קודם כול חרה של רייטים דבר שני כול כך הרבה שרתים מתאחדים יחד זה לא ממש טוב מי כמה שנות ניסוני דבר שלישי זה בטח יהיה חרה שרת כמו KarmaMS ועם פוול לאגים אז עשו טובה
קודם כול חרה של רייטים דבר שני כול כך הרבה שרתים מתאחדים יחד זה לא ממש טוב מי כמה שנות ניסוני דבר שלישי זה בטח יהיה חרה שרת כמו KarmaMS ועם פוול לאגים אז עשו טובה
נערך לאחרונה על ידי Eldar45; 26-01-2010 בשעה 17:28.
|
|
KarmaMS היה שרת סוס (חוץ מהלאגים...) והם מאוחסנים טמבל.. וכמה שנות ניסיוני עלאק חח על מי אתה עובד? מנסה לשחק אותה מבין אפילו להיות GM אתה בטח לא יודע... ורמת התכנות בשרתים ישראליים היא ממש ממש ממש ממש נמוכה! KarmaMS BangMS וכל שאר השרתים "המעפנים" שאתה מנסה להוציא אותם גרועים זיינו פה חצי מהשרתים אז תעשה טובה..
לנושא: חח נראה שרת ממש טוב! אהבתי את העריכות WZ יש עוד על מה לעבוד אבל אני לא דואג.. P: יותר מעניין אותי איך אתם בדיוק תעשו Aran וEvan?? חחח P:.
וכבר רואים שאתה ילד קטן... זה חרא לא חרה חחח ילד בן 6...וזה גם ניסיוני לא ניסוני... עזוב פרוש פרוש לגלובאל או משהו חח...
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 26-01-2010 בשעה 17:33.
אנחנו עוד לא בטוחים לגבי הרייטים זה סתם אנחנו עושים פה בדיקה..
ותודה לכם XDFF וaviuv על התמיכה.
לגבי הAran ו Evan אנחנו עובדים על זה ועל עוד 600 דברים אחרים חח אנחנו לא רוצים לשחרר יותר מדי מידע כרגע אנחנו נעדכן אותכם בהמשך.
וEldar45 תפסיק לשחק אותה אתה לא יכול/יודע בכלל לעשות שמינית ממה שעשינו לשרת..
נערך לאחרונה על ידי Warden; 26-01-2010 בשעה 17:44.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
לאלדר,למה היה לך שרת יותר טוב?(אם בכלל??)
השרת KarmaMS היה מעולה,היה לאגים כי האחסון לא היה טוב אם היה אחסון.
העריכות ממש טובות ואני עוזר גם בהם.ואם אתה לא אוהב את השרת ואת הרייטים אתה מוזמן להצביע לסקר או לחפש שרת אחר...זה רייטים מעולים לשרת מעולה לעריכות מעולות..
פסדר?פסדר!ם-ם
אני אוהב,שוקולד,ועוגת גבינה,עם קרם וסוכריות,ואת עודד מנשה D:
חח איך ידעתי שישר תקלל אותי יא חתיכת אפס לח תלמעד לחטוב עתא לו מביניים עותכה! חח והיית VIP 7 פעמים וואו למה מה זה VIP? עוד פקודה וחצי וכובע GM מסכן? חח לך תחפש ת'חברים שלך אם יש לך בכלל.
ו2 פעמים ADMIN?????????????????????? וואי אחי אני סוגד לך! כל הכבוד! חחחחחחחח
1:בטח ADMIN בשרתים כושלים.
2.אתה לא יודע כלום על איך לנהל שרת טוב ומקצועי אל תזיין בשכל אני רואה על איזה שרתים אתה מגיב יחתיכת טמבל מסכן אל תשחק אותה אני יכול ללמד אותך.
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 26-01-2010 בשעה 18:09.
אלדר כל עוד לא פתחת שרת בעצמך אין לנו על מה לדבר.
יום טוב
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
חחח אני מחכה לראות מה הוא יגיד עכשיו...(למרות שלא נראה לי שהוא יגיב השתקנו לו את האמ אמא חחח)
מחכה שהשרת יצא כבר!!!!!!!!!!!!!
אני לא חושב שהיה להם איחסון בכלל T_T חחח.
חחח עזבו אותו אין לו מה להגיד עכשיו השתקנו אותו.[/QUOTE]
חח אבל עכשיו יהיה אחסון,אופיר איחסן תשרת.. D:
ועוד מעט השרת יתורגם לגמרי ^^ יש למה לחכות..האתר מעוצב והלוגו שם ממש יפה.. (: בהצלחה שיהיה לנו!^^"
ד"א-בן אמר לכולם להצביע האפשרות הכי ראשונה אבל כולם
בוחרים באחרונה XD מעניין איזה יחס קיבלתה בן P:
חח סתם
פסדר?פסדר!ם-ם
אני אוהב,שוקולד,ועוגת גבינה,עם קרם וסוכריות,ואת עודד מנשה D:
זה לא של DestinyMS... ראיתי את הלוגו של ההלוואין הזה בעוד 2 שרתים...
עריכה: וזה בכלל לא אותו באנר.. תסתכל מקרוב ואתה תראה..
נערך לאחרונה על ידי Warden; 26-01-2010 בשעה 19:11.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
2 התמונות הראשונות מועתקות מהשרת שלי endofstory/majesticms/blueestory סתם מעתיקנים אפסים שרת חרא