ת'כלס , יש הבדל ענננק בין בית ספר ילדים שאתה פוגש כל הזמן רואים אותך , ראיתה אותם , לבין פאבים ובארים - המאמרים שאני קורא בת'כלס מתכוונים כמעט רק לפאבים/מועדונים/בארים מלא פתיחים שמתמשים בהם ומלא רוטינות אי אפשר להשתמש בהם בבית ספר כי זה מטומטם :|, השוני בא לידי ביטוי גם בהתחלות , או בפתיחים , הם כל הזמן נתקעים אין מה ממש להמשיך ולהכיר את הבחורה כי אני כבר יחסית מכיר אותה מהביצפר , בחיים אי אפשר לבוא לחבורת בנות בבית ספר , ליצור קשר עין עם מישהיא ולבוא לחוברה ולהגיד " אני גונב לכן אותה קצת " , כי זה בית ספר זה לא פאב אין איפה לשבת ולעשות שיחה כמו שמדברים עליה במאמרים ובסטים שאני רואה פה אצל אנשים ולהכיר את הבחורה לעומק , כבר תירגלתי את הקטע של " תגידי , מה השעה?" 2000 פעם היא עונה לי " 12:30 " , אני שואל אותה " עוד כמה זמן נגמר ההפסקה " , והיא מחזירה לי אבל אין ממש מה להמשיך עם זה ... זה ניתקע בקטע מסויים , בדר"כ גם לבארים ופאבים בנות באות כדי להכיר ושיתחילו איתן בבת ספר זה לא מחייב :|
השורה התחתונה , איך אני כן יכול להשאיר רושם על מישהיא בבית ספר שאני כן יצליח לעניין אותה והיא תימשך ? בלי קשר לביטחון כי זה כבר יש אין לי בעיה לעשות [ כמובן יש מקום לשיפור תמיד אצל כל אחד ] , אבל אני חושב שהבנתם את הפואנטה.
עוד משהו בדר"כ בנות בבית ספר נפגעות , הן עדיין ילדות אני מדבר על שכבה ט-י-יא , אי אפשר להתשמש ממש בנאגים או ב C&F השתמשבקטע ש"תעלי שניה את השיער למעלה ... , בעצם למטה ... טוב לא משנה עזבי" ישר הן ניפגעות " איזה מגעיל אתה " חחחחח
תנו לי כמה טיפים , אולי משחקי מבטים כאלה ? אולי אלף ואחד דברים שאני לא יודע מה הם.

.
ציטוט ההודעה

'