נכון תשובה נכונה
הנה קצת מידע כללי :
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia
בגלל זה אמרתי מאפיה חח
שאלה הבאה:
מה אני אמור לבטל בשביל לא לקבל באן ב TL?
מנו מספר סיבות
רמה : א
ניקוד : 1
נכון תשובה נכונה
הנה קצת מידע כללי :
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia
בגלל זה אמרתי מאפיה חח
שאלה הבאה:
מה אני אמור לבטל בשביל לא לקבל באן ב TL?
מנו מספר סיבות
רמה : א
ניקוד : 1
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 07-01-2010 בשעה 21:43.
|
|
UP UP UP רמז:קשור לשיתוף
התשובה היא DHT
PEER EXCHANGE
יחס של 1:0.4
ולא עושים HIT AND RUN![]()
נערך לאחרונה על ידי Adir®; 07-01-2010 בשעה 21:53.
לא ידעתם אז עוברים לשאלה הבאה:
מהו פורט TRIGGERING ומתי נשתמש בו
רמה: א'
ניקוד: 1 כוכבים
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 07-01-2010 בשעה 21:51.
טוב אני רואה שאין פעילות!
תחשבו על תשובה :]
נמשיך כבר מחר, נעול לבנתיים!
יאלה ממשיכים!
מישהו יודע את התשובה?
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 08-01-2010 בשעה 15:18.
זה פורט שנפתח רק שתוכנה מסוימת משתמשת בו.
נגיד אם נפעיל יוטורנט, והפורט שפתחנו הוא X אז X יהיה פתוח רק שהיוטורנט יפעל, בשאר הזמן הוא נעול.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ישנם שרתים שמשתמשים ביותר מפורט אחד. אם נתקין ברשת שלנו שרת FTP, עלינו לבצע port forward לפורט 20 ולפורט 21. ב-FTP, פורט 21 משמש לבקרה (להיכנס לשרת, להכניס יוזר וסיסמה) ואילו פורט 20 משמש להעברת מידע ("אני רוצה להכנס לתיקיה X ולהוריד משם את קובץ Y"). אולם, אם נבצע הפנייה קבועה של פורט 20, יש חשש שייפרצו לנו לשרת. מטעמי אבטחה, Port Trigger מאפשר לנו לפתוח פורטים באופן זמני. אבל מתי? מה הסיבה שהפורט ייפתח באופן זמני? (מה ה-trigger שיפתח את הפורט?) ניתן להגדיר שפורט X ייפתח רק כשפונים לשרת בפורט Y. זה בדיוק המשמעות של הגדרת Port Trigger בנתב. אם נחזור לדוגמה שלנו, Port trigger מאפשר לנו לפתוח, במקרה זה, את פורט 20, רק אחרי שפונים לשרת שלנו בפורט 21. כלומר, רק כאשר מנסים לבצע כניסה מסודרת לשרת, ניתן יהיה להוריד ממנו קבצים.
רמז:
"על פי דרגות הנדירות הוא נמצא מעל דרגה 4"
יצאנו לדרך עם התמונה הקודמת
מהוא הטראקר הבא:
רמה: א'
ניקוד: 1
נערך לאחרונה על ידי Adir®; 09-01-2010 בשעה 11:14.