ערכתי לך את הכותרת, בפעם הבאה ינעל.
לגבי השאלה שלך, תתקין לו Team Viewer.
למדריך מפורט :
תוכן עניינים:
1. מה זה TeamViewer
2. איך זה קשור לפאונו
3. איך מורידים
4. כיצד להתקין
5. איך להגיד למישהו שיתחבר
6. איך להתחבר למישהו אחר
1. מה זה TeamViewer?
זאת תוכנה חינמית, שמאפשר למישהו אחד או לכמה אנשים, להיכנס למחשב של מישהו אחר, ליראות מה הוא עושה, ונותן להם אפשרות להזיז את העכבר ולהישתמש במיקלדת. אני כבר אומר לכם שאין לכם מה לפחד, ברגע שאתם רואים שהוא מנסה לעשות שטויות, פשוט תלחצו על ה-X האפור למטה (יוסבר בהמשך), והוא יעוף לכם מהמחשב תוך שניה.
2. איך זה קשור לפאונו?:
עם התוכנה הזאת, אפשר לתכנת מוד ביחד, אפשר להיכנס למחשב של זה שאתה מתכנת איתו, ולירשום את הקוד ביחד איתו, וזה יכול לעזור לחדשים, שלא מצליחים לבד.
3. איך מורידים?:
כדי להוריד את התוכנה,
לחץ כאן.
הינה האתר הרישמי.
4. כיצד להתקין?:
דבר ראשון, תיכנסו למה שהורדתם, ואז יהיה לכם התקנה, אני יביא את כל השלבים של ההתקנה, תעשו
בידיוק מה שיש אצלי בהתקנה בכל שלב.
אחרי זה זה יטען את ההתקנה, שזה יגמור, יופיעה החלון הזה:
תילחצו על Finish, ואז תיפתח לכם התוכנה:
[IMG]file:///C:/Users/yoske/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
5. איך להגיד למישהו שיתחבר:
דבר ראשון, אם הוא לא מכיר את התוכנה, תביאו לו את המדריך הזה.
דבר שני, אתם תקבלו איידי - שישאר לתמיד. וסיסמא - שאפשר לשנות, כל פעם שנכנסים לתוכנה אתם תקבלו סיסמא אחרת עם 4 ספרות. (אלא אם כן הגדרתם בהגדרות סיסמא תמידית (שאפשר לשנות אותה מתי שרוצים זה פשוט לא יביא לכם סיסמא חדשה כל פעם)).
אוקי, תגידו לזה שרוצה להתחבר אליכם את הסיסמא והאיידי שקיבלתם, כיצד להיתחבר למישהו אחר אני יסביר אחר-כך.
אוקי אחרי שהבאתם לו את הסיסמא והוא התחיל להתחבר, אתם תיראו בימקום "Ready to connect" את זה "Incoming connection...", אחרי כמה זמן יופיע לכם חלון אפור קטן למטה בצד ימין של המסך, ששם יש אפשרויות כמו X שזה להעיף אותו מהמחשב, ועוד כמה דבר קטנים כמו "Private Chat" ודברים דומים.
אני ממליץ מאוד להיהיות בוונטרילו עם אותו בנאדם בזמן שאתם בתוך התוכנה איתו, בישביל לוודא שלא יעשה שטויות בטעות.
6. איך להתחבר למישהו אחר:
זה דיי פשוט, יש לכם מאין מקום לירשום איידי בצד ימין, תירשמו את האיידי שהוא הביא לכם, תעשו Connect to partner, אחרי כמה שניות אם הכל בסדר יופיע לכם חלון לשים סיסמא, שימו את הסיסמא שהוא הביא לכם, ואחרי כמה שניות אם עדיין הכל בסדר, יופיע לכם חלון, ושם אתם תיראו את המחשב שלו, ואז הכל דיי כרגיל... כדי לצאת תילחצו על X, כרגיל, בלי בעיה... אתם תיראו את האיכות של המחשב שלו לא באיכות הכי טובה, אבל מספיק טובה כדי להשתמש בפאונו... אולי זה יעבוד טיפה לאט, הכל תלוי במחשב שלכם\שלו. יש גם אפשרויות לעלות את האיכות אבל אז זה עובד לאט מידי ומעצבן לשימוש.
הסוף
קרדיט לפורום אחר.