קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בדיקת יחס משקל/גובה
    על ידי PKDragon בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-11-2008, 16:21
  2. למה הצל מגעיל בnfs:mw? או שזה רק אצלי
    על ידי TDK בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 18:09
  3. איח איזה מגעיל....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 17:54
  4. חחחחחחח איזה מגעיל אני
    על ידי Friend בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 21:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

יחס מגעיל

ברירת מחדל יחס מגעיל

אז ככה,אני בת 17 כיתה י''א.
    אני בחורה ממש רגישה ואני מתאהבת בקלות. כל מי שמראה לי ולו סימן אחד שהוא דלוק או שהוא סת םאומר שלום אני יכולה להיתאהב. אני יודעת שזה לא טוב.
    קיצור,נפגעתי הרבה,בגלל שכל מי שאהבתי לא שם עליי ולא יכלתי ללכת ולהגיד לו את זה בפנים חוץ מאחד שאמרו לא שאני דלוקה עליו ואז הוא ניסה להתחיל אית יובסוף התבברר שהוא מחפש רק זיון.
    טוב,התחלנו שנה חדשה. בתחילת שנה שעברה הגיעו אלינו ילדים חדשים מכל האזור לבצפר כי זה היה כיתה י,וכל אחד בא למגמה שהוא בוחר. כשבא אלינו ילד חדש,מאותו הרגע שהוא בא,הרגשתי שהוא חמוד,ורציתי לנסות להימצא חן בעיניו. כל הקטע עבר לי,ואפשר להגיד שסתם הוא נשאר בשבילי יפה ונחמד אבל לא יותר מזה.
    השנה כולנו גדדלנו,התחלנו כיתה י'א ולא יודעת מה קרה לי,עוד הפעם ההידלקות עליו חזרה לי. אנחנו ברגיל מדברים והכל טוב ויפה,אנחנו צוחקים אבל אין לנו קשר מחוץ לבצפר,וגם הצחוקים שיש בינינו זה פעם ב... ל אכל הזמן. קיצור לפני כמה זמן הוא והחברים שלו עשו מעשה מגעיל ברמות,פגעו בי פיזית ועוד יותר נפשית,בגלל שאני סוג של דלוקה לעו. אחרי המעשה הם ראו שאני בוכה,ואף אחד מהם לא בא לבקש סליחה. והכי קשה זה שהוא לא בא לבקש סליחה. עד היום אני לא מדברת עם אף אחד מהם,וממש מתעלמת מהם,והוא כנראה הבין את זה,וגם הפסיק להתייחס אליי.
    כ''כ קשה,שזה היחס שאני מקבלת מבן אדםם שלא מספיק שאני אוהבת אותו,אלא גם אני זאתי שתמיד כשהוא היה צרקיך משהו אני עזרתי לו,ואחרי הכל אפילו אומץ לבקש סליחה אין לו. בזמן שהמעשה המגעיל הזה נעשה,הוא אפילו לא אמר לחברים שלו להפסיק.
    זוה,זאת סתם הייתה פריקה.

2. קישורים ממומנים

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

קודם כל שלום לך.
    תראי, לפי מה שאני הבנתי את נדלקת על כל אחד בגלל שאת זקוקה מאוד לקשר, לא להיות כל כך לחוצה, זה יגיע..
    את כנראה מתלהבת שיש קשר חדש וזה מרחיק את הגבר שלך.
    "רודף, הודף. הודף, רודף."
    אל תראי שאת מתלהבת, פשוט תהיי רגועה, אל תתלהבי מכל קשר. כי ברגע שתראי התלהבות, את לא תרגשי אותו ולא תהווי אתגר. אז הוא ירצה אותך רק בשביל מין.
    לגבי מה שהם עשו לך, אני יודע שזה קשה אבל תנסי לקחת את זה בסבבה.
    אל תראי לו שזה קשה לך כי זה יחזק אותו יותר, תהיי חזקה.
    אני בטוח שאחרי שלא תשימי על כל גבר הם ירדפו אחרייך.
    תשחקי אותה קשוחה וקשה להשגה, זה יותר מושך אותנו.

אני מאוד מקווה שעזרתי לך.

