WeSell הוא תוכנית השותפים האמינה ביותר בישראל.
מי שלא יודע מזה תוכנית שותפים, תוכנית שותפים הינה תוכנית שבה אתם משווקים אתרים של אחרים, תמורה לקח הם משלמים לכם עבור הרשמה, לחיצה או מכירה.
אז איפה אפשר לשווק?
בעיקרון, אפשר לשווק בכל מקום, כל עוד זה לא נוגד את החוקים שלהם (שאחד מהם הוא אסור להטעות אנשים או לשחד אותם! הם עלולים לאפס לכם את כספכם או להשעותכם)
המקומות המומלצים ביותר הם google, facebook, walla, yahoo, twitter ואתרים שיש להם משתמשים פעילים רבים מידי יום.
אז עד כמה אפשר להגיע בחודש ומתי אפשר להוציא את הכסף?
בעיקרון, כמות הכסף שתרוויחו תלוי בעיקר ברמת ההשקעה שלכם ורמת הניסיון שלכם השיווק. ישנם אנשים שמרוויחים מהאתר כמה מאות שקלים ואפילו אלפים ביום, אך ישנם אנשים שלא מבינים בשיווק כלל ומרוויחים מעט מאוד אם בכלל.
יש לי אתר ואני מעוניין לשווק אותו, האם זה אפשרי באתר זה?
באתר זה, הכסף שאנשים מרוויחים זה מהעמלה שאנשים מציעים תמורת רצונם(חלקם משלמים עבור הרשמה, חלקם עבור לחיצה, חלקם עבור מכירה וכו')
האם יש אפשרות להפנות אנשים ולקבל גם עליכם כסף?
כמובן שיש, כמו ברוב האתרים שמרוויחים מהם משהו, יש אפשרות של הפניית אנשים, מהמופנים שלכם אתה מקבלים 5% מהרווח שלהם, אך להם לא יורד כלום! ישנם אנשים שפוחדים להירשם מתחת לאחרים עקב כך שהם חושבים שזה מוריד סכום מסוים למי שהופנה ע"י מישהו, אז אתם טועים, למופנים שלכם לא יורד כלום!
האם חייבים חשבונית על מנת לקבל תשלום? ואם כן, מה לעשות?
על מנת לקבל צא'ק מWeSell אתם צריכים חשבונית, אך יש חברות שמציעות חשבונית תמורת עמלה קטנה, אני יתן לך חברה שנותנת חשבונית תמורת עמלה של 5% מהסכום.
אז מה צריך לעשות?
1. נרשמים לחשבונית לשכיר כאן וממלאים שם את כל הפרטים שלכם (חובה שיהיו נכונים!)
2. אחרי שנרשמתם תצטרכו להדפיס מס' דפים על מנת לחתום ולאשר שאתה מסכימים לעמלה של ה5% שלהם
3. כאשר wesell ישלחו לכם הזמנת קבלה, תפתחו באתר של חשבונית לשכיר הזמנת קבלה בדיוק לפי ההוראות של wesell (הם ישלחו לכם הוראות במייל)
אז איפה מצטרפים?
על מנת להצטרף עליכם להיכנס לקישור הבא:
http://www.wesell.co.il/signup.php?ref=newplayer2
יש לכם עוד שאלות? אל תהססו לשאול פה!
בהצלחה לכולם!

ציטוט ההודעה