אומה של מטומטמות.
"אני רוצה אותך, אני לא רוצה אותך, יש לי חבר ואני לא אוהבת אותו, רק נוח לי איתו".
מה כל שנפרדת ממך מכינה את עצמה לאישפוז כפוי באברבנאל, או סתם ניסיון קלוש לסיים כיתה ד'?
אומה של מטומטמות.
"אני רוצה אותך, אני לא רוצה אותך, יש לי חבר ואני לא אוהבת אותו, רק נוח לי איתו".
מה כל שנפרדת ממך מכינה את עצמה לאישפוז כפוי באברבנאל, או סתם ניסיון קלוש לסיים כיתה ד'?
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
נשים זה עם מטומטם.
הן לא מודות כמונו הגברים, שהם בוחרות את החבר לפי מדד המיניות שלו.
הן חרמניות בדיוק כמונו הגברים והם מחפשות סקס בידיוק כמונו הגברים.
המילה אהבה, מאוד איודטית ואולי 5 אחוז מאלה שאומרים אני אוהב אותך/אותך באמת אוהבים
F.c Maccabi Haifa
נשים זה חרא עם ,
אתה צריך ללהיות מוכן לכל מצב איתם , תמיד הם מפתיעות .![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
אולי נפתח מחתרת נגד נשים ?
אח שלי, אתה לא מחדש כאן דבר.. נשים זה עם מטומטם..
והשאלה שמעניינת את כולם : "מה לעזעזל הם רוצות ?"
איך אומרים אם זאת היא או אני ...זה אני .
אם מישהו צריך להיפגע עדיף שזאת תהיה היא ,אחי באה אלי אחת לישון ביום חמישי הזה , נדבקה לי לתחת ברמות מסוכנות ולא רציתי איתה כלום אחרי שהכרתי אותה קצת באופי יותר טוב , הבנתי שהיא ההפך הגמור ממני , היא מהאנשים שאני דיי שונא ...
נתתי לה לישון כמו שהבטחתי וישר על הבוקר אמרתי לה שזה לא ילך אין כימיה וכל החרטות האלה ..וכמו שכתבת בעטתי אותה לאלף עזאזל .
במקרה הטוב ובמקרה הרע אחינו ברגע שהיא לא מתאימה לך קפל כוון וזרוק לפח ...באותו הרגע!!!
ותאמין לי אתה תרגיש סיפוק מזה רצח , ההרגשה שאתה חופשי ממנה !! אז גם במקרה הרע שים *** ותבעט אותה לאלף עזאזל !
וואלה אני מצדיק את יוסי ואת למפי שניהם צודקים
הם עם מטומטם הן מפתיעות כל אחד פתאום ככה אני לא אוהבב אותך יותר ובעצם היא כן אוהבת אבל חברות
שלה אמרו לה להיפרד ממך יש לה משהיו אחר ליתפוס ולא אותך