המשך גלישה מהנה ויום טוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תתעלמי וזהו,כמו שאת עושה עכשיו
    נערך לאחרונה על ידי נטליייי; 06-01-2010 בשעה 15:13.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

כמו שאמרו פה קודם את לא צריכה להתרגש מכל אחד שמדבר איתך או מראה לך יחס,גם אם זה קשה לך את חייבת להפסיק עם זה..
    אני בתור בן אני יגיד לך שזה מעצבן להתחיל עם בחורות שהם קלות להשגה,אנחנו הבנים אוהבים אתגרים,מה שבא מהר הולך מהר את מבינה?
    את חייבת לשנות את הגישה שלך..בהצלחה

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

תתקחי אותו לצד , תדברי איתו .
    אני בטוח שתפתרו את הבעיה .
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

ציטוט נכתב במקור על ידי Lampi צפיה בהודעה
    תתקחי אותו לצד , תדברי איתו .
    אני בטוח שתפתרו את הבעיה .
    אני לא חושבת שהוא שווה את זה,כי מה ייצא לי מזה? אני גם ככה לא הטעם שלו לבטח ואני סתם ייראה כמו נואשת אליו ומתחננת עם אני ייקח אותו לצד.
    וגם מה אני יגיד לו? שזה מפריע לי? אבל אני כבר אמרתי שאני על הזין שלו 100% כי עם הוא היה מרגיש אליי משהו אז הוא היה ניגש אליי.
    אתה יודע כמה פעמים כבר התלבטתי עם לגשת ולהגיד לו שאני מרגישה אליו משהו? אבל בסוף הגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה,כי אני יבוא אליו בכוונות טובות ועם קצת תקווה אבל גם ככה לא ייצא מזה כלום. אני סתם ייצא מושפלת. ואחרי יחס כזה, אז אני עוד יותר משוכנעת שהוא לא שווה את זה,ועכשיו פשוט אני ישים עליו זין גדול ולא יראה אותו ממטר.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא חושבת שהוא שווה את זה,כי מה ייצא לי מזה? אני גם ככה לא הטעם שלו לבטח ואני סתם ייראה כמו נואשת אליו ומתחננת עם אני ייקח אותו לצד.
    וגם מה אני יגיד לו? שזה מפריע לי? אבל אני כבר אמרתי שאני על הזין שלו 100% כי עם הוא היה מרגיש אליי משהו אז הוא היה ניגש אליי.
    אתה יודע כמה פעמים כבר התלבטתי עם לגשת ולהגיד לו שאני מרגישה אליו משהו? אבל בסוף הגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה,כי אני יבוא אליו בכוונות טובות ועם קצת תקווה אבל גם ככה לא ייצא מזה כלום. אני סתם ייצא מושפלת. ואחרי יחס כזה, אז אני עוד יותר משוכנעת שהוא לא שווה את זה,ועכשיו פשוט אני ישים עליו זין גדול ולא יראה אותו ממטר.

ועוד משהו

חוץ מזה שעם באמת הוא היה מרגיש אליי משהו אז הוא היה מגן עליי מפני החברים שלו,והוא היה מרחם עלי כי כאב לי באותו הרגע,והוא לא עשה כלום

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ועוד משהו

חוץ מזה שעם באמת הוא היה מרגיש אליי משהו אז הוא היה מגן עליי מפני החברים שלו,והוא היה מרחם עלי כי כאב לי באותו הרגע,והוא לא עשה כלום
    זה לאו דווקא נכון,יכול להיות במקרים מסויימים שבגלל לחץ חברתי חזק מאוד שנעשה לרעתך,הוא לא רוצה אותך ,אבל אם אפילו סתם מישהו אחד היה אומר שאת כוסית ושווה להתחיל איתך,הוא היה מתחיל איתך.
    כמובן שזה ממש לא מה שהולך פה,אבל סתם רציתי שתדעי.

