|
|
אני לא מבין למה אתם מנפחים לו את הראש עם כל המושגים תהיו רציניים הבן אדם רק היום נכנס לתחום תדברו כמו בני אדם למען השם!
אני קצת יותר בקיא ממנו ואותי הצלחתם לשגע כל אחד מושך לכיוון אחר תנו לו טיפים איך להתפתח לא פקודות מה לעשות!
הוא כבר יבחר את הדרך שלו ליעד כי איך אומרים כל הדרכים מובילות לרומא!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
משום מה אתה בוחר להתחרות בי, ואין פה תחרות. False disqualification Theory היא חלק ממה שנקרא היום Neg theory. זה הכל תחת אותו השם.
לא אני אמרתי את זה. זה מופיע בסרטים של Mystery method.
בדיוק במילים שכתבתי את זה בהודעה שלי למעלה.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=88r28BAT6EA"]YouTube- Negs and Disqualification Theory Mystery Method Pickup[/ame]
ותפסיק לבלבל ת'מוח עכשיו, טוב?
רוצה להתווכח על מה שמיסטרי אמר? תשלח לו אימייל.
אם אתה רוצה תרגום, אני אשמח.....
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 20-01-2010 בשעה 18:01.
חחח איזה תותח
זה negs&false disqualification
תלמד לקרוא לפני שאתה מבלבל בביצים ...
זה כמו שתגיד לי שאוכל זה בדיוק אותו דבר כמו שתיה
כי אומרים "אוכל ושתיה"
תעבור קצת על לשון וכו'...מילות חיבור וכאלה...
מי מתחרה איתך נראה לך שאתה בכלל תחרות בשבילי? אתה יכול לזיין תמוח עם מושגים עד מחרתיים
בתכלס אם נצא לרחוב אתה עדיין תתקע ב"מה אם היא תביא לי סטירה" ...מה שאני כבר שכחתי אתה עוד לא למדת ילד...תרגע תרגע...
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חמודי ראיתי תסדנאות של מיסטרי 30 פעם עוד הרבה לפני שראית ציצי
אז שים לב למי אתה מדבר
דבר שני אני לא צריך לראות תסרטון אין מצב שהוא אמר שNEG וFD זה אותו דבר
ואם בשבילו זה אותו דבר זה עדיין לא אומר שזה אותו דבר. זה 2 דברים שונים עם מטרה שונה לגמרי.
NEG מוריד לה BS וFD גורם לה לעשות לעצמה QUALIFY אליך
תמשיך לריב עם עצמך אפס אני עפתי לעשות מישהי בנתיים..אני יגיב ך שאני יחזור
ומי נעל?? אל תנעלו נראה לכם שתעזרו לאפס הזה לצאת מהבור שהוא חפר לעצמו? שיאכל תדיסה שלו...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-01-2010 בשעה 21:32.
אור נעל חחחחחחחח
בכל מקרה יא שני קרציות חאלס לריב גם ככה שניכם טועים /=
אמרתי לך שאם יש לך שכל אתה תראה את הסרטון, אבל אתה עם הראש בקיר אה?
בשמיעה מהירה של הדקות הראשונות של הסרטון:
"A Neg is a way of disqualifying yourself from appearing like you're a potential suiter. Not only do I lower her self esteem and she wishes to redeem herself and she'll want to win me over, but more importantly in a larger set I can throw it loud enough so that the others can hear that i've just said something which is compelling evidence that i'm not after her."
בהמשך הוא גם מסביר איך זה התפתח מההגדרה הראשונית של "נג" ועכשיו הוא מכליל בתוכו גם את ה"דיסקוואליפיקישן ת'יאורי".
יצאת קטן. כמו בכל פוסט שפתחת בכמה ימים האחרונים.
יש לך הרבה מה ללמוד, אם אתה רוצה להתנגח פה על כל משפט שאני אומר ולא מתאים לך אני חושב שפיספסת קצת את הרעיון.
הוכחת שאין עם מי לדבר, ואין לי מה להכנס לקו אישי איתך מעבר לזה.
בהצלחה בהמשך וערב נעים.