קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [רקעים] הכה את המומחה - כנסו להשיג כל רקע שתרצו
    על ידי SoulMan בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-06-2008, 17:55
  2. אם אתם רוצים לשגע אותי אז כנסו...
    על ידי gingel בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 12:45
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 15:05
  4. בקשר לזה שהורידו אותי מניהול כנסו
    על ידי MaRoKaY בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 134

הכה את המומחה. רוצים לשאול אותי ספיציפית? כנסו.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Lightbulb הכה את המומחה. רוצים לשאול אותי ספיציפית? כנסו.

שלום,

בזמן האחרון ההודעות הפרטיות שאני מקבל מפוצצות לי את הדואר נכנס.
    לא רוצה את זה.
    גם כי הזמן שלי מאד יקר,גם כי את חוזרים על השאלות אחד של השני וזה מטומטם מבחינתי לענות לכם(מבחינת יעילות).

נעשה דבר כזה - כל מה שאתם רוצים לשאול אותי ספיציפית, בין אם זה בנושאים אישיים או בפיקאפ בכללי, אתם עושים באשכול הזה..

אני בטוח שיצא מזה משהו טוב.

מס' כללים:

1. אף אחד לא עונה כאן על שאלות חוץ ממני.
    (אם אתם רוצים לקבל תשובות גם מאחרים, תפתחו פוסט רגיל, זה לא המטרה של האשכול. כאן עונה רק אני).

2.מותר לשאול על הכל, בגבול הטעם הטוב.(לא אם עשיתי אורגיה או מישהי בדוגי או ג'ינג'ית אתיופית וכאלה.תהיו בוגרים).

3.לא לחזור על שאלות. אחת המטרות שלי באשכול הזה היא לייעל תהליכים, לא יכול להיות שנחזור על אותה טעות של לשאול אותה שאלה אלף פעם.

4.אף אחד לא שואל אותי שום דבר בפרטי. נתתי מספיק סיבות לאמירה הזו.

והכי חשוב, תקראו,תלמדו ותהנו
    שוט חבר'ה , הבמה שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-01-2010 בשעה 17:11.

2. קישורים ממומנים

איך "לשגע" את הידידה(בסדר, הבנתי שאין דבר כזה ידידות אבל לא מצאתי מילה אחרת) ולגרום לה להסתכל עליי באופן שונה?

אתה יכול בבקשה לכתוב על כמה שיט טסט נפוצים שבנות עושות בדרך כלל ואיך לעקוף אותן ?

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

אממ כבר איתי כמה הודעות שלך פה, ואני רואה שאתה תותח בקטע של הפיק אפ , אני גם רוצה להתחיל ללמוד משהו , אממ חיפשתי דיי הרבה אבל ת'כלס איך אני מתחיל סטים אני ללא ממש יודע [ סט זה כאילו לדבר עם בחורה? כמה שמפטים כל אחד + עקיצה או משהו בסגנון? תקן אותי אם אני טועה] בקיצור לא מצאתי פה איך להתחיל ממש סטים , אשמח אם תעזור , חיפשתי גם בגוגל וראיתי כמה סירטונים שלמיסטרי אבל לא הכי למדתי מזה כי יש הרבה דבריםש אני לא מבין שהוא אומר כי זה באנכלית.

תודה מראש.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

שלום לכולם.

Singin - סליחה, מה זאת אומרת "אין דבר כזה ידידות"? אתה חייב להסביר לי אני פשוט לא מכיר את זה...יש לי המון ידידות מאוד טובות שלפעמים אני מעדיף לצאת איתם ולא עם גברים.
    בשבילי ידידה זו מישהי שבהכרח אני לא נמשך אליה,(יכול מאוד להיות שהיא נמשכת אלי אבל פה אין לי שליטה,כל עד היא לא מתחילה איתי זה בסדר מצידי), פשוט כיף לנו ביחד, לטייל, לדבר להסתובב.
    אתה טוען שאין דבר כזה קשרי ידידות בין המינים? ממש לא מסכים איתך אם כן. לפי הטענה הזאת כל גבר ואישה שמנהלים אינטרקציה כלשהי , נמשכים בהכרח אחד לשני או לפחות מאמינים שיגיעו למערכת יחסים כלשהי...זאת שטות יקירי.

הרחבתי בכוונה כי כבר ראיתי את האמירה הזו בפורום ולא הבנתי מאיפה היא נובעת.

