יש כמה דעות שונות לגבי זה אז תנו את דעתכם למה ההבדל.
אח"כ אני אתן את דעתי.
יש כמה דעות שונות לגבי זה אז תנו את דעתכם למה ההבדל.
אח"כ אני אתן את דעתי.
|
|
אל תיהיה מתוחכם... תגיד תאכלס.
לדעתי סנייפר לא חייב להיות עם רובה סנייפר, כל עוד הוא משקיף על אזור רחב ויחסית רחוק.
לעומת זאת, קאמפר משקיף על אזור קטן מאוד שרק בו הוא אורב לשחקנים.
קאמפר זה מישהו שמתחבא.
וסנייפר זה רובה צלף.
נערך לאחרונה על ידי Tennis; 03-01-2010 בשעה 20:56.
לשעבר:
ספוילר:
אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
אני משחק צלף ומן הסתם נשאר הרבה באותו מקום, לפעמים 4 דקות עד כל המשחק אם לא תופסים אותי או שמת וחוזר ישר לאותה נקודה(אני יודע שזה די דפוק אבל יש לי מקומות אחלה) וזה קצת מעצבן אותי כשצולפים אבל אני אומר סבבה, כשאני צולף ומתקמפר אני מרגיש שעשיתי הריגה טובה אז נפרגן למי שצלף בי... למרות שזה מעצבן אותי.
כשמישהו מתקמפר והורג אותי (הכי מעצבן בSKIDROW בבניין הגבוה עם החור למסדרון), אחרי פעמיים שלוש אני מוציא נשק עם HBS ומתקמפר כל המשחק ומפוצץ אותם, על הזין שלי מה יכתבו לי. כשיהיו לי עוד קלאסים אני יעשה עם מטול למקרים שמישהו יהרוג אותי עם מטול
חפירה :@
לסיכום:
צלף זה אחלה
קמפר חרא
נ.ב
לא צריך להיות טוב בשביל לצלוף ב-SKIDROW :| הכי קשה ב-RUST וראיתי כאלה שעושים 25+ עם צלף בעזרת quickscope , מן הסתם ב- TDM
The Pod
ניסיתי לשחק עם QUICKSCOPE ואני לרוב מוציא אתו משהו כמו 10-8 וזהו וכשאני משחק עם צלף אני מגיע ל20 או 30.... אני מעדיף לקחת את המוקש ולמלות אותו, ככה אני יושב בטוח יחסית שלא יבואו לי מאחורה (חוץ מ-SCRAMBLER PRO) וצולף חופשי, לרוב אני פוגע לפני שפוגעים בי. אם אני רואה שעצבנתי מיחשהו ממש והוא כל פעם בא להרוג אותי אני או תופס זווית רק עליו שעוד מישהו לא יהרוג אותי או מחליף מקום...
יאללה נכוון אותכם.
אמנם בMW2 אנשים יותר אינטליגנטים מאשר בקודם אבל עדיין.
ראיתי בקודם הרבה הערות על אנשים שעושים סנייפינג עם LMG או רובה סער שהם עושים קמפינג.
מה דעתכם?