לא תורשתי , כה תורשתי .. אני מציג לך עובדות נשמה .
לא תורשתי , כה תורשתי .. אני מציג לך עובדות נשמה .
כמה עוד נוב' 10?!
|
|
שמע אם היה אסטמה לאחיו הגדול ,הקטן לא בדיוק התמקדתי אז יש פה עניין גנטי ולא רצו לקחת סיכון ולכן העיפו אותו מהקורס ,כן הם לוקחים גנטיקה ותורשה ...
ולא פעם ולא פעמים שמעתי אנשים אומרם שלהיות טייס זה עובר בתורשהזה נתונים שאתה מקלב מההורים שלך שלא פלא שלכל טייס יהיה בן טייס עובדה קיימת..
ודרך אגב להתקלב לקורס טייס זה לא בעיה הרוב מתקבלים(ושיא אומר לא בעיה אני מתכוון שזה לא קשה כמו שנדמה לכם ) אבל לשרוד אותו זה כבר סיפור אחר כי שאתה בקורס זה עולם שונה לגמרי ...
נערך לאחרונה על ידי keddan; 14-01-2010 בשעה 17:22.
וואי כל מה שכתבת שטויות בעליל!!!
מה הקשר לעזעזל?? ואם האבא הוא מנקה רחובות והבן תלמיד מצטיין ו.. חלום חייו הוא באמת להיות טייס והוא יעמוד בכל המבחנים וזה קטן עליו,אתה באמת חושב שמה שיקבע אם הוא יהיה או לא יהיה זה מה שאבא שלו עושה??
אגב לאבא טייס ובן טייס זה כבר פרוטקציות משהו אחר לגמרי
לא שטויות ולא אמה..לא התכוונתי לזה שרק בנים של טייסים יכולים להיות טייסים מן הסתם שיש חבר'ה שיכולים להיות טייסים שאבא שלהם מנקה רחובות זה ברור (הוא העביר להם גנטיקה טובה)..אבל רציתי להוכיח לך את עניין הגנטיקה שזה עניין של תורשה וצריך נתונים מולדים כדי להיות טייס ...
ועוד משהו אם יש לך חלום תרדוף אחריו ותתפוס אותו בשיניים !!!
זה מה שאני עשיתי וגם שאמרו לי שזה בילתי אפשרי הצלחתי לממש אותו אז אם אתה רוצה להיות טייס שאף אחד לא יערער אותך כנס בזה בשיא הראבק ואם ילך מה טוב ואם לא ילך יש לך עוד אלף אופציות לא פחות טובות !!
שיהיה לך רק בהצלחה !!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 14-01-2010 בשעה 17:27.
בכיף אחינו אני אוהב אנשים כמוך ששואפים גבוה..!!!
לך אם זה עד הסוף!!
ותזכור: חלומות הם הדבר שידחוף אותך קדימה ואל תשכח את זה !!
זה המשפט שאותי דחף קדימה חלום/מטרה שלא הייתי מוכן לוותר אליה וכולם אמרו לי שאני אכשל ,חברים,מורים ועוד הרבה אנשים מהצד,אמרו את זה לי ולחבר, אבל שמנו זיין והמשכנו בשלנו רק את המרטה ראינו ...ונתנו 180 אחוז ונפצעתי לא פעם ולא פעמיים אבל שהגיע הרגע המתאים הפצצתי ברמות שניאלא האמנתי ככה שתיתן את כל כולך ותמיד שתתערער תזכרו את המשפט הזה .
דבר אחר מאיפה לקוח המשפט הזה : "זה לא משנה אם אתה אריה או איילה,כשהשמש זורחת,רוץ!"
סתם בשביל הסקרנות^^
נערך לאחרונה על ידי keddan; 14-01-2010 בשעה 18:01.
וגבר קראתי את מה ששלחת אלי בפרטי,ואחלה דבר!!! שיהיה המון בהצלחה!
ועכשיו הכל יותר ברור למה התכוונת..
דיברתי על 669, אבל תופס גם לטייס.
נתנו אחוזים לפני כמה זמן, כמה טייסים הם בנים\קשורים לטייסים, אם אני אצליח למצוא לך אני אעלה. אבל זה בסביבות ה70 אחוז.
אח של חבר שלי היה בוחן בגיבוש טייס כשאנחנו עשינו את הגיבוש.
חבר שלי עוד חצי שנה מסיים את הקורס.
רוצה עוד דוגמאות?
אה, וגיסך הסתלבט עליך,
המשפט מגיע מסיפור על זה שבאפריקה, לא משנה אם אתה אריה או איילה,
כשהשמש זורחת כדאי שתתחיל לרוץ...
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 19-01-2010 בשעה 00:01.