אז ככה,אני בת 17 כיתה י''א.
אני בחורה ממש רגישה ואני מתאהבת בקלות. כל מי שמראה לי ולו סימן אחד שהוא דלוק או שהוא סת םאומר שלום אני יכולה להיתאהב. אני יודעת שזה לא טוב.
קיצור,נפגעתי הרבה,בגלל שכל מי שאהבתי לא שם עליי ולא יכלתי ללכת ולהגיד לו את זה בפנים חוץ מאחד שאמרו לא שאני דלוקה עליו ואז הוא ניסה להתחיל אית יובסוף התבברר שהוא מחפש רק זיון.
טוב,התחלנו שנה חדשה. בתחילת שנה שעברה הגיעו אלינו ילדים חדשים מכל האזור לבצפר כי זה היה כיתה י,וכל אחד בא למגמה שהוא בוחר. כשבא אלינו ילד חדש,מאותו הרגע שהוא בא,הרגשתי שהוא חמוד,ורציתי לנסות להימצא חן בעיניו. כל הקטע עבר לי,ואפשר להגיד שסתם הוא נשאר בשבילי יפה ונחמד אבל לא יותר מזה.
השנה כולנו גדדלנו,התחלנו כיתה י'א ולא יודעת מה קרה לי,עוד הפעם ההידלקות עליו חזרה לי. אנחנו ברגיל מדברים והכל טוב ויפה,אנחנו צוחקים אבל אין לנו קשר מחוץ לבצפר,וגם הצחוקים שיש בינינו זה פעם ב... ל אכל הזמן. קיצור לפני כמה זמן הוא והחברים שלו עשו מעשה מגעיל ברמות,פגעו בי פיזית ועוד יותר נפשית,בגלל שאני סוג של דלוקה לעו. אחרי המעשה הם ראו שאני בוכה,ואף אחד מהם לא בא לבקש סליחה. והכי קשה זה שהוא לא בא לבקש סליחה. עד היום אני לא מדברת עם אף אחד מהם,וממש מתעלמת מהם,והוא כנראה הבין את זה,וגם הפסיק להתייחס אליי.
כ''כ קשה,שזה היחס שאני מקבלת מבן אדםם שלא מספיק שאני אוהבת אותו,אלא גם אני זאתי שתמיד כשהוא היה צרקיך משהו אני עזרתי לו,ואחרי הכל אפילו אומץ לבקש סליחה אין לו. בזמן שהמעשה המגעיל הזה נעשה,הוא אפילו לא אמר לחברים שלו להפסיק.
זוה,זאת סתם הייתה פריקה.

ציטוט ההודעה
F.c Maccabi Haifa