בטלפון ההכל..וכשאתה הולך אליה פשוט נסה לנשק אותה..אני מתאר לעצמי שאני לא צריך להגיד לך שתתקרב אליה קודם וכל הבלאגן...אם היא תנשק אותך זה סימן טוב ואם לא אז זה סימן שאתה רק בתור אח שלה ואם זה יקרה אין לך מה להתבאס כי אתה יודע שמבחינתך ניסית אבל בחיים אל תגיד לה שאתה אוהב אותה או משהו אולי היא תבין את זה אחרת..פשוט תנסה לנשק אותה ותראה מה הולך..בהצלחה שיהיה
זה יותר גרוע מלומר לה שהוא אוהב אותה...הם ידידים,אין מצידה שום מתח מיני !!!
בכל מקרה,עצה שלי..תתרחק ממנה לאט לאט...תתקשר פחות,תסנן יותר,תבוא אליה פחות...
אם היא שואלת פשוט תגיד שאתה עסוק וזהו.
אחרי כמה זמן תפגוש אותה שיש איתך מישהי חדשה שהכרת,היא ישר תראה אותך בעין אחרת,בצורה מינית.
לאחר כמה ימים תיפגשו אצלה או משהו...ותראה איך היחס שלה אליך פתאום נורא שונה,היא תעריך אותך הרבה יותר ותרצה להיות הרבה יותר קרובה אליך,פיזית !
ברגע שאתה רואה שהיא מתנהגת ככה,תתחיל לזרום איתה בנגיעות קטנות בכתפיים,תסדר לה תשיער,תשחק לה בכפות הידיים ותראה איך היא מגיבה...
אם היא זורמת עם זה אתה יכול להתקדם משם לנשיקה ומשם פשוט לזרום עם זה.
בהצלחה =]
F.c Maccabi Haifa
לפי דעתי תתחיל להתרחק ,
להיות מסתורי להגיד לה שאתה לא יכול לבוא היום וכאלה ,
תסנן אותה באיסי תענה לה פעם ב..
תגרום לה לרצות אותך .
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
אתה לא מאוהב, אל תסחף..אתה קצת דלוק עליה..
אני מציע שתתפוס לך מישהי אחרת, שהיא תראה שאתה שווה משהו היא גם תסתכל עלייך בצורה אחרת ולא בתור ידיד..
דבר נוסף, אל תראה לה פנים.
לא להתלהב מזה שהיא מתקשרת או משהו, תיהיה עם ביטחון בשמיים ותיהיה קצת מניאק..
זה בריא לפעמים
בהצלחה אחי.
ואללה יוסיף צודק אבל תראה
אם אתה מאוהב בה אז תגיד לה את זה
וכמו דשיוסף אמר תץיקח לך מישהי אחרת שתראה שאתה שווה
אתה חושב שאתה גבר מקלדת הא?בוא תגיד לי את זה פנים אל פנים..
ותמיד השיטות האלה הצליחו לי אז אתה יודע מה אני שם עליך ועל עוד אלף כמוך,ממש לא אכפת לי מה אתה חושב..לי זה הצליח כמה פעמים
נראה שאתה גם מרגיש כמו גבר מאחורי המקדלת אז מספיק עם הריב הטיפשי הזה.
בכל מקרה הוא מנסה להסביר לך שזה יכול להצליח במקרים מסויימים אם הבחורה כבר רוצה אותך או אם היא ממש רוצה קשר כרגע.
אבל מה עם אותם שאר המקרים שהבחורה לא בטוחה בעצמה,או שאתה רק עוד ידיד בשבילה ?
במקרים כאלו צריך לעבוד קשה בשביל להשיג אותה ,ונשיקה רק תרחיק אותה ממך ותוריד לה ממך בהרבה.
יכול להיות אבל הוא לא צריך להיות כל כך בוטא..הדרך שלי ושלו היא הנכונה רק תלוי עם איזה בחורה זו..עם כל אחת צריך להתנהג שונה...בכל מקרה זה עניין מסובך..
דבר נוסף יש לי להגיד לך.
אם היא פתחה בפנייך את הלב, נהפכת לחברה הכי טובה שלה, תשכח מקשר איתה.
אם אתה תגיד לה שאתה אוהב אותך היא לא תרצה אותך.
נערך לאחרונה על ידי Yoske; 08-01-2010 בשעה 08:16.