קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הייתם עושים במצב כזה
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-11-2009, 03:55
  2. [דיון]מה הייתם עושים במצב כזה??
    על ידי שלומי. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-06-2009, 12:41
  3. [שאלה] מה הייתם עושים במצב כזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 14:01
  4. סקר - מה הייתם עושים במצב כזה?
    על ידי Boom Shankar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-06-2007, 20:22
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 13:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

מה הייתם עושים במצב כזה?

ברירת מחדל מה הייתם עושים במצב כזה?

אם הייתם באים למישהי(לצורך העניין ידידה טובה) ואומרים לה שכדאי שתתחילו לצאת וכו', תקבלו תשובה שלילית. לא שלילית לגביכם, אלא משהו כמו אני לא רוצה עכשיו חבר וכל הבלה בלה הזה. ואז אחרי שבוע-שבועיים תגלו שהיא התחילה לצאת עם חבר שלכם. הייתם שומרים איתה על קשר? נכון היא לא חייבת לכם כלום אבל לפחות את האמת.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

נתחיל מזה שבחיים לא הייתי אומר לידידה לצאת אם לא היה בינינו כלום לפני,הכוונה היא שאנחנו לא בקשר שהוא מעל ידידים...ואין סיבה שלא..היא בחרה בחבר שלך ולא בך ..שלום שלום ואל תבואי לי בחלום

זה גם מה שאני חושב, הקטע עכשיו הם נפרדו והיא משגעת אותי שנחזור לדבר, שנשלים כאילו. ואני אומר לעצמי כאילו סבבה היה לי כיף איתה בתור ידידה אבל מה אני צריך לשמור איתה על קשר? אני גם לא רוצה אותה לקשר ירד לי ממנה לגמרי אבל אני עדיין חושב אם לחזור לדבר איתה או לא

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

תשלים איתה ופשוט אל תדבר איתה איתה לעיתים קרובות :\
    או אל תדבר איתה בכלל.
    במקרה אם ראית אותה ברחוב או משהו כמה מילים וסלאמת

שמע עשה מה שטוב לך ! כמו שהיא עשתה איתך מה שטוב לה (בזמן שרצתה את חבר שלה דאגה להתרחק ממך ועכשיו שנפרדו היא חזורת אילך ,היא פועלת לפי אינטרס מתי שהיא צריכה היא באה אליך)
    תחליט עכשיו אתה , מה הדבר שאתה רוצה . מה האינטרס שלך בכל הסיפור? אתה רוצה ממנה משהו אם כן דבר איתה והפעם תפעל נכון , אם לא אין טעם בכלל לשקול לדבר איתה .
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 21-01-2010 בשעה 20:15.

אין לי איזה אינטרס כי בקשר אני לא רוצה להיות איתה, וסתם ידיד אני גם לא בטוח כי היא גם הלכה למישהו אחר וזה לא מוציא אותי קטן וסוג של נואש כשאני חוזר לדבר איתה?

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

אין לך מה לדבר איתה אתה כבר לא בקטע שלה וזה תכלס יראה לפי דעתי כאילו אתה נואש כזה...
    המ תן לה לרדוף אחריך כמה זמן אם תראה שהיא מעניינת תחזיר אותה
    אם לא אז בי
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

היא פשוט לא רצתה לפגוע בך.
    הייתי שומר על קשר.

וזה לא יראה כצעד נושא כאילו אם אני לא איתה אז לפחות שנהיה ידידים זה סוג של "פרס ניחומים"..ואחרי הכל אני ניתקתי את הקשר ובחרתי לא לדבר איתה אז היא לא תחשוב שאני נושא אליה אם אני יחליט לחזור לדבר איתה?

תראה זה לא יראה נואש אם הפעם תפעל נכון ושניאאומר תפעל נכון אז אני מתכוון לזה שהפעם זה אמור לבוא לך בטוב מתי שנוח לך לדבר איתה אתה תדבר אין לך כוח לדבר איתה סנן אותה פשוט מאוד !

מתי שבא לך לרוא אותה תראה אותה לא מתי שנוח לה תפגשו ,מעכשיו תעהש פשוט דברים לפי החשק שלך .
    דבר שני בהתחלה לפחות תראה פחות עניין בה ,נגיד תדברו באיסי וכו...בעצם להראות שאתה לא מתלהב מכל
    העניין של חזרתם לדבר אתה כבר עברת ת'שלב הזה..זה שהיא בחרה לחזור ולדבר מבחינתך זה בסדר אתה מדבר איתה רק כי זה לא ממש מזיז לך נקודה !

זה מה שחשבתי לעשות לחזור לדבר איתה אבל כאילו רק "לפרוטוקול" לא יותר לא לחזור להיות כל היום ביחד כמו פעם..אבל עדיין זה מפריע לי כל כך שאני מעדיף לא לדבר איתה מאשר כן לחזור לדבר איתה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה מה שחשבתי לעשות לחזור לדבר איתה אבל כאילו רק "לפרוטוקול" לא יותר לא לחזור להיות כל היום ביחד כמו פעם..אבל עדיין זה מפריע לי כל כך שאני מעדיף לא לדבר איתה מאשר כן לחזור לדבר איתה
    אז אל...פשוט מאוד אחי עשה המש אתה ורצה אם לא בא לך תחתוך ממנה אחי ושכח אותה יש גם ככה יורת מידי אל תעסיק את הראש שלך בזה אתה כבר יומיים על זה ככה לא נאה לך תעיף אותה ותעסיק את עצמך בבחורות ששוות אותך!

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

אין כזה דבר שבת לא רוצה חבר או משהו כזה, אלו סתם תרוצים שאומרים לבנים כשבת לא רצה אותך...
    שים עליה זין כמו שהיא שמה עליך...

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

כן מה הקשר?
    אתם הורגים אותי כולכם אם זאת ידידה (נניח שאני קונה את הבלופ הזה של המושג המפגר הזה ידידות רק לצורך דיון) אז מה מזיז לכם עם מי היא יוצאת או למי היא מוצצת?!
    חאלס כבר לעבוד על עצמיכם בעניים דחיל ראבק..
    נימאס לי להגיב לנושאים מפגרים!

עכשיו הפסקתי להאמין למושג והגיע הזמן לדבר תכלס:
    אם אתה בקשר עם מישהי הקשר שלכם לא מוגדר כידידות חד וחלק אין דבר כזה קשר אפלטוני פשוט לא קיים תוציאו את השטות הזאת מהלקסיקון שלכם כל קשר בין זכר ונקבה שמתבסס על יחסים בין חברתיים הוא קשר ממניע מיני (כן כן משיכה מינית גם בגן שאתה משחק עם דנה עם העניים הכחולות המניע הוא מיני, אבל אתה עוד תם אז המשיכה הזאת לא ברורה לך בשלבים כאלו) ובגלל זה המושג ידידות הוא פשוט בלופ אחד גדול שאולי עוזר לכם לחפות על הלוזריות שלכם שאתה נתקעים בין הפטיש לסדן ולא מצלחים לקדם את היחסים הלאה.. אבל זה לא אומר שתצליחו באמת למכור אותו בצורה משכנעת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    כן מה הקשר?
    אתם הורגים אותי כולכם אם זאת ידידה (נניח שאני קונה את הבלופ הזה של המושג המפגר הזה ידידות רק לצורך דיון) אז מה מזיז לכם עם מי היא יוצאת או למי היא מוצצת?!
    חאלס כבר לעבוד על עצמיכם בעניים דחיל ראבק..
    נימאס לי להגיב לנושאים מפגרים!

עכשיו הפסקתי להאמין למושג והגיע הזמן לדבר תכלס:
    אם אתה בקשר עם מישהי הקשר שלכם לא מוגדר כידידות חד וחלק אין דבר כזה קשר אפלטוני פשוט לא קיים תוציאו את השטות הזאת מהלקסיקון שלכם כל קשר בין זכר ונקבה שמתבסס על יחסים בין חברתיים הוא קשר ממניע מיני (כן כן משיכה מינית גם בגן שאתה משחק עם דנה עם העניים הכחולות המניע הוא מיני, אבל אתה עוד תם אז המשיכה הזאת לא ברורה לך בשלבים כאלו) ובגלל זה המושג ידידות הוא פשוט בלופ אחד גדול שאולי עוזר לכם לחפות על הלוזריות שלכם שאתה נתקעים בין הפטיש לסדן ולא מצלחים לקדם את היחסים הלאה.. אבל זה לא אומר שתצליחו באמת למכור אותו בצורה משכנעת.
    שמע אני חולק איתך כנראה בהרבה דברים ואת זה אני רואה מהפרום של יהדות ודת...אבל פה השארת אותי חסר מילים , מחזק וכל מילה שכתבת בסלע !
    כל קשר בין שני המינים (בחור ובחורה) יש בו עניין מיני נקודה !

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,096 | הודעות: 8,173,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect