|
|
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההה לא נכון? אולי ה-80-20% לא נכון.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-01-2010 בשעה 21:54.
בטחינה יש מלא אבץ, כל כף יש שם בערך 5 מ"ג אבץ שזה מה שאתה מבזבז בהשפכה. צדפות מפוצצות בפרוטאים שאותו אתה מאבן המון בהשפכה (וגם באבץ). וכדי לייצר טסטסטורון אתה צריך אבץ.
אתה כמובן לא יודע למה אתה מאבד אבץ בהשפכה נכון? אז אני יספר לך אולי תחכים זה מה שגורם לצבע הלבן האבץ עוטף את הזרעונים ו"מגן" עליהם כמעין שכבת הגנה. קאפיש?
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-01-2010 בשעה 21:59.
5656581 תקשיב לי אני לא רוצה להיות בוטא אבל אתה חתיכת ילד קטן חמאר שלא מבין משהו מהחיים שלו תעשה לי טובה תגובות מפגרות תשמור למקום אחר אין לי כוח לקרוא זוהמה בפורמים שלי
פעם אחת והאקט נגמר
הוא מחכה עשר דקות ויש אקט חדש והוא יכול לגמור שוב
טיפה זה בסדר יש כאלה
שמאוננים יותר מדי וזה לא בריא
ואני בתור אחד שזה גדול נגעל מזה
למה שאני יאוננן ולא מישהי אחרת תעשה את זה??
בטח שאפשר לגמור יותר מפעם אחת...
יש את הגמירה הראשונה והעיקרית, אחרי שהיא עברה הזין מתחיל ליפול, אם אתה משפשף מספיק או מזיין אז יש סיכוי שתספיק לגרות אותו לפני שהוא ירד ותגמור בשנית. אחרי זה הוא ייפול ותצתרך לתת לו איזה מנוחה של רבע שעה. אם אתה רוצה להמשיך את מעמיד אותו אבל אז הוא קצת "תפוס" כזה, אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את הסיטואציה הזאת זה ממש מעצבן אבל. ואז אתה גומר והכל יפה וטוב לכמה שניות, הזין שלך הולך לנוח... אפשר להעמיד אותו כל כמה זמן אבל אי לא חושב שזה כיף לעשות ביד כל כך הרבה, לא יודע אולי לזיין אפשר שעות אבל עוד לא יצא לי לנסות.
בגדול כל הגמירות העשיריות האלה מיותרות. הראשונה ומקסימום השניה זה מה שמספק לגמרי.
מה שעוטף את הזרע ומגן עליו זה חלבונים, לא אבץ.
למה נוזל הזרע לבן? תסתכל על החלבון של הביצה - עכשיו תחשוב עליו הרבה יותר מרוכז.
אם אתה מתכוון למה שממש עוטף את התא של הזרע - זה, כמו כל שאר התאים = שכבת שומן.
אתה כן צודק שהאבץ הוא המרכיב של חלק מהחלבונים - כולל החלבון של נוזל הזרע, אבל זה ממש לא מה שאתה צריך לדאוג לגביו בגמירה.
אחי זה תלוי מי אני למשל גומר פעם אחד והזין לא יורד לי מרוב שאני חרמן מת וגם רוב היום הוא עומד בקיצר בישביל שהו לא יעמוד אני מבין 3 פעמים ביד ואז הוא נירדם קצת אבל אחרי כמה דקות שוב אני יכול להביא ביד בקיצר מה שאני אומר זה שביום אני מביא ביד 6 פעמיים כדי שהוא לא יעמוד הרבה
אם מישהו יודע איך אפשר לשלוט בזה שיעזור לי בבקשה
לי יש שיטה טובה בכל פעם שאני עומד לגמור אני לוחץ על האצבעות על הכיפה
של האיבר ואז אני גומר..
מחכה 10~20 שניות ואז אני יכול עוד פעם.