מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ניראה לי ששיחזור הוא הפתרון במקרה הזה..
בכל מקרה לא ענית על שאלה די חשובה באיזה דפדפן אתה משתמש והאם ניסית דפדפן אחר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ניראה לי ששיחזור הוא הפתרון במקרה הזה..
בכל מקרה לא ענית על שאלה די חשובה באיזה דפדפן אתה משתמש והאם ניסית דפדפן אחר
|
|
מ א ו ש ר
שניה בוא נעשה קצת סדר..
פלאש מחקת והתקנת?
עידכנת את הדרייבר לכרטיס הקול שלך?
בדקת שבמנהל הדרייבר הכל מאופשר?
כמה זמן כבר קיימת הבעיה הזאת?
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 14-01-2010 בשעה 20:53.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
פתחתי , בדקתי יש סאונד כאשר בודקים ה 3D AUDIO DEMO
לא ענית על השאלה שלי..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
היי, אני אצטרף לאשכול, הייתה לי בעיה דומה בעבר, בזמנו ישבתי בכל אתרי התמיכה וניסיתי הכל, מעידכון הביוס, שחזורים, עידכוני חומרה וכו', בסוף הדבר שפתר את הבעיה היא פרמוט המחשב, שום דבר אחר לא עזר.
אתה יכול לנסות לעשות repair עם דיסק התקנה, אולי זה יעזור במשהו, במידה ולא, לצערי לעיתים רחוקות יש באמת בעיה במערכת ההפעלה.
המחשב פורמט ליפני 3 חודשים
עכשיו הורדתי סרטון מאתר מסויים הסרטון הוצג ע"י ה QUICKTIME והיה סאונד!
כוונתי שראיתי ושמעתי ישירות לא הורדתי ושמרתי, הוספתי שהסרטון נפתח אוטומטית ע"י QUICKTIME לא אני בחרתי בנגן זה. אני מצרף את מה שראיתי סתם נחמד:-)
http://www.jeeps.co.il/movies/mv1.mpeg
מכאן אני שואל האם יש אפשרות לקבוע שסרטונים יפתחו ע"י נגן זה וכך אשמע את הסרטונים, או שהאתר עצמו קובע באיזה תוכנה הוא עובד וזאת התוכנה שתציג את הסירטונים.
OK תודה רבה
אנסה מחר קודם כל שחזור מערכת ללפני שבוע ואם לא יעזור אז אני חייב לעשות REPAIRE כי לא מצאתי פתרון