קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

צבא?מה הטעם בכלל

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ברירת מחדל צבא?מה הטעם בכלל

תראו שלא תבינו אותי לא נכון זה לא שאני בא ואומר לאנשים אל תתגייסו,אני נגד זה ואני ימני אבל אני רוצה לשתף אתכם במשהו שחשבתי..

מה הטעם בכלל לעשות צבא?יש לנו חיילים שנלחמים וכל הכבוד להם ששומרים לנו על הגבולות שנכנסים למבצעים שצריך והכל טוב ויפה..
    עד שמגיע לנו איזה ראש ממשלה סלחו לי על הביטוי אבל ממש בן אלף זונה מזדיין בתחת שאלוהים כבר שילם לו על מה שהוא עשה...כל החיילים שלנו נלחמים עבור המדינה ואז בא אותו ראש ממשלה ומחליט על התנתקות!
    בשביל מה החיילים שלנו נלחמו?הם נלחמו בשביל להגן על התשובים ובסוף בא ראש ממשלה ומחליט על דבר כזה..תחשבו מזה עושה למשפחות השקולות שאותו הבן שלהם נלחם בשביל להשאיר את השטחים בידינו ובסוף יש התנתנקות תחשבו שאותם הורים חושבים לעצמם וואלה הבן שלנו מת ללא משמעות זה מה שהם חושבים ואני בטוח בזה ושאף אחד פה לא ינסה להאשים אותי ואת הדעה שלי שזה מה שאני חושב כי הכל טוב ויפה כשמסתכלים על זה מהצד אבל קחו את עצמכם באותו מצב שחס וחלילה אתם הורים והילד שלכם נהרג בגלל ההתנקות.
    ולעוד מקרה כמו שכולכם מכירים את גלעד שליט,4 שנים הילד הזה כבר בשבי,אתם לא מבינים מזה?זה לשבת ב4 קירות ושיתייחסו אליך כמו לזין,אפילו לזין מתייחסים יותר יפה ,בקושי אוכל הוא מקבל והוא חולה,ואיפה המדינה שלנו בכלל מה היא עושה בשבילו?כלום..אם זה היה כל כך חשוב לה היינו יוצאים לעוד מלחמה ואניא ומר לך אני בטוח במאה אחוז שלא יהיה אחד פה בארץ שיעשו משעל עם והוא יהיה נגד התקיפה בשביל להחזיר אותו,ואני אומר לכם סופו יהיה כמו סופו של רון ארד תראו מה אני אומר לכם יודעים למה כי יש לנו מדינה זבל שלא שווה לתרום בשבילה כלום..ואם נגיד אתם חושבים שגלעד שליט יחזור אז הוא יחזור ו..?אתם חושבים שהוא יחזור שפוי אתם יודעים מזה להיות בתנאים שלו 4 שנים(במקרה הטוב בתקווה שהוא חוזר)בין 4 קירות בלי לראות אנשים בלי כלום...זה גיהנום הבן לא חוזר שפוי...
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 24-01-2010 בשעה 14:19.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

בהתחלה לא רציתי אפילו לכבד אותך בתשובה. מה זה המחשבות המפגרות האלה תגיד לי? אתה רואה את הסוגייה של שליט כמו ילד בן שלוש.
    אתה לא מבין שאם אנחנו נחזיר מאות מחבלים עם דם על הידיים, אז הם יבצעו פיגועים ויחטפו מאה חיילים כמו שחטפו את שליט?
    אתה יודע שהאמריקאים לא מנהלים מו"מ עם טרוריסטים, ולא חוטפים להם חיילים. פשוט לא. למה אתה חושב שהמצב כזה אצלם, ולא כזה אצלנו? אנחנו נותנים כמעט שש מאות אנשים על בן אדם אחד. ואין מחיר לחייל ישראלי, אבל המחיר שנשלם אחר כך הוא גדול מדי.

ובקשר להתנתקות, אז מה? זה כמו להגיד: "או הנה בכיפור המודיעין שלנו לא עשה את העבודה והממשלה הייתה יהירה, וכמעט היה חורבן בית שלישי בגלל התפקוד הגרוע של צמרת הפיקוד שלנו. אז וואלה כל הזין, אין לנו מה להתגייס תחת ממשלה שפועלת בצורה כזאת".
    אז מה? אז בא ראש ממשלה, ועושה טעות (נתון לויכוח) ואתה אומר שאין לנו מה להתגייס?
    מה שאתה לא מבין שמדינת ישראל היא המפלט האחרון של היהודים, וגם אם ייכנסו בנו שלושים מדינות במלחמה גרעינית, וראש הממשלה יוציא ת' זין שלו וישתין על קברי צדיקים בירושלים, עדיין יש לנו סיבה להילחם.
    חבל שיש אנשים כמוך שמחזיקים בדעה כזאת מטומטמת, שאין טעם להתגייס לצבא. אתה לא אוהב איך שמשהו פועל? אז תפעל כדי לשנות אותו.
    נערך לאחרונה על ידי Rolsrois; 24-01-2010 בשעה 14:54.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    NET UMA SROY DAMA

באמת שאנשים כמוך ממשיכים להדהים אותי כל פעם מחדש.
    תקיפה כדי להחזיר את גלעד שליט: לתקוף את מי?! איפה לתקוף? מה זה הטמטום הזה !?! אתה רוצה לפתוח במלחמה כדי להחזיר אותו.. במלחמה יהיו פצועים ויהיו הרוגים, כמה הרוגים במלחמה יהיו שווים את החיים שלו?
    אתה אומר שצריך לשחרר אנשים בעדו כמה אנשים לשחרר?
    עובדה שחלקם יחזרו לפעולות טרוריסטיות ואנשים יהרגו, כמה אנשים שווים את החיים של גלעד?.
    זה באמת לא פשוט כמו שאתה מראה את זה.

התנתקנו מעזה כמה שזה לא בראש שלך וכמה שאתה לא מסכים עם זה זה מה שקרה.
    וזה שזה לא בראש שלך לא אומר שזה לא היה צעד נכון! תאמין לי שיש מספיק סיבות התומכות בהתנתקות (חח עובדה שהיא התקיימה) זה שאתה לא יודע עליהם לא אומר שהם לא קיימות.

ואללה הממשלה שלנו לא מושלמת (וגם לא קרובה לזה) אבל אם לא תתגייס לצבא איך אתה יותר טוב מהחארות שאתה מדבר עליהם? לא להתגייס זה פתרון מפגר ובאמת קשה לי להאמין שמישהו חושב כמוך..

אז אחרי כל החפירות אני מציע לך לחשוב פעמיים על הרעיונות שלך לפני שאתה אומר שטויות.
    נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 24-01-2010 בשעה 16:42.

נתחיל מזה שאתה בן 15 ויש לך עוד זמן להתבגר ולהגיע לתובנות ודעות קצת יותר בוגרות.
    בקשר לשאר השטויות שכתבת, חיילים לא נהרגו או נהרגים בשביל המתנחלים, ומצדי לשלוח את כל המתנחלים לעזאזל, הם אנשים בלי כבוד לאף אחד, כפויי טובה שלא מגיע להם בכלל שחיילים ישמרו עליהם.
    ילדים הולכים להילחם בשביל המשפחות שלהם, לשמור על האחים שלהם ועל ההורים שלהם, לא בשביל הראש ממשלה ולא בשביל חבורה של מתנחלים פלצנים שחושבים שהכל מגיע להם.
    בקשר לגלעד שליט, הנושא הזה גם ככה כאוב ותהיה בטוח שאתה ממש לא עוזר פה כרגע. כל ילד שבוחר להתגייס כלוחם יודע שיכול לקרות מצב שהוא יפול בשבי, וכן זה יקח הרבה מאוד זמן אם בכלל (לצערי) עד שישחררו אותו. אני אומר לך את זה בתור לוחם ביחידה מיוחדת לשעבר שידעתי שאם קורה לי משהו אני אחראי על זה ואני לא הייתי מסכים שישחררו 1000 רוצחים בשבילי.

תתבגר קצת ואז אפשר יהיה להתייחס ברצינות לדברים שלך.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

א'- אם אתם חיילים, תמנעו מלהביע בתור חיילים דעות פוליטיות. תשמרו אותן לעצמכם.
    ב'- לילד שפתח את האשכול, אתה מן הסתם לא רואה את התמונה הכוללת. אנשים כמו שרון, ורבין ז"ל שכביכול "אלוהים כבר שילם לו על מה שהוא עשה..." (אני לא רואה פה אלוהים, סתם רוצח שפל, ובמקרה של שרון - מחלה שגם אם היית אומר לי שהוא לא היה ראש ממשלה הייתי אומר "וואלה סביר שיקבל..") נתנו בשביל המדינה הזאת, הרבה יותר ממה שכל ילד שקורא לעצמו "ימיני קיצוני" כי הוא אוהד בית"ר אי פעם יעשה.

שרון היה ימני אדוק במשך שנים, ואם הוא הבין שהפרנציפ הוא לא מלחמה, אז זו תובנה שהוא הגיע אליה, וזכותו.

