ברוכים הבאים למדריך הראשון שלי ב-MW2
הקדמה:
שלום, אני פיליפ ואני הולך לחפור לכם על המשחק החדש, COD MW2.
במדריך יהיה כתוב על מגוון המפות שיש במשחק, על מגוון הנשקים שיש במשחק ואני אתייחס כמובן לא מעט לתוספות לנשקים, לבונוסים השונים ולאסטרטגיות שונות. כל מה שכתוב למדתי מנסיון במשחק, ואני לא מבטיח לכם שאתם תשפתרו ממה שתקראו, אם בכלל תקראו, בגלל שלכל אחד מתאים נשק וסגנון אחר של משחק במפות אחרות. אבל אולי זה יכניס לכם רעיונות חדשים לראש, אני לא יודע. אני בכל מקרה לא כזה מטורף במשחק אני בא לעזור למתחילים. כל פעם שיהיה לי כוח ואני לא יהיה עצלן לגמרי אני אכתוב משהו ואערוך את ההודעה של המדריך וככה לאט לאט הוא יהיה גדול. מן הסתם אין לי זין עכשיו לשבת מלא זמן ולכתוב את זה. שכחתי להזהיר כי המדריך עלול מדי פעם להכיל שפה שלא מתאימה לכולם. בנוסף אני מנסה לכתוב כמה שיותר בשפה העברית בשביל שילדים מוגבלים יוכלו להנות מהדריך גם כן. הרגע חשבתי על עוד משהו: אתם יכולים לשאול מה שבא לכם באשכול ואני יוסיף לסוף המדריך את כל השאלות והתשובות שלי (אני לא הולך לטפל בבעיות טכניות). עד כאן ההקדמה, אני מקווה שתהנו מהמדריך.
ההודעה של היום:
יאללה תהנו אני מכין מדריך מושקע(יחסית...) של המשחק, היום תפציצו בשאלות, מחר אני אתחיל לכתוב, כנראה אני יתחיל מבונוסים שונים ואולי תוספות לנשקים. אם אני אראה שאין שאלות ואך אחד לא צריך עזרה או מדריך אני לא הולך להמשיך אותו. תהנו
שאלות ותשובות:

נכתב במקור על ידי
MartiNi
פרקים לסנייפר.
מה עדיף בפרק 3?
STEADY AIM לרוב, אם אתה עושה QUICKSCOPE אתה יכול גם לקחת NINJA