וואי וואי אבל זה לא ישנה את דעתי לקנות X-BOX : )
|
|
מישהו יודע אם זה נוגע לגירסא הקלאסית של הקונסולוה או לSLIM?
יענו הוא פרץ את שניהם או שזה כל אחד בנפרד?
אני פשוט לא מבין בזה בשיט![]()
זה לא משנה. הוא פרץ את מערך הקודים - הוא יכול לעשות הכל עם הקונסולה אם הוא יצליח לכתוב את הקוד המתאים - מה שיקח עוד פרק זמן ארוך אז אין מה להתלהב יותר מידי.
ולכל הויכוחים המטומטמים פה על זה שצריך BR - מה אתם באמת כל כך טיפשים? אם וכאשר תיהיה פריצה היא תאפשר להפעיל משחקים מהארד דיסק של הקונסולה עצמה... יכול להיות שמחירי הדיסקים ירדו אבל זו לא תיהיה סיבה מספיק טובה בשביל להשקיע כמויות כאלו של כסף...
לדעתי ממש כמו שלאקסבוקס היום אפשר לחבר כל כונן מחשב רגיל באיזה נפח שאתם רוצים גם תורו של הPS3 יגיע ונקנה כונני TB פרוצים שיתאימו לו - נעביר משחקים אליהם ונשחק חופשי.
אני בספק אם לסוני יש בכלל מנגנון הגנה נגד משתמשים שפרצו את הקונסולה... חוץ מזה שעם הגישה שהבחור השיג לקבצים זה רק עניין של זמן עד שהוא יוכל לדמות שזה משחק מקורי לחלוטין...
George Hotz said...
You can't expect to know everything and dump every piece of code. This hack is enough for homebrew, full linux, and even backups.
![]()
תסביר לי בידיוק במה החומרה שלו יותר טובה ואיך..!
נגן בלו ריי באמת מוסיף לו נקודה
אבל מי אמר שזה נותן לו לזכות?!
למה XBOX360 יותר טוב:
א. הפריצה שזה בערך הדבר הכי טוב בקונסולה, לא צריך לבזבז 150 + שקל על כל משחק
לי אישית בXBOX360 יש איזה 40 משחקים שמרובם אני נהנה.
ב.LIVE הרבה אבל הרבה יותר טוב, כי על איכות משלמים.
מזה ידוע?!
תביא הוכחות..
מעבד:
ל-PS3 יש 7 ליבות 3.2GHz.
ל-XBOX 360 יש 3 ליבות 3.2GHz.
כרטיס מסך:
PS3 - 400 GFLOPS.
XBOX 360 - 240 GFLOPS.
זיכרון:
PS3 - 256MB GDDR3 700MHz & 256MB XDR 3.2GHz
XBOX 360 - 512MB GDDR3 700MHz
כפי שאתה רואה, PS3 מנצח בכולם.
בקשר לפריצה, מסכים איתך לחלוטין, זה הדבר הכי טוב בקונסולה, היתרון היחיד שלה מעל ה PS3. עד עכשיו. עד ש geohot הכריז שהוא בדרך לפריצה (ואל תגיד לי שאי אפשר להאמין ושכבר שלוש שנים אומרים שעוד מעט תהיה פריצה, כי עליו אפשר לסמוך, הוא אחד מהאנשים המוכשרים בתחום ואין לו שום אינטרס לשקר).
בקשר ללייב, שיחקת פעם בלייב של ה PS3? כי אני שיחקתי גם בשל ה PS3 וגם בשל ה XBOX, ואני לא חושב שאחד יותר טוב מהשני.
עכשיו עוד משהו קטן, אתה טוען שיש לך XBOX פרוץ עם 40 משחקים פרוצים, זאת אומרת שאין לך לייב, כי 100% שנחסמת.
אז נסכם:
החומרה של ה PS3 טובה יותר, הוא משמש כנגן בלוריי, וגם לו, כמו ל XBOX, בקרוב מאוד תהיה פריצה.
I REST MY CASE.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
מה אתם מפגרים מי בכלל נוגע בלייב
תנו לשחק צרובים ושלום על ישראל
כה אין לי מב להגיד
הבאתה הוכחות, סבבה יפה "ניצחתה"
אממ ולא נחסמתי מהלייב כי לא הייה לי אותו
עכשיו אני פורץ לפריצה החדשה והמשחק בלייב 3 חודשים "ניסיון"
לדעתי מרוב הסירטונים שראיתי הגרפיקה של הבוקס יותר טוב
אבל זה רק סירטונים, אנשים שקונים בוקס זה אני ש..
א.אין אפשרות הזמנה מחול
ב.המחירים מוגזמים
והלייב של הבוקס הרבה יותר טוב וזה הוכחה
שאל מי שאתה רוצה ואתה תיראה שבלייב של הבוקס אין לאגים ואין תקיעות
ובפסן של סוני הלייב בתקיעות ולאגים..
ולדעתי הבלו ריי הזה זה סתם..
בגלל שהמחירים של זה מופרזים מידי שזה כבר לא שווה פשוט!