נכתב במקור על ידי Lampi זיינתי ילד כיתה יב' שעשה פוזה על חברה שלי , אז אין לי מה לפחד מ י יא' יב' ערמת ילדים , אבל מזה ערמה , איזה אחד שמן גוש בצק שיחרר עלי קפיצה . פשיי חתיכת גנסטר יש לנו בפורום
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות. ספוילר: http://i26.tinypic.com/1e8f9s.png
החלמה מהירה אחי .
בברכה , דין . __________________
חחחח עשו ממך ילד כפות (:
איזה ילד כפות,סתם החלמה מהירה.
תרגיש טוב אחי.
מה עפתם עליו אז הוא יצא ילד כאפות
נכתב במקור על ידי -Aviv- עלק ערמת ילדים תגיד שהתחלתה עם מישהו לא בגודל שלך והוא פיצץ אותך (: dont you? ושירררר-אללל ולנושא : חחחח מה אתה ילד כאפות ? תזיין אותםם
חח יש לך נאכס על החיים אחי
בסוף זה לא "יצמח" או איך שלא קוראים לזה.. ז"א היא תישבר תמיד ולא תהיה לך יד
איזה יד שברתה ?
לפתיחת אתר מאוחסן ומעוצב עם דומיין Com&Co.iL לבחיתרכם חינם לחצו כאן להורדת התוכנה שיוצרת Virtual Credit Cards בחינם + מזייפת זהויות לחצו כאן
חחחח.... בטח כאב
נכתב במקור על ידי צוף תראה , מדריך נחמד . לא מצויין ולא גרוע . לא היה צורך לפרט על כל דבר . 400 אלות מספיקות לייסוד כפר שני , לא מספיק מפורט ולא ממש מובן . חחח...
נכתב במקור על ידי SmexyWriter בסוף זה לא "יצמח" או איך שלא קוראים לזה.. ז"א היא תישבר תמיד ולא תהיה לך יד עפת... יד לא צומחת... החלמה מהירה.
נכתב במקור על ידי Pentacles עפת... יד לא צומחת... החלמה מהירה. חחח..
נכתב במקור על ידי Lampi זיינתי ילד כיתה יב' שעשה פוזה על חברה שלי , אז אין לי מה לפחד מ י יא' יב' ערמת ילדים , אבל מזה ערמה , איזה אחד שמן גוש בצק שיחרר עלי קפיצה . זהו ! הרגת אותי לגמרי !
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
החלמה מהירה
חוקי הפורום