הביטורנט אצלי כל הזמן חסוםם...!
גם שפתחתי את הפורטים וגם שביטלתי את כל החומות אש.!
מישהו יודע למה??..oO
הביטורנט אצלי כל הזמן חסוםם...!
גם שפתחתי את הפורטים וגם שביטלתי את כל החומות אש.!
מישהו יודע למה??..oO
|
|
מה זאת אומרת חסום? איזה שגיאה זה נותן לך?
אולי החומת אש חוסמת את זה?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יש למטה עיגול אדום במקום ירוק.
אז זהו שפתחתי פורטים לא עזר, ביטלתי את החומת אש גם לא עזר...
גם פתחתי פורטים בראוטר...
איזה פורטים צריך לפתוח בכלל.??? oO
שמת את הפורט שפתחת ביוטורנט :]?
כן.
עכשיו זה צהוב, אבל יש עוד בעיה שזה מעלה רק ל 1-2 ובמהירות של 0.3-1.5 ק"ב...
מה הולךךך פהה...!!=-O
תנסה עולי לעדכן את הגירסה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
איך פתחת בדיוק את הפורט בראוטר?[יש הרבה שחושבים שהם פתחו והם טעו בדרך/שחכו משהו...]
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 04-01-2010 בשעה 23:15.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
יש לי ראוטר של אורנג'..
עכשיו יש לי שמה:
פתחתי את הפורטים 6881-6889 בשניהם גם TCP וגם UDP זה בסדר?Port Forwarding | Port Triggering
נערך לאחרונה על ידי Dark-Fox; 04-01-2010 בשעה 23:35.
איזה גרסא של יוטורנט? תעשה (PORT FORWARD [זה במקרה שעשית TRIGGERIN])
יש לי גירסה 1.8.5.
כאילו ליפני הבטא של 2.
ואיזה פורטים אני צריך לפתוח??...
נערך לאחרונה על ידי Dark-Fox; 05-01-2010 בשעה 00:27.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 05-01-2010 בשעה 01:14.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תנסה להעזר במדריך שהכנתי פה
http://www.screencast.com/t/NmRjMzY3NzAt
זה סירטון פלאש אז כל פעם שזה עוצר תלחץ על הבועה שמופיעה
עשיתי את זה כבר...
שמעו רק שאני מוריד אז העלאה מיסתדרת, אבל שאני לא מוריד אלא רק מעלה אז העלאה מאוד נמוכההה... מאוד זה 0.1 או 0.0
בכל הטראקרים זה ככה או רק באחד?
על איזה קליינט מדובר?
www.speedtest.net - תראה תוצאה.
באיזה טראקר מדובר? אם ב TL ישלי פתרון :]