אין שום קשר בין הדעות של רה"מ לצה"ל. הגיוס לצה"ל הוא בלי תנאים. אתה מתגייס כי זו החובה שלך, וכשאתה עושה את החובה שלך אתה תעשה מה שיגידו לך. ואם זה אומר שיגידו לך לפנות ישובים זה מה שתעשה. אתה לא מציב תנאי "אם רה"מ לא מסכים עם הדעות שלי, כי אני פישר בן 16 שעושה צו ראשון ומבין את כל העולם הזה.. אני לא רואה סיבה להתגייס!"

המחשבה שלך אבסורדית, ילדותית מאוד ופשוט בורה. ומהנסיון שלי? רוב האנשים כמוך בסופו של דבר גומרים ג'ובניקים גם ככה, כי הכי קל לנהל מלחמות מהכיסא.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

נו מה אתה חושב שאני יכחיש שאני יהיה ג'ובניק?לא..זה מה שאני יהיה ולא אכפת לי מה אתה חושב או מישהו אחר..ואני לא בכלל לא בן 15 אני עוד מעט בן 18 פשוט פאדיחות להיות פה בגלל שאני לא רוצה שמישהו שאולי מכיר אותי יגלה שאני כאן,אני מתגייס ב26.7 ..אבל אתם חושבים שאתם יודעים הכל,הכל טוב ויפה שאתם רואים הכל מהצד..לך תגיד לאמא של גלעד שליט או להורים של החיילים שהילדים שלהם לא שווים חיים..
    אמרתי לכם קחו את עצמכם במצב של אותם הורים..לא במצב של אלה שמשרתים..אתם סובייקטבים שזה הורג אותי
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 24-01-2010 בשעה 20:59.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מילא אם היית הולך להיות לוחם, הייתי מקבל איזה חצי מילה ממה שאתה אומר, כי הפחד לגיטימי..
    אבל אתה סתם עוד "ימני" (בכאילו, כי אתה לא באמת מבין מילה ממה שזה מייצג - ובסכ"ה אנשים כמוך רק מוציאים
    לימנים האמיתיים שם של בבונים אהבלים.) שצועק מוות לערבים אבל לא מתגייס להיות לוחם כי הוא צריך את הקוסקוס של אמא. כל הפאדיחה שהצלחת לעשות פה לעצמך זה העניין שכתבת שאתה בן 15, והאמנו לך בלי למצמץ, כי אתה מדבר כמו ילד קטן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    NET UMA SROY DAMA

חחח באמת שאני לא מצליח להבין אותך.
    מה אתה היית עושה? משחרר 1000 מחבלים בעד גלעד? תהייה ראלי.
    ואף אחד לא אמר שהחיים שלו לא שווים כלום, בטח שהייתי רוצה שהוא יחזור אבל לא בכל מחיר.
    אתה מראה צד אחד כל כך בקיצוניות שכל תגובה תראה סובייקטיבית.
    בקיצור מה אתה היית עושה שונה בתוך רה"מ? באמת מעניין אותי לשמוע

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

אתה מדבר שטויות.
    בידיוק בגלל שחוטפים חיילים ובידיוק בגלל שיש משפחות שכולות צריך צבא.
    אתה מסתכל על הגלגל מהכיוון ההפוך.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

מה אני הייתי עושה בתור ממשלה?אני לא יכול להגיד לך כי אני רק ילד בן 17 ואני לא יודע כל כך מה הולך פה במדינה(אבל זה עדיין לא סותר את כל מה שאני חושב)פשוט אם היה לי יותר מידע והייתי באותו מעמד אני מבטיח לך שלא הייתי שותק,לא בגלל שאני סתם מדבר וזה קל להגיד מהצד...פשוט בגלל שזה האופי שלי ואי אפשר ככה ללתת לך על זה תשובה ברגל אחת אבל אני בטוח שאני הייתי מגיע לפיתרון שטוב לכל הצדדים
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 24-01-2010 בשעה 23:50.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    מה אני הייתי עושה בתור ממשלה?אני לא יכול להגיד לך כי אני רק ילד בן 17 ואני לא יודע כל כך מה הולך פה במדינה(אבל זה עדיין לא סותר את כל מה שאני חושב)פשוט אם היה לי יותר מידע והייתי באותו מעמד אני מבטיח לך שלא הייתי שותק,לא בגלל שאני סתם מדבר וזה קל להגיד מהצד...פשוט בגלל שזה האופי שלי ואי אפשר ככה ללתת לך על זה תשובה ברגל אחת אבל אני בטוח שאני הייתי מגיע לפיתרון שטוב לכל הצדדים
    אין יותר מדי מה לעשות בנושא הזה, זה או שתשחרר 1000 רוצחים או שתשאיר את החייל שלך בשטח אויב, אין "פיתרון שטוב לכל הצדדים" פה... שום פיתרון פה לא טוב.
    אסור לנהל מו"מ עם טרוריסטים ותראה איך מפסיקים לחטוף לך חיילים.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    בהתחלה לא רציתי אפילו לכבד אותך בתשובה. מה זה המחשבות המפגרות האלה תגיד לי? אתה רואה את הסוגייה של שליט כמו ילד בן שלוש.
    אתה לא מבין שאם אנחנו נחזיר מאות מחבלים עם דם על הידיים, אז הם יבצעו פיגועים ויחטפו מאה חיילים כמו שחטפו את שליט?
    אתה יודע שהאמריקאים לא מנהלים מו"מ עם טרוריסטים, ולא חוטפים להם חיילים. פשוט לא. למה אתה חושב שהמצב כזה אצלם, ולא כזה אצלנו? אנחנו נותנים כמעט שש מאות אנשים על בן אדם אחד. ואין מחיר לחייל ישראלי, אבל המחיר שנשלם אחר כך הוא גדול מדי.

ובקשר להתנתקות, אז מה? זה כמו להגיד: "או הנה בכיפור המודיעין שלנו לא עשה את העבודה והממשלה הייתה יהירה, וכמעט היה חורבן בית שלישי בגלל התפקוד הגרוע של צמרת הפיקוד שלנו. אז וואלה כל הזין, אין לנו מה להתגייס תחת ממשלה שפועלת בצורה כזאת".
    אז מה? אז בא ראש ממשלה, ועושה טעות (נתון לויכוח) ואתה אומר שאין לנו מה להתגייס?
    מה שאתה לא מבין שמדינת ישראל היא המפלט האחרון של היהודים, וגם אם ייכנסו בנו שלושים מדינות במלחמה גרעינית, וראש הממשלה יוציא ת' זין שלו וישתין על קברי צדיקים בירושלים, עדיין יש לנו סיבה להילחם.
    חבל שיש אנשים כמוך שמחזיקים בדעה כזאת מטומטמת, שאין טעם להתגייס לצבא. אתה לא אוהב איך שמשהו פועל? אז תפעל כדי לשנות אותו.
    איך הגעת למסקנה שלא חוטפים לאמריקאים חיילים?

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

תנסה להבין שהשירות הצבאי הוא בשבילך קודם כל ואז רק למדינה

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אתה יודע מה...יש לי הצעה...בתור ראש ממשלה אני הייתי מחזיר להם את האסירים(וזה לא אלף זה א') דבר שני מהבהיר שאם יקרו עוד מקרים כאלה של חטיפות,ישר יוצאים לתקוף בכל הכוח וזה לא מעניין,או שעל המקום אני הורג 1000 אסירים למרות שזה לא כל כך רעיון טוב..אבל עוד מעט זאת מחשבה על רגל אחת בלי ידע בכלל על מה שהולך בצבא ובלי רקע

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

לגבי גלעד שליט:
    זה לא שהוא נחטף באמצע פעילות מבצעית מטורפת. הוא נחטף וחבריו לצוות נהרגו כי הם ישנו במקום לתצפת וחרגו מנהלים כי השאירו מדף אחורי פתוח והאשמה נטו עליהם כי לצה"ל היו הנחיות מדוייקות לסיטואציות מנסיון מלחמות עבר.

למה לא מחלצים אותו?
    זו שאלה טובה. צה"ל והשב"כ יודעים טוב מאוד היכן הוא ממוקם. לראיה, מבצע עופרת יצוקה עזה בוערת ומופצצת אבל האזור שבו מוחזק גלעד שליט נקי מפגיעה ואפילו לא התקרבות כוחות צה"ליים ככל הידוע לבעלי סיווג בטחוני נמוך.
    חזרה לשאלה למה לא מחלצים? ראה ערך נחשון ווקסמן + שיטת התמגנות החמאס במרחב אחזקתו ע"י פירוטכניקה ומשת"פים לטובת תצפיות.

לשאלה למה להתגייס.
    כדי להגן על משפחתך, חבריך, המעגל הקרוב אליך, ולשמור על אורח חיים תקין שבו ילדים הולכים לגן ולבתי הספר ללא חשש שיבוא איזה מסומם וירצח מספר ילדים.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696270,00.html
    כדי למנוע דבר כזה בכל מקום ובמיוחד בישוב שלך או למישהו שאתה מכיר.

כדי להפסיק את הקסאמים על שדרות לאחר 8 שנים תחת אש יצאנו למבצע.

כדי לעשות דברים כאלו צריך אנשים שיעשו אותם זה לא ייעשה מעצמו.
    ושם ראש ממשלה כמה שהוא יהיה ימני או מטורף לא יצליח לעשות את זה בלי העם שמתגייס לצבא ובלי הצבא שימלא פקודה לפי בקשתו ורצונו של הדרג המדיני שנועד להחליט דברים.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,930 | הודעות: 8,205,523 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect