קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 21:11
  2. איזה קטעים היו בבית ספר היום
    על ידי MX2 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 18:48
  3. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 13:26
  4. רשמית, אני בבית ספר של מפגרים
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 15:59
  5. פיייי איזה יום מצחיק היה לי בבית ספר ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 16:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[דעה]קשה עם פיקאפ בבית ספר , זה לא כמו בארים/פאבים.

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

ברירת מחדל [דעה]קשה עם פיקאפ בבית ספר , זה לא כמו בארים/פאבים.

ת'כלס , יש הבדל ענננק בין בית ספר ילדים שאתה פוגש כל הזמן רואים אותך , ראיתה אותם , לבין פאבים ובארים - המאמרים שאני קורא בת'כלס מתכוונים כמעט רק לפאבים/מועדונים/בארים מלא פתיחים שמתמשים בהם ומלא רוטינות אי אפשר להשתמש בהם בבית ספר כי זה מטומטם :|, השוני בא לידי ביטוי גם בהתחלות , או בפתיחים , הם כל הזמן נתקעים אין מה ממש להמשיך ולהכיר את הבחורה כי אני כבר יחסית מכיר אותה מהביצפר , בחיים אי אפשר לבוא לחבורת בנות בבית ספר , ליצור קשר עין עם מישהיא ולבוא לחוברה ולהגיד " אני גונב לכן אותה קצת " , כי זה בית ספר זה לא פאב אין איפה לשבת ולעשות שיחה כמו שמדברים עליה במאמרים ובסטים שאני רואה פה אצל אנשים ולהכיר את הבחורה לעומק , כבר תירגלתי את הקטע של " תגידי , מה השעה?" 2000 פעם היא עונה לי " 12:30 " , אני שואל אותה " עוד כמה זמן נגמר ההפסקה " , והיא מחזירה לי אבל אין ממש מה להמשיך עם זה ... זה ניתקע בקטע מסויים , בדר"כ גם לבארים ופאבים בנות באות כדי להכיר ושיתחילו איתן בבת ספר זה לא מחייב :|

השורה התחתונה , איך אני כן יכול להשאיר רושם על מישהיא בבית ספר שאני כן יצליח לעניין אותה והיא תימשך ? בלי קשר לביטחון כי זה כבר יש אין לי בעיה לעשות [ כמובן יש מקום לשיפור תמיד אצל כל אחד ] , אבל אני חושב שהבנתם את הפואנטה.

עוד משהו בדר"כ בנות בבית ספר נפגעות , הן עדיין ילדות אני מדבר על שכבה ט-י-יא , אי אפשר להתשמש ממש בנאגים או ב C&F השתמשבקטע ש"תעלי שניה את השיער למעלה ... , בעצם למטה ... טוב לא משנה עזבי" ישר הן ניפגעות " איזה מגעיל אתה " חחחחח
    תנו לי כמה טיפים , אולי משחקי מבטים כאלה ? אולי אלף ואחד דברים שאני לא יודע מה הם .
    נערך לאחרונה על ידי A&E; 21-01-2010 בשעה 22:21.

2. קישורים ממומנים

אני יגיד לך אישית בתור תלמיד מה אני עושה
    אני מחלק את הבנות ל-2 סוגים
    עם ביטחון עצמי גבוה מהממוצע ועם ביטחון עצמי נמוך מהממוצע
    אם יש לך עסק עם מישהי שיש לה ביטחון גבוה יחסית תן לה נגים בלי לפחד , יש לה מספיק ביטחון ככה שהיא לא תפגע
    עם החסרות ביטחון תן יותר רגש חיובי , בטח לא בהגזמה .
    לא יודע איך אתה עובד אבל אני פשוט מעניין אותם פעם אחת , פעמיים , ומאז נהיה יבש והן רודפות אחריי
    ואז מתחיל עם קרוב רחוק ..

לגבי איך לפתוח , מה השעה זה דפוק אחי , אני למשל סתם ככה התחלתי עם בנות שאני בחיים לא מדבר איתן הן פשוט היו חמישה ובאתי וישבתי , אני בכיתה ט' אז שנה באה תיכון ובאתי ' אז מה מישהי פה עוברת בית ספר בתיכון או כולן נשארות ' ופשוט השיחה זרמה
    בוא בביטחון אל תתחבא מאחורי השאלה כמו מה השעה , זה בדרך כלל התחבאות לדעתי

לייקים
    6
    נקודות
    28

שמע אני התחלתי עם כל הקטע של הפיקאפ אולי לפני יומיים , אני מנסה דוגמאות , אתה יכול לתת לי כמה דוגמאות לנאגים ופתיחים שאתה משתמש בדר"כ?

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

עצה שלי, בבצפר אתה צריך להפגין בטחון עצמי.
    ואתה פשוט צריך משהו שישבור תקרח, זה הכל...

ולפי דעתי יותר קל להתחיל עם מישהי עם בטחון עצמי, גם זה יותר נחמד..
    אם השיחה נתקעת (לפעמים קורה לי) זרוק משפט "מה את כל כך מתביישת, אני יודע שאני חמוד אבל עד כדי כך"
    בד"כ אחרי זה אני מספר איזה סיפור מעניין שקרא לי או איזה חוות דעת שדווקא ממנה אני רוצה תחוות דעת הזאת.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

ציטוט נכתב במקור על ידי A&E צפיה בהודעה
    שמע אני התחלתי עם כל הקטע של הפיקאפ אולי לפני יומיים , אני מנסה דוגמאות , אתה יכול לתת לי כמה דוגמאות לנאגים ופתיחים שאתה משתמש בדר"כ?
    תקשיב , בנות בגילנו לא שמות לב כמה פעמים הם מרימות לנו להנחתה ,
    יש לי איזה ילדה אחת בכיתה , באמת שווה , והייתי קצת יותר מידי ידיד בשבילה ובזמן האחרון אני בתקופת עוקצנות אליה , דרך אגב היום היא כתבה לי את הסמס הכי ארוך שקיבלתי על כמה שהיא אוהבת אותי .
    נחזור לנושא , מדברים אצלנו הרבה על אלימות בבית ספר , והגענו לאונס והיא אמרה 'זה מפחיד להיות בנות בגילנו , יכולים לאנוס אותנו '
    איזה הרמה קלאסית אה ? פשוט אמרתי ' מי יאנוס אותך תגידי הסתכלת על עצמך ? '
    לא רק שזה נאג באופן אישי , שכל הכיתה צוחקת זה עובד יותר טוב .

במקרה של פתיח , אתה לא צריך לחשוף את עצמך ולבוא עם משפט ישיר או היי , בדרך כלל רק פרחות מגיבות לזה בחיוב , כל השאר מנפנפות .
    תכין לעצמך שאלה טובה לפני ופשוט תבקש את הדעה שלהם
    למשל לא מזמן פתחתי סט עם מישהי 'תקשיבי , כל הזמן מבלבלים אותי בנושא הזה , אני חייב שתעזרי לי להבין שרואים את הבוקסר בחוץ זה לא יפה או שזה בסדר ? '
    הכי פשוט שיש וזה באמת הציק לי באותה שניה חחחח וניצלתי את זה ופשוט התפתחה שיחה ממש טובה מזה , כי הייתה לה תשובה דו צדדית ויכולתי לפתח את זה לאן שאני רק רוצה .
    באמת שצריך יצירתיות ואני יודע שזה קשה בהתחלה גם אני רק מתחיל .

לייקים
    6
    נקודות
    28

בקשר לנאג , מה שאמרת לא העליב אותה ? בדר"כ זה מעליב בפני כל הכיתה וזה יכול לגרום לדבר ההפוך שרצית והיא תשנא אותך.

ובקשר לפתיח הקטע עם הבוקסר יהיו הרבה שיגיבו כזה "WTF מה הוא רוצה ממני? " לא כולם מקבלות שאלות כאלה בחיוב.

אבל תותח אחי אחלה דוגמאות , אהבתי.

קשה לסדר את זה בראש בהתחלה , אני גם כן עברתי את זה רק לפני כמה ימים
    אבל תבוא בגישה חיובית , כי ברגע שאתה חושב שיש מי שיגיד תWTF הזה אתה מרתיע את עצמך מלגשת בדרך כלל ..

בכל מקרה , אמרתי לך כבר שאני מסדר את הבנות לפי הרמת ביטחון עצמי שלהם
    שלה בשמיים , נג כזה היה פרפקט בשבילה

אם תצטרך עוד דוגמאות בקש בכיף , ידרבן אותי לחשוב על עוד דברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

יש הרבה בנות שנעלבות מדברים כאלה ואח"כ זה סיפור לסדר את זה.
    למשל פעם אחת נתתי למישהיא נג קטן ואז היא היסתכלה עלי במבט כזה של "מה אתה אמיתי"? ואז זה מביא למצב לא נעים אז בדרך כלל אני אומר מה את דופקת בי מבטים אני יודע שאני יפה את לא צריכה להזכיר לי. אבל זה חוזר על עצמו כמה פעמים וזה לא זורם .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

תקשיב לי טוב, אל תתחיל עם פיקאפ בבצפר.
    תעשה את זה רק כשאתה שולט בכלים ברמה טובה.
    אתה סתם תיצור לעצמך יריבויות ותעשה לעצמך פאדיחות כי אתה לא יודע מה לעשות עדיין בכללי.
    צא לסארג'ים, תלמד איך לשחק תמשחק. כשתהיה כבר ברמה שהיא מבוססת טוב, תתחיל פיקאפ בבצפר.
    ופיקאפ בבצפר צריך לעשות כך (למדתי על בשרי): אתה שם לב אצלה למשו => זורק הערה=> אם היא זורמת, לך על זה. אם לא, לפחות ניסית, ויש עוד מלא בחורות שיזרמו.
    יש עוד דרכים אבל זאת הדרך שלי.
    אה ואל תזרוק סתם נגים אם אתה לא שולט בזה מספיק טוב, או יותר גרוע, לא ממש יודע מזה.
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 22-01-2010 בשעה 00:19.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה תירוץ שאתה נותן לעצמך, כל החיים זה יהיה ככה. אתה תגיד לעצמך שכשיהיה אוטו יהיה יותר קל, וכשתוכל לצאת לפאבים יהיה יותר קל, וכשתיהיה חייל יהיה יותר קל, וכשתיהיה אזרח ויהיה כסף יהיה יותר קל.. וכו וכו.
    שטויות במיץ, להתחיל עם בנות בחטיבה - תיכון זה ה-כ-י קל, פשוט כי אף אחד לא עושה את זה עדיין. בעיקר בגילאים שלך.

תיהיה בפיפס יותר בוגר מכל השאר ופשוט תלך למישהי ותשאל אותה אם היא רוצה לעשות משהו, ואתה תראה שהיא תגיב בצורה טובה.

אבל אתה לא תראה את זה ככה עד שלא תיהיה שם, אז זה לא באמת משנה מה נגיד לך.. .
    אל תדאג יותר מידי. האמת היא? לפי דעתי הגישה הישירה היא זאת שעובדת הכי טוב בגילאים של בית ספר.

יכול להיות שאני טועה, כי אני בתקופה של הבית ספר עוד לא שמעתי על התחום, אבל לי הלך לא רע גם בלעדיו...

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

יש הבדל בין פיק אפ בבצפר לבין פאבים.
    האחד זה DAY GAME והשני זה CLUB GAME.
    זה שתי דברים שונים לגמרי.
    ונגים מיועדים לבחורות יפות,לא לכל בחורה שאתה רואה,אין שום עניין לתת נג ל7 כי גם ככה רוב הסיכויים שאין צורך.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

לייקים
    6
    נקודות
    28

אפשר לקבל כיצד מידע על GAME DAY?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect