אני וחבר שלי קנינו חפיסה של מארלבורו אדום וואלה סיגריה חזקה...
כאילו סחבנו אותה אבל עדיין חזקה אחושילינג...
אחריה קנינו לייט...וואלה סיגריה איכות אח שלי..
מה אתם חושבים?!..
אני וחבר שלי קנינו חפיסה של מארלבורו אדום וואלה סיגריה חזקה...
כאילו סחבנו אותה אבל עדיין חזקה אחושילינג...
אחריה קנינו לייט...וואלה סיגריה איכות אח שלי..
מה אתם חושבים?!..
|
|
חח וואלה אחי..
עדיין אחי הלייט אני מרגיש יותר איכות כזאת...חחח..
והאדום כאילו ערובההה!!!...
חחו אבל אתה אמרתה כל אחד והטעם שלו..
אדום אחי ברור שמלברו אדום ..
וואלה אני מעשן LM והאדום הוא כמו מלבורו לייט כמעט
המלברו אדום זה חזק , מי שאוהב והטעם שלו הוא מעשן אתזה , בעיקר למי שאוהב חזק כמובן
אני מעדיף לייט אבל מלבורו לא .
King
הכל מהצורה של ההרגל בהתחלה.. התחלת מהתחלה לעשן סיגריות חזקות אדומות.. אז אתה כל החיים שלך תצרך אדום אין מה לעשות אתה מתמכר לחוזק שבסיגריה.. ( כמובן שאפשר להפחית ולהפסיק ולעבור ללייט אבל זה קשה)
אני אישית לא אוהב לא מלבורו לייט ולא מלבורו אדום..
אדום חזק מדי בשבילי ויש לי טעם חזק ולייט חלש מדי בשבילי..
אני קונה או ווינסטון לייט או כאמל מדיום..
המלך חזר
אז אם האדום חזק מידיי בשבילך והלייט חלש מידיי,אתה יכול לקנות את המדיום(מרלבורו מדיום,מצד אחד זה חלש כמו הלייט רק יותר חזק,ומצד שני זה חזק כמו האדום רק יותר חלש..למרות שבחיים לא ניסיתי ואני גם לא מתכוון לנסות מרלבורו מדיום..)
הסיגרייה שלי זה מרלבורו אדום בחפיסה רגילה,ומכל סדרת המרלבורו חוץ מהאדום ניסיתי רק איזה 2 חפיסות של מרלבורו לייט לפני המון המון זמן וגם הייתה תקופה שעישנתי מרלבורו אדום בקופסא רכה(איזה פאקט או 2יים)
וזהו חוץ מי זה לא ניסיתי לא מרלבורו מדיום,לא מרלבורו מדיום 100,לא מרלבורו לייט 100,לא מרלבורו אדום 100,לא מרלבורו לייט סופט,לא מרלבורו מדיום סופט,ולא את המהדורות המוגבלות אם הצייורים של המרלבורו האדום..כלום!
חוץ מ 2 חפיסות מרלבורו לייט רגיל(לפניי איזה מיליארד שנה..)ופאקט של מרלבורו אדום סופט רגיל..
אני מעשן בכל מצב רק מרלבורו אדום בקופסא רגילה,ורק אם האייור של המרלבורו שכולנו רגילים אליו..
ולא איכפת לי משום סיגרייה אחרת,וגם משום מרלבורו אחרת!(אפילו לנסות אני לא רוצה..)
מרלבורו אדום רגיל-לנצח!
..СВЕРХТЕРПЕНИЕ.. ТРАНСНАДЕЖНОСТЬ
!ЗВУКИ МУ ФОРЕВЕР
אחי ואבא שלי מעשנים מאלברו אדום אז מין הסתם גם אני מעשן מאלברו אדום .
במידה ואני אעשן סיגריה אחת של מאלברו לייט יהיה לי כאבי גרון אחושילנג.