בכל מקרה לגבי הבחור,יש לו אופי חלש,אפילו יותר חלש משלך...הוא נגרר אחרי אחרים בשביל להרגיש ביטחון וכוח.
    כמו שהבנתי את ילדה נורא רגישה ומוחצנת,פועלת לפי הרגשות ומייחסת להם חשיבות רבה...אבל עלייך להבין שהתנהגות כזאת מתאימה לילדה בכיתה ו' ,לא י"א ...אחרי כל כך הרבה התעללויות וניצולים מצד אחרים הגיע הזמן שתשני כיוון ותתחילי להיות יותר דומיננטית,פחות ביישנית,תשיגי את מה שאת רוצה ואל תפחדי לנקוט עמדה ולהגן על עצמך בעת הצורך.

לדעתי את צריכה לספר על זה לחברה טובה שלך ולהחזיר לו בדיוק אותו דבר על מה שהוא עשה לך....אבל לא משהו שפוגע ברגשות,כי זאת הנקודה החלשה שלך,לא שלו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    2
    נקודות
    1,706

באמת שאני לא מבין ת'בנות
    יש כמה הבדלים בין הבנות לבנים והאחד שנדבר אליו עכשיו הוא:
    הבנים צריכים להתאמץ כדי להשיג בנות הבנות לא צריכות להתאמץ כדי להשיג בנים.
    אז אם הוא חרא של בן אדם אל תתיחסי אליו ולכי למישהו אחר אני בטוח שתמצאי מישו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל מילה מחזקת
    נערך לאחרונה על ידי נטליייי; 06-01-2010 בשעה 22:56.

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

רגע , אז מה את אומרת פה בעצם ,
    אחרי המקרה , את לא רוצה שום קשר אליו ?
    אם כן , תתיחסי אליו בדיוק כמו שהוא אלייך , אל תתיחסי ,
    תסתכלי עליו תצחקי לו בפנםי ותמשיכי .

הבנתי נכון ?
    ------
    -------

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    זה לאו דווקא נכון,יכול להיות במקרים מסויימים שבגלל לחץ חברתי חזק מאוד שנעשה לרעתך,הוא לא רוצה אותך ,אבל אם אפילו סתם מישהו אחד היה אומר שאת כוסית ושווה להתחיל איתך,הוא היה מתחיל איתך.
    הוא לא אחד כזה שעם יגיודו לו שאני יפה אז הוא יידלק. הוא מופנם כזה ונראה ביישן,אבל כשנמצאים איתוהרבה מגלים שהוא חצי ערס כזה.

בכל מקרה לגבי הבחור,יש לו אופי חלש,אפילו יותר חלש משלך...הוא נגרר אחרי אחרים בשביל להרגיש ביטחון וכוח.
    כמו שהבנתי את ילדה נורא רגישה ומוחצנת,פועלת לפי הרגשות ומייחסת להם חשיבות רבה...אבל עלייך להבין שהתנהגות כזאת מתאימה לילדה בכיתה ו' ,לא י"א ...אחרי כל כך הרבה התעללויות וניצולים מצד אחרים הגיע הזמן שתשני כיוון ותתחילי להיות יותר דומיננטית,פחות ביישנית,תשיגי את מה שאת רוצה ואל תפחדי לנקוט עמדה ולהגן על עצמך בעת הצורך.
    פה הגעת לנקודה הכי הכי הכי חשובה בבכל הסיפור. אני בגלל שאני כ''כ רגישה ונחמדה אז כולם מנצלים את זה. אני מרגישה שאני נחמדה וכולם רק מנצלים אותי. כשצריך משהו אז מבקשים אבל כשלא אז שולחים אותי לאלף עזעזל. ואז כשמנסים לריב אז יודעים שאני לא יוכל להחזיר להם,כי אני אחת שלא רבה אלא תמיד נחמדה. אני לא יודעת איך להתחיל ולהראות שגם אני קיימת! אני לא יודעת איך לעשות ככה שיראו שגם אני קיימת ושאותי אי אפשר רק לנצל. שאני גם בן אדם.

לדעתי את צריכה לספר על זה לחברה טובה שלך ולהחזיר לו בדיוק אותו דבר על מה שהוא עשה לך....אבל לא משהו שפוגע ברגשות,כי זאת הנקודה החלשה שלך,לא שלו.
    אין לי חברה טובה. אף אחד לא יבין אותי,ועם אני ייספר למישהי אז ממנה זה יעבורא לכל העולם אחרי זמן קצר.
    אז איך אני אמורה להחזיר לו? זה לא מזיז לו שאני פגועה. הוא מתעלם ממני. ולא נראה לי שעם אנ יינסה לפגוע בו בדרך כלשהי,אז זה ייפגע בו.

אני כ''כ אוהבת את העצות שלך,אתה פשוט לא מבין! תודה רבה לך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Lampi צפיה בהודעה
    רגע , אז מה את אומרת פה בעצם ,
    אחרי המקרה , את לא רוצה שום קשר אליו ?
    אם כן , תתיחסי אליו בדיוק כמו שהוא אלייך , אל תתיחסי ,
    תסתכלי עליו תצחקי לו בפנםי ותמשיכי .

הבנתי נכון ?
    כן בערך. אני לא רוצה יותר כלום איתו כי תאכלס זה כבר לא יישנה כלום,ובשביל לא להיפגע יותר אני צריכה להתנהג אליו מגעיל.

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

כן בערך. אני לא רוצה יותר כלום איתו כי תאכלס זה כבר לא יישנה כלום,ובשביל לא להיפגע יותר אני צריכה להתנהג אליו מגעיל.
    תעשי מה שאמרתי לך , תעברי לידו ותצחקי לו בפרצוף ,
    תגידי לו שמבחינתך הוא פספס את ההזדמנות ואל תחכי לתשובה ,
    פשוט תלכי , תשאירי אותו מלא שאלות
    בהצלחה .
    ------
    -------

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

<B>
    פורסם במקור על ידי snopkin

הוא לא אחד כזה שעם יגיודו לו שאני יפה אז הוא יידלק. הוא מופנם כזה ונראה ביישן,אבל כשנמצאים איתוהרבה מגלים שהוא חצי ערס כזה.
    לא אמרתי שאם יגידו לו שאת יפה הוא יידלק,אבל אם הלחץ החברתי היה לכיוון ההפוך,זאת אומרת לטובתך,היה סיכוי טוב שהוא היה רוצה אותך,כי הוא כל כך מושפע מחברים שלו.

פה הגעת לנקודה הכי הכי הכי חשובה בבכל הסיפור. אני בגלל שאני כ''כ רגישה ונחמדה אז כולם מנצלים את זה. אני מרגישה שאני נחמדה וכולם רק מנצלים אותי. כשצריך משהו אז מבקשים אבל כשלא אז שולחים אותי לאלף עזעזל. ואז כשמנסים לריב אז יודעים שאני לא יוכל להחזיר להם,כי אני אחת שלא רבה אלא תמיד נחמדה. אני לא יודעת איך להתחיל ולהראות שגם אני קיימת! אני לא יודעת איך לעשות ככה שיראו שגם אני קיימת ושאותי אי אפשר רק לנצל. שאני גם בן אדם.

אין לי חברה טובה. אף אחד לא יבין אותי,ועם אני ייספר למישהי אז ממנה זה יעבורא לכל העולם אחרי זמן קצר.
    אז איך אני אמורה להחזיר לו? זה לא מזיז לו שאני פגועה. הוא מתעלם ממני. ולא נראה לי שעם אנ יינסה לפגוע בו בדרך כלשהי,אז זה ייפגע בו.

תמיד יש אל מי לגשת,אמא,עובדת סוציאלית,מישהי מהכיתה,או אפילו לחפש על זה מידע באינטרנט...בקיצור מקורות איך להשתנות לטובה לא חסר לך,מה שחסר זה הדחף הפנימי הראשון לגשת ולהתחיל את השינוי.
    זה כמו בנדאם עצלן שתגידי לו לטפל בעובדה שהוא עצלן,אבל אין לו כוח לטפל בזה שהוא עצלן,כי הוא עצלן !
    אני כ''כ אוהבת את העצות שלך,אתה פשוט לא מבין! תודה רבה לך!

בבקשה =] ,עושה לי טוב על הלב שאני מרגיש שאני עוזר לאנשים.

נערך לאחרונה על ידי snopkin; 07-01-2010 בשעה 14:46.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,823 | הודעות: 8,174,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect