האם ריצה בכביש דופקת את הרגליים ???
![]()
האם ריצה בכביש דופקת את הרגליים ???
![]()
|
|
היא יכולה לדפוק, אם אתה לא רץ נכון, ולא עם נעליים שיש להן בולם זעזועים טוב.
אבל אם לא תרוץ יותר מידיי לא אמור להיות נזק משמעותי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זה חרטה טני רץ שלוש פעמים בשבוע על הכביש ואין לי שום בעיה
אל תשים חתימות שלא שלך , פעם הבאה אתה תושעה!
המשך יום טוב.
ריצה על אספלט(כביש או מדרכה) בלי נעליים מתאימות גורמת לנזקים ברגלים לרוב בעיות בברכיים ובכפות הרגליים.
כדי לרוץ על אספלט אתה צרךי נעליים נכונות אם בולם זעזועיםלמשל ניו באלנס מותאמות לריצה על אספלט (יש כל מיני דגמים).
ולגבי הבחור שרץ ולא קורה לו כלום,לקח לחבר שלי שלוש שנים לרות על אספלט עם נעלי קט רגל(לא נעליים נכונות לריצה על ה\אספלט מן הסתם)כדי שיגרמו לו ביעות קשות בברכיים וזה הגיע למצבים ממש מכועירם עכשיו ברוך ה' הוא הבריא ורץ במשטחים הנכונים עם נעליים נכונות, הפציעה תגבי במקודם או במכוער תשמרו על עצמכם!
בתכלס בתכלס שתדעו כמעט הכל דופק תברכים אם זה ריצה או אופנים וכו.. הספורט היחיד שלא עושה נזק זה שחיה מכיוון שאין שום עומס על המפרקים והעצמות.. בעניין של לרוץ בכל מצב זה דופק תברכים אך לוקח המון המון זמן עד שמרגישים את זה ותלוי גם בתדירות, אך בשביל לצמצם נזקים מומלץ לרוץ עם נעליים מתאימות בעלי כריות אוויר ואורטופדיות שתומכות בכל כף הרגל ובולמות את הפגיעה, מה גם שמומלץ יותר לרוץ על כורכר\חור מאשר מדרכה או כביש מכייון שכשנוצרת המכה אז החול\כורכר קצת משכחים את המכה...