לשאלתך - כדי לגרום לידידה לראות אותך באופן שונה אתה מן הסתם צריך להתנהג באופן שונה
    איך עושים ? עוברים לפאזה של משיכה. נוחות יש לכם בשפע (אתם מכירים המון זמן). לא מתנהגים כמו שהתנהגת איתה לפני שבוע.(לא עוזרים בשיעורים ולא משערים בעזרים (מה רציתי להגיד? אפילו אני לא הבנתי) ).
    בקיצור תעבור למצב של משיכה, אני הייתי עושה את זה ב"בום"
    אתה, תעשה את זה לאט יותר.תתרחק, תפסיק לענות , שתתגע אליך קצת..היא לא ידידה מעכשיו אתה רוצה יותר.

בהצלחה.

liadop- שאלה מצויינת.
    - " תצטרך לעבוד קשה בשביל..."
    - " בטח אתה אומר את זה לכל אחת..." - את זה קיבלתי לפני שבוע..איך עניתי ? נכון..נכנסתי לגוגל והוצאתי רשימה של "דברים שמעצבנים בנות"..אני אומר לך,זה ממש עובד(שימו לב - לא שיקרתי ).הבחורה לא הפסיקה לצחוק במשך 5 דקות..לא תמיד צריך להכחיש חבר'ה.

- " יש לי חבר " חחח...על זה אפשר לכתוב נושא בפני עצמו...אחד הבעייתיים. למה ? כי אתה לא יודע אם זה נכון או לא . ואותי אישית זה גם מעצבן כי אני אומר -"טוב או שיש לה חבר, או שאין לה חבר והיא מנסה להעיף אותי" זה ממש LOSE LOSE SITUATION .חבר'ה חרא של חשיבה אל תלמדו ממני בנושא הזה
    בעיקרון אני עונה מה שקופץ לי לראש ... מה אני עונה..נגיד "למה להכנע לבנוניות? " ..."ואוווו(ממשלצעוק!) ! אל תחמיאי לעצמך...את בכלל לא הטעם שלי.." דברים כאלה

יש עוד המון. אלה דוגמאות נפוצות,מהן תסיק לשאר.
    בהצלחה.

A&E - מאוד פשוט.
    סט יש ככה - התחלה אמצע וסוף (כמו כל דבר בחיים).
    בהתחלה - פתיחה , אתה פותח את הסט. משתמש במה שעולה לך בראש באותו רגע על מנת להתחיל אינטרקציה עם הבנות.(היי, בלו בו , בה בה , אחלה חיוך , חרא של שיער.מה שבא לך . זה לא משנה המטרה - להתחיל שיחה).

באמצע - יש משיכה ונוחות. משיכה-גורם לה להמשך אליך , נוחות - להרגיש נוח איתך.

סוף - סוגר.לוקח מספר או מזיין אותה..מה שעולה לך לראש

חבר'ה מה שכתבתי בתשובה האחרונה , מבחינתי , זה הפיקאפ. ככה זה אצלי בראש. לפתוח למשוך ולסגור. לא צריך יותר מזה.

בהצלחה גם לך.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-01-2010 בשעה 17:42.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

מאיזה גיל זה נורמאלי להתחיל בפיק אפ?
    אני בן 15. וזה כבר מושך אותי הרבה זמן. השאלה היא, זה לא מוקדם מידיי?
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי תקשיב קראתי מלא חומר וראיתי מלא הרצאות בנושא וגם עבדתי לא מעט בשטח אבל עדיין יש לי בעיה קטנה עם הסדר של הדברים.

מתי לעשות קרוב רחוק,מתי לזרוק נג,מתי לבקש מספר מתי למשוך אותה,מתי לתת לה למשוך אותי....בקיצור אני חייב לעשות סדר.
    ובבקשה אל תענה לי "מתי שנראה לך" כי זה מה שעשיתי עד עכשיו וזה לא ממש הצליח,בטוח יש לזה כמה חוקים,לפחות מתי לא לזרוק נג או מתי לא לעשות קרוב רחוק והכול.

עוד שאלה זה מה לעשות אם אני רואה שהשיחה גולשת לדברים שלא קשורים לפיק-אפ בכלל...היא מתחילה לספר לי על הכלב שלה וכמה הוא חמוד או כל בולשיט אחר (או הסיוט,מתחילה לדבר על אקסים חחח) .
    איך יוצאים מזה וחוזרים למשיכה ?

כשאמרתי שאין דבר כזה "ידידות" התכוונתי לזה שתמיד אחד מהצדדים ירצה יותר, ולכן הקטע הזה של "הידידות" הוא סוג של שקר, כי צד אחד ינסה לעשות משהו ועד שהוא יעשה משהו הוא ישאר "ידיד".
    ועשיתי את זה, התרחקתי לא עונה כמו פעם, מחזיר תשובות אדישות וכן אני מרגיש שאני חושבת שהתרחקתי ושאלה כמה פעמים מה קרה, אבל עדיין אני נראה לה אותו ידיד. אולי אני מיואש, אבל לפני כמה ימים הייתי עם מישהי והיא ראתה אותנו ביחד, פשוט הרגשתי שהיא משתגעת בפנים לא הפסיקה להסתכל על זאת שהייתי איתה. אולי זה הדרך לגרום לה לקנא עד שהיא תגיד משהו..

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

theidan - לא פעם ראשונה שאני שומע את זה. אני יכול להגיד לך שחד משמעית לא.גם אני וגם חברים מהתחום תמיד מדברים על זה שחבל שנכנסו רק עכשיו.מבחינתי כל עוד אתה בוגר מספיק (וזה תנאי לא פשוט,אבל אפשרי זה לא קשור לגיל ממש) כנס לתחום .

Snopkin - תקשיב אתם שני אנשים בשיחה. לא צריך שהשיחה תהיה על "פיקאפ" (לא הבנתי את ההגדרה ד"א)...זה מעולה שהיא מספרת על הכלב שלה, אם זה מעניין אותך.אתה צריך להתעניין בה לא סתם להריץ משפטים כדי שהיא תתן לך לזיין אותה . דבר שני על אקסים אני לא אוהב שמדברים איתי..מין קטע כזה שלי...לא יודע זה מזכיר לי יותר מדי סיטואציות של שיחה עם ידיד וגם לא ממש מעניין אותי מי היה איתה לפני...אבל שוב מה שבא לך .

SinGin - בקשר לידידה זה פשוט לא נכון. יש לי ידידות שהן באמת ידידות ואני יכול להציק להן והן לי על מה שבא להן וזה בחיים לא יתפתח והן באמת לא רוצות יותר , כנל גם אני...

בקשר לבחורה שלך - אחלה, תתחיל להציק גם לה תזהר לא להתרחק יותר מדי מצד שני...

אני רואה שהאשכול עובד מעולה...אחלה זה מרכז את השאלות והINBOX שלי כבר לא מלא...אתם גם רואים שאני עונה לכם מהר מאד ..בזכות הסיבות האלו. תמשיכו ככה

בהצלחה.
    1o1x.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-01-2010 בשעה 19:54.

לייקים
    6
    נקודות
    28

לא ממש ענית על השאלה של סנופקין שאני גם רוצה תשובה עלייה ,
    מתי לעשות קרוב רחוק,מתי לזרוק נג,מתי לבקש מספר מתי למשוך אותה,מתי לתת לה למשוך אותי....בקיצור אני חייב לעשות סדר.
    ובבקשה אל תענה לי "מתי שנראה לך" כי זה מה שעשיתי עד עכשיו וזה לא ממש הצליח,בטוח יש לזה כמה חוקים,לפחות מתי לא לזרוק נג או מתי לא לעשות קרוב רחוק והכול.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי A&E צפיה בהודעה
    לא ממש ענית על השאלה של סנופקין שאני גם רוצה תשובה עלייה ,
    אני מבין למה ביקשת לא לענות לך ככה, אבל אתה רואה שנתת בעצמך את התשובה.
    ידידי זה משהו שמפתחים עם הטאץ'. אני יכול לקרוא אנשים מצויין, אני לא יכול להגיד לך איך.גם אם אני יגיד , אתה לא תקלוט את זה שתהיה בשטח . אתה לא תזכור "אה אם הוא מגרד באוזן הולך 2 צעדים אחורה ונותן חצי חיוך אני משעמם אותו" חוץ מזה גם אם תזכור מספיק שהוא לא יגרד באוזן ובמקום זה ילקק את השפתיים , ויש לזה אותה משמעות אבל מבחינתך זה לא עומד בהגדרה שנתתי , מבין למה אני לא עונה?

למה זה לא הצליח? תשתפשף.אני יעזור , קח דוגמא.
    מתי לתת נאג?
    בחורה - "אתה ממש בקטע שלי "
    אתה רואה שהיא נותנת שיטסט...היא בוחנת אותך - בעיברית..
    אתה לא רוצה להראות שאתה מתלהב ממנה (למרות שאתה כן)
    כי ה1000 ערסים לפניך התלהבו , והיא בטעות עלולה לחשוב שאתה ערס כמוהם, ובכלל אתה רמה מעליה
    לכן אתה נותן נאג ועונה "למה שאהיה בקטע של גמדה עם אוזני פייפר?"
    סתם שלפתי...זה נאג חריף לדוגמא...יש רמות ,צריך לשחק עם זה.

אתה לא יכול לקבל אמירה כמו "נכון שאני חמודה"
    ולהגיד בנאג כמו "האמת יש לך תחת בגודל של חיפה והאף שלך זה בכלל משהו מדהים...מי יגע בך יגועל נפש"
    צריך להתאים בין הרמה של השחצנות שלה -לנאג שאתה נותן.

קרוב רחוק , תקשיב זה ממש לפי טאץ' אני משתדל להוציא איזה תשובה וממש קשה לי כי זו התשובה
    דוגמא
    אני עם מישהי עד שאני ממש מרגיש שמתחיל לשעמם לה(איך אני יודע? כי משעמם גם לי!!!!)
    הגיע הזמן לחתוך ממנה לכמה דקות (כמה? עד שיבוא לי שוב לשבת איתה! ואז גם יבוא לה שוב לשבת איתי...)

תקשיב לא יודע איך הוצאתי לך את התשובה הזאת אבל היא מעולה זה בדיוק מה שאני חושב כשאני משתמש בכלים האלה.

תשובה מספקת?

1o1x.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ד"א, אנשים ממשיכים לשאול שאלות בפרטי.
    אתם לא תקבלו תשובה שונה מ- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=548313 (שזה בעצם לינק לאשכול הזה)
    אז תחסכו לכם את המאמץ ולי את הזיכרון בדואר נכנס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהלן,
    יש לי בעיה מאוד קטנה.
    אני מצליח בכל הקטע של היכרות.
    הבעיה היחידה שלי היא בלהיות קצת יותר מניאק, לא במונחים של לשלוח נגים וכאלה, אלא פשוט להפסיק כל הזמן לרדוף אחרי הבחורה, לחכות שתתחבר וכו....
    קשה לי פשוט לחכות כמה ימים בלי שאני שולח לה הודעה בפייסבוק/מסנג'ר...

מה אני יכול לעשות?

תודה מראש.

לייקים
    6
    נקודות
    28

ברגע שאני דלוק על מישהיא להחמיא לה/להגיב לה דיי הרבה או ההיפך ? לא להחמיא ולא להגיב ולגרום להם להתעניינות , יש מקרים שאתה לא עדיין לא מעניין אותם , ואתה בכלז את רוצה לשלוח לה משהו .. כי אתה לא תשלח גם היא לא , ולא מתקדמים ככה..

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

Pickup - אז אל תחכה. מי אמר שצריך לחכות?
    יש מקרים שאם יש לך חיבור ממש טוב, אתה יכול להתקשר אליה כל דקה והיא מתקשרת כל 2 דקות ושניכם אוהבים את זה, השמיים כחולים הציפורים מציצות וכל החרא הזה.
    הבעיה מתחילה כשאתה נידי מדי, ואז אין מה לעשות אתה חייב להתאפק. תהיה בוגר, ואם אתה לא בוגר זה בדיוק כמו שאחד החברים שלי בתקופת הלמודים היה עושה כדי ללמוד.
    הוא היה ממש מכור למשחק רשת לא זוכר איזה אולי CS...אז כשהיה צריך ללמוד הוא היה מנתק את המודם ונותן אותו לאמא שלו ואמר לה לא להחזיר עד שעובר המבחן...זה היה עובד..אם אתה לא שולט על עצמך - תעשה את זה.

A&E - טאץ' * 3 . עוד פעם זה הכל טאץ'. שים לב מה מתאים ומתי.
    אתה צודק, אם אתה "לא מעניין אותן" משמע הן לא נמשכות אליך , אין סיבה שיתקשר אליך.
    אני בקטע ברגעים אלה עם מישהי ,אני רואה שהיא נמשכת והיא דלוקה עלי אבל היא משחקת, ז"א היא לא תתקשר לא משנה מה. אז אני מחכה קצת, לא נידי מדי , אבל בסדר אני לא ילד ולא יורד לי הכבוד שאני זה שמתקשר..אני מתקשר....עד שנגיע לרמה שהיא לא תוכל בלי לדבר איתי כמה ימים(וזה יגיע)ואז היא תתקשר... יש?

ערב טוב חבר'ה, סיימתי להיום נמשיך לענות מחר.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,446 | הודעות: 8,202,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect