איזה שטויות אתם מדברים :\
פשוט מאוד
חרדי - אדם שהתפישה שלו היא שה' הוא מעל הכל,חשוב יותר מהכל,ולא מציאותי.
דתי לאומי יהיה בפאב ? חח הצחקת אותי D:
גם מסורתי לא הולך,רק מתנדנדים/צבועים הולכים ..
איזה שטויות אתם מדברים :\
פשוט מאוד
חרדי - אדם שהתפישה שלו היא שה' הוא מעל הכל,חשוב יותר מהכל,ולא מציאותי.
דתי לאומי יהיה בפאב ? חח הצחקת אותי D:
גם מסורתי לא הולך,רק מתנדנדים/צבועים הולכים ..
|
|
תראה זה תלוי בך מה הערכים שאתה בוחר..כיפה סרוגה אלה בחורים דתיים שאוהבים וחושקים בארץ ישראל,אנשים שיעשו הכל בשביל המולדת והעם .וגם יקריבו את החיים שלהם על האדמה היקרה שאנחנו דורכים עליה אפילו על פיסת אדמה הקטנה ביותר !!הם הראשונים שילכו ויגנו וילחמו במצב של צרה,
ערכים של אהבה ,דאגה ועזרה לזולת אלה הערכים שתקבל בתור דתי עם כיפה סרוגה וכמובן של ללמוד תורה ,וגמרא ,ללמוד הלכות שיעורי תורה ותהילים וכל מה שכלול בלהיות דתי ,בשילוב עם האחריות של החברה שקיימת בישראל .
דתי חרידי הם בחורי ישיבה שכל היום לומדים תורה ומשקיעים את כל הנשמה שלםה בזה , בחורים צנועים ושקטים שלא מרימים מבט מהריצפה כשהם הולכים ,ולהיכנס איתם לדיון זה אחד הדברים היפים שיקרו לך
בחורים מאוד חכמים אני חייב לציין! וכל לימוד תורה שלהם פשוט מציל אותנו !!
וכמובן שגם אצלהם תלמד לעזור לזולת ולאהוב את האחר !
ומה שאני כתבתי זה כלום לאומת העולמות האלה, כדי לדעת באמת מה הולך פשוט תצטרך לראות ולחוות באמת .
לא משנה לאן תפנה זאת הדרך הנכונה פשוט תבחר ^^
נערך לאחרונה על ידי keddan; 04-01-2010 בשעה 22:09.
אתה בן 7 אחי, אין קשר בין שני הדברים בכלל. למה אתה נותן לאנשים להשפיע עלייך ככה, מה זה פוקימון? אתה קובע למה תתפתח לא הם.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אתה טועה בגדול.
דבר ראשון, גם דתי לאומי לא ילך לחתונה עם הריקודים שם ביחד.
לשבת עם אישה באותו שולחן זה לא איסור!
דבר שני, לפעמים דרך ארץ קדמה לתורה, ואם בנאדם לא יגיע לחתונה של אח שלו כי הוא חזר בשאלה אז הוא לא בנאדם תסלח לי על הביטוי.
דבר שני, אתה לא חושב שחוץ מהארץ יש עוד הבדלים?
אתה לא מתבייש להגיד שהתיים הלאומיים שואפים לבינוניות?!
יש פה עניין של אמונה
הדתיים הלאומיים מאמינים בתורה ועבודה, זה אידיאל לכל דבר ואין קשר לבינוניות.
וזה שעד לפני 100 שנה זה לא היה ככה זה חארטה, לפני 800 שנה הרמב"ם יצא נגד אלו שלומדים תורה ולא עובדים, ונתן בעצמו דוגמא אישית.
כתב שפרים בפילוסופיה, היה רופא גדול בדורו.
המדינה שלנו היא התחלתה של תהליך הגאולה, אז גם אם יש קשיים ובעיות של צניעות מידי פעם, פיקוח נפש דוחה את כל התורה כולה!
שירות בצבא הוא עתיד המדינה שלנו, עתיד קיומו של העם היהודי.
מה גם שהיום יש תנאים מעולים לדתיים בצבא, יחידות משלהם לפי הצורך, אוכל כשר.
אז החרדים לא מייחסים חשיבות לדברים האלה, גם אם לכאורה הדרך הטובה יותר היא ללמוד תורה כל היום, המציאות הקיימת לא מאפשרת את זה.
הם גורמים לקרעים בעם, חילול ה' גדול, לשון הרע על הציבור הדתי כולו.
דתיים לאומיים לא מחפפים בשום דבר, מקיימים את כל המצוות ונוקטים בכל הסייגים, אבל לא עוצמים את העינים בפני המציאות.
זה עניין של אידיאל, לא עניין של פשרה.
מקווה שכולם הבינו.
אם יש שאלות אני אשמח.