החברים שלי מבלבלים לי את המוח שאם אני יעשה ביד בגיל 18 ילד מהעולם ימות
החברים שלי מבלבלים לי את המוח שאם אני יעשה ביד בגיל 18 ילד מהעולם ימות
|
|
תתעודד, גם אם לא תעשה ביד בגיל 18 ילד בעולם ימות
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
תשמע, האיסור של לעשות ביד הוא איסור "זרע לבטלה" והוא מבין החמורים ביותר בתורה ! על זה שילד ימות לא שמעתי, אבל החטא העצום של "הזרע לבטלה" בתורה הוא מבין החמורים ביותר.
אחיי מישהו פה חירטט אותך תגיד בן כמה אתה??????
אני שם כסף שאחרי שהלכת, שנייה אחרי זה, כל מי שסיפר את זה צחק עליך..
גם אני חייל של ה' (:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה נכון שיש מים באסלה כדי שתשתין יותר?
אני לא יציין מי זה, בושות לבן אדם חחח
אחי זרע לבטלה זה בעצם ..שכל טיפת זרע שאתה מוציא היא בעצם חיים ...כל טיפה כזאת מתפתחת לעובר אז כל פעם שאתה עושה ביד לא יודע אם ילד מהעולם מת אבל הנשמות שך הילדים העתידיים שלך מתים ...
חחחחחחחחח כולכם מאמינים פה באלוהים ואפחד לא הבין תילד שפתח שיחה ? חחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיק
ולנושא לפותח השיחה
כל פעם שאתה עושה ביד ואתה גומר זה נקרא זרע לבטלה
זרע לבטלה זה ביזבוז זרע... יענו עשית אתזה לא בשביל להביא ילדים אלא בשביל להנות וזה "חטא"
אז מה שחברים שלך התכוונו זה שכל פעם שאתה מוציא זרע לבטלה אתה הורג מיליוני ילדים (זרעים)
והדת אומרת שבעולם הבא אתה תיראה כיתות כיתות של ילדים והם יצעקו לך אבא (כל הזרעים שהוצאת בזרע לבטלה)
אם זה מעניין אותך עוד יש סרט על איזה רב שהיה חילוני ומת מוות קליני שמספר גם על הקטע הזה..
קוראים לו חוטם האודם משו כזה.. ותחפש.. למי ששואל לא אני לא מאמין באלוהים.. =]
קרדיט ל- micmic התותח =]
מי שאוכל בשבת שבע בשבת
sahar omaisy aka matancohn(nick) style
הוא כנראה התכוון לילד "רוחני" וזה כבר כן נכון ע"פ התורה.. ע"פ התורה החטא הזה " זרע לבטלה " הוא אחד החמורים ביותר בתורה. בגלל זה אנשים שומרים נגיעה, שמירת עיניים וכד'. ברגע שאתה מוציא זרע לבטלה, אתה הורג מיליוני ילדים רוחניים. אם אתה באמת רוצה לדעת על זה, אני ממליץ לך לראות: http://www.sodot.tv/Site/index.asp
בואנ'ה אתה חרטטן צמרת...
יהדות זה לא נצרות!
ביהדות מותר ואפילו מצווה לקיים יחסים בשביל הכיף ובלי קשר להבאת ילדים (בין בני זוג נשואים בלבד, אבל מותר)...
ואני גם לא יודע איך החלטת שתא זרע זה תינוק... אם זה היה תינוק אז גם מי שהיה עושה ילד היה רוצח, כי רק תא אחד מפרה את הביצית ואיזה 50 מיליון אחרים מתים בכל מקרה...
החטא לא קשור לבזבוז של שום דבר... זה משהו ברובד רוחני.
אני מציע שכמו שלא היית נכנס לפורום שעוסק במכניקת הקוואנטים ומתחיל לקשקש שם על נושאים שאינך מבין בהם דבר וחצי דבר, כך גם אין סיבה שתכנס לפה...