אנחנו לא נחכה גם ככה יקח זמן לסיים את כל הקווסט חח..(הוא לא הכי קשה אבל בואו נגיד שחצי שעה בערך מהחיים שלכם תתבזבז חח אולי פחות תלוי P![]()
אנחנו לא נחכה גם ככה יקח זמן לסיים את כל הקווסט חח..(הוא לא הכי קשה אבל בואו נגיד שחצי שעה בערך מהחיים שלכם תתבזבז חח אולי פחות תלוי P![]()
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
|
|
זה נחמד
הייתי מקום ראשון בקרמה :] ניראה אם אני יכול לעשות את זה שוב! DDDD:
חחח אניח כבר מת שהשרת יצא..
מתי השרת ניפתח?
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
עדכון:
התווספה לצוות מתכנתת חדשה! (מתכננת פורומים ואתרים) אדמינית לשעבר בשרת BangMS אם שיחקתם בשרת הרבה אתם בטח מכירים אותה! תגידו שלום לדניאל! P: ברוכה הבאה!
עוד עידכון!
Aran Evan וCygnus ו Dreamer(העבודה היחודית שלנו!) נוספו לשרת במלואם!!!! כן כל העבודה כולל הקווסטים בשבילה הסקילים והכל! קרדיט לAstroJack(דניאל הבן P: לא הבת) הסוס!
נערך לאחרונה על ידי Warden; 27-01-2010 בשעה 20:44.
עדכונים:
העבודה Dreamer
אנחנו מוסיפים סקילים של הפינק בין לעבודה, למשל אתה עושה סקיל, אתה משתנה לפינק בין, תוקף, וחוזר לעצמך.
מדליות וחגורות
מוסיפים את המודים מדלס ובלטס לאייטם.
עיר חדשה
הכנתי את העיר מצריים, יש כמה מובים, את הבוס ראן וNPC's לא משהו גדול..
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 27-01-2010 בשעה 21:23.
אחי? מה הקטע של כל ההשקעה הזאת חח?
מזה יעזור לכם רק שאנשים יכנסו לשרת וישחקו חח?
( לא שאני בה בקטע של להגיד חרא שרת) אחד השרתים היותר טובים ראיתי אבל זה סתם כל ההתאמצות... (ולא נראלי תגמרו בחיים חח כמה אתם עובדים על השרת )
חח תראה זה הנאה לעבוד על זה עם כל הצוות, אתה להיפגש לדבר צחוקים עבודה עניינים,וזה גם כיף לנהל שרת מה זה לא כיף שיש לך 200 מחוברים? או גם רק 10 שמישהו בא ואומר לך "וואי שרת סוס כל הכבוד!" ואתה באמת רואה שהשחקנים נהנים זה כיף לא יותר מזה P:.
ואנחנו פותחים ב2.2 אז לא נשאר עוד הרבה מה לעשות במילא חחח ברור שיש עוד כמה דברים גדולים לעשות אבל הצלחנו עד עכשיו אנחנו נצליח לעשות גם אותם יש לנו את הצוות הכי תותח בעולם!!!!!.
וזה לא רק זה אנחנו רק בRev1 חח אנחנו מתכננים גם Rev2 ו3 חחח..
בעיקרון נשחרר נפרסם נראה שיבואו שחקנים אחרי שבוע שבועיים בערך,כבר בטח נתחיל לחרוש על Rev 2 חח![]()