שם :איתי
כמה שרתים הייתי בהם GM:יותר מ20
אייסי: 355759023
מבטיח לעשות מה שהאוונר אומר:בטח שכה
כמה זמן אני יהיה מחובר ביום(ממוצע):רוב היום
מצוין אוהב אותו
שרת בסדר
שרת ככה ככה :[
שרת גרוע
שם :איתי
כמה שרתים הייתי בהם GM:יותר מ20
אייסי: 355759023
מבטיח לעשות מה שהאוונר אומר:בטח שכה
כמה זמן אני יהיה מחובר ביום(ממוצע):רוב היום
|
|
אתה לא צריך לשים rate של כסף כי יש דמות שמחלק לך חינם הכסף לא מדבר פה
שם :אלי
כמה שרתים הייתי בהם GM: הייתי ב 3 שרתים GM ופעם בניתי שתיי שרתים לבד
icq\skype:איי סי קיו:266368100
מבטיח לעשות מה שהאוונר אומר:מבטיח
כמה זמן אני יהיה מחובר ביום(ממוצע):משעה 4 עד 9 ימים רגלים, שישי שבת מהבוקר עד הערב
למה לא עובד פתאום? כבר כל היום ככה...
חחחחחחחחחחח עלאק "שרתינו הוא השרת הראשון שערך WZ וממנו הביאו את הרעיונות"!!!!!!!!!!! חחחחחחח אתה חי בסרט אחי! טוב שאתם לא השרת ה646546 בערך שלקח WZ מגירסאות אחרות...
ואם כבר אתה משקר תשקר כמו שצריך "ערך" תגיד "לקח" מגירסאות אחרות אתה לא ערכת שום WZ רק לקחת ושמת בשרת שלך.... לא ערכת שום WZ אין שום לוגין מיוחד מפה אחת ערוכה נשק משלך משהו חח אתה סתם אומר דברים כדי שילדים יבואו לשרת שלך... ונ.ב. יש מלאאא לאגים...(וזה שהמחשב שלך מחזיק 60 ילדים עם אנימציה ורזולוציה כמו של מייפל סטורי חח החיים קשים הא?)
ונ.ב.ב. אין לך שום מערכת יחודית בשרת... 120 ריסטים בעד טבעת של 32K בהכל? הNPC הזה שלך פורסם בRZ מלפני כמה חודשים א', ב' יש את זה לכל שרת בעולם כמעט זה לא יחודי בגרוש.
מפלצות בFM פ'חחחחח גם כן כל שרת שני...
UFJ אני לא יתפלא אם אתה לא יודע אפילו מה זה.. חח טוב שזה לא מובנה בקליינט שהורדת ורק ערכת את האייפי..
עזוב אחי התאכזבתי קשות הייתי משחק אם לא היית נוב..
וואוואוואואואו התלהבת יותר מדי מהפינק סקרול המסריח הזה.. אם ובמילא היית מכין או רק מעצב סקרול משלך אז כבר הייתי מתלהב איתך חח אבל לא.. חח פרשו פרשו מהשרת הזה גם כן מוריד את כל הGMים סתם כי הוא בטח נעלב ממשהו שמישהו אמר לו.
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 25-01-2010 בשעה 22:51.
לא רוצה לפגוע בך אורי אבל זה שמעלי צודק..
אני הייתי בשרת הראשון שהיה לו את זה וזה היה השרת של קטי..
גם אני לא מצליח.
אורי תסדר את זה.
לשעבר:
ספוילר:
אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
אני נכנס לשחקן רושם שם וסיסמה לוץ פעמים וזה חוזר לי לLOGIN מה הבעיה בשרת או שזה עצלי?