תשמעו כל משחק בוטעים לו ברגליים תופסים אותו ומושכים לו בחולצה אבל זה לגיטמי לשחק ברמתו, ואת התנועה הזאת שהוא מנסה להשתחרר הוא עושה כמעט מול כל שחקן שמנסה לעצור אותו, הוא לא חשב לעצמו בוא נשבור לו את האף הוא רק רצה להמשיך את ההתקפה. אפילו מילטיגה(השחקן הנפגע) אמר את זה, הינה מה שרונאלדו אמר אחרי המשחק:
"חבל מאוד שהשופט הרחיק אותי. זה לא אדום, לא פה ולא בשום מקום אחר בעולם" אמר רונאלדו אחרי המשחק, לפי המארקה, "כל מה שאני רוצה זה לשחק".
אחרי המשחק ניגשתי למטיליגה כדי להתנצל בפניו, אבל הוא אמר שאני לא צריך, כי הכוונה שלי לא הייתה לתקוף אותו", סיפר הפורטוגלי.
"אולי ראינו דם, אבל כל אחד שמכיר כדורגל מבין שזה לא אדום. זאת היתה התוצאה של מזל רע, בגלל שהבחור רק בגובה 1.70 מ'. אם הוא היה גבוה יותר זה בטח היה פוגע בו בחזה".
"אני מאוד עצוב על מה שקרה בגלל שאני לא אדם רע. כל מי שמשחק כדורגל יודע שהכוונה שלי לא הייתה לפגוע בו אלא להגן על עצמי מהלפיתה שלו. לא רציתי לפגוע בו".
להמשך הראיון
http://one.co.il/Article/09-10/3,10,134,0/151835.html