טוב אני בן 19 והחלטתי כבר לפני הרבה זמן שאני אלך בקרוב למכון ליווי כי להזמין זה גם יותר יקר וגם יותר מסוכן כי יש סרסור וכל זה..
אבל אפילו ללכת אני די מפחד, כי תעשיות המין מנוהלות ע"י עבריינים (סרסורים) וחוץ מזה יש גם נשים עצמאיות ללא סרסור שבאים אליהן הביתה ואפשר לקיים איתם יחסי מין, אבל את זה אני לא יודע איפה למצוא..
אני אישית הייתי מעדיף ללכת למישהי שלא מנוהלת ע"י סרסור (והמכון ליווי מנוהל ע"י סרסור) אני מעדיף מישהי כאילו עצמאית עם דירה משלה, ויש כאלו שפועלות לבד.
מה עליי לעשות? ובבקשה אל תגיבו לי תגובות של "מה אתה הולך לזונה" וכל זה, אני פשוט חייב ללכת אבל אני די מפחד להסתבך עם עבריינים וכל זה..מה אתם מייעצים לי לעשות? אני לא יודע אבל איך למצוא מישהי עצמאית..אני לא כ"כ רוצה ללכת למישהי שקשורה לסרסורים, למרות שאני יודע שלא יכול לקרות לי כלום כל עוד אני משלם ומתנהג בהתאם לבחורה..
נ.ב ד"א אני גם מפחד שנגיד ואני משלם למישהי שמנוהלת ע"י סרסור, היא תיקח את הכסף ולא תקיים איתי כלום, ואם אני אתעצבן שהיא גנבה לי את הכסף ואני אגע בה או משהו, אז היא יכולה להגיד לסרסור לפרק אותי, כי אני לא נראה בן 19, אני נראה בערך בן 17 ובגלל שאני נראה כמו ילד יכולים לסדר אותי..

ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa