|
|
מה אנשים פה מזיינים ת שכל בעובדות כל כך לא נכונות על ביולוגיה, תשארו בצד של אומנות הפיתוי לבינתיים :]
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
דניאל, אם יש לך מה להעיר, תעיר (או תאיר לצורך העיניין), כי אנחנו לא המצאנו את מה שאנחנו כותבים. גם חברה שלי שהיא סטודנטית שנה שניה לביולוגיה לא ידעה בודאות כזאת להגיד לי שאני טועה כשאמרתי לה את זה, אז אם אתה יודע משהו שאנחנו לא..
איך תוכיח את זה שאם יש בן אדם שהוא לא נראה משו והוא חושב על מישי שהוא כוסית אז למה שהיא תחשוב עליו שהוא נראה טוב
..
תסביר טיפה את עצמך?
אתה אומר שאוטומטית אם מישי נראית טוב בעיני אני נראה טוב בעיניה ? (טוב אני מקרה מיוחד חעחע [: )
מה זה לא הכרח ליצור משיכה?
זה כלי ענק ליצור משיכה
מה כן הכרחי בפיקאפ? להכל יש תחליף
נותנים "מה" ולא איך..דרכים לא חסר
אל תקטין ראש פתאום
אתה ממשיך בראש של "מה שאני עושה זה כנראה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות ואם הוא לא עושה את זה ככה הוא פשוט גרוע או לא יודע על מה הוא מדבר".
אם כל מה שיש לך להגיב עליו מכל מה שכתבתי,זה רק על העובדה שאני לא חושב על קוקי קומדי כמוך חבל על המאמץ של לענות לך, נמאס לי מהמשחק הזה איתך.
לא משהו אישי. תגיב ענייני, תקבל תגובות ענייניות.
אחי c&F זה דבר ענק שתדע לך .
לא תמיד אני מצליח להשתמש בו אבל כשאני מצליח אז זה עובד מצוין ונותן תחושה מצוינת
אם אתה מתופח ולא נראה כמו סטיב ארקל אלא מטפל בעצמך,אז כן,ה10 שלך תראה אותך יותר קרוב ל10 שלה מאשר בחור אחר שרואה אותה בתור 8.
אני יכול להגיד את זה על בשרי,יש לי פטיש לבחורות עם משקפיים(מה לעשות כל אחד והפאקים שלו),וכל פעם שאני רואה מישהי שנראית לי טוב(לרוב עם משקפיים) מתעניינת בי הרבה יותר מאשר מישהי אחרת שאני רואה אותה בתור סתם עוד מישהי,לאומת זאת חבר שלי ראה את הבחורה השניה בתור מישהי הרבה יותר שווה מבחינתו מזאת שמצאה חן בעיני יותר,וגם היא התעניינה בו הרבה יותר,והפוך.
אני יכול אפילו להגיד לך שהמקרה הזה קרה לי בדיוק לפני חצי שעה![]()
נערך לאחרונה על ידי atraf-lok; 29-01-2010 בשעה 03:18.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
פוסט חזק תמשיכו אותו.
באמת אני הוספתי לתקשורת שלי עם נשים קינו (לא בפיתאומיות,בהדרגה) וזה עושה דברים מדהימים פתאום הבחורה מתחילה לגעת בי היתה אחת שממש תפסה אותי ביד לא שהיתה עצבנית עלי אלה שהיא תקבל את תשומת הלב שלי.
המשך זריז - על סטייטס (States).
States זה מושג שהגיע לפיקאפ מNLP, והוא בעצם מהווה את ה-בסיס של כל PUA מוצלח. העניין הוא כזה - כשמתחילים להתעסק בנושא קוראים הרבה על שפת גוף, ועל דברים ש"משדרים" ביטחון עצמי.
אני אתן בתור משל תפוז.
בתפוז יש ויטמינים שאנחנו יודעים שהם בריאים, ואנחנו יכולים להכניס אותם לתוך כדורים קטנים ולקחת אותם בלי שום קשר לתפוז. אותו הדבר עם הביטחון העצמי שלנו - אנחנו יודעים הרבה דוגמאות לשפת גוף שמפגינה ביטחון עצמי, וגם אם רועדות לנו הביצים, אנחנו יכולים לעקוב אחרי הדוגמאות האלה, ולהפגין שפת גוף של ביטחון עצמי.
אמ-מה, בתפוז יש הרבה יותר מויטמינים שבריאים לנו. האמת היא, שאנחנו לא יודעים את כל המרכיבים הקטנים שיש בתפוז (ונעבור בחזרה למציאות) - מה שגורם לכך שבעצם יש המון המון הבעות ותנועות קטנות ש"מסגירות" אותנו, והביטחון העצמי שלנו לא נראה אמיתי.
PUAים מנוסים כבר צברו מספיק נסיון והצלחה עם בנות, משמע הביטחון העצמי שלהם הוא אמיתי. הם לא חושבים על שפת גוף שתפגין נינוחות ומיניות, הם פשוט מפגינים נינוחות ומיניות. ופה כל הרעיון.
במקום לחשוב על איזה שפת גוף תיתן איזה אפקט - אנחנו ניגשים ישר לאפקט. אני רוצה להפגין ביטחון עצמי? אני ארשום דוגמא לאמונה בביטחון העצמי שלי, ואני אמצא כמה שיותר הוכחות כדי ל"אשרר" את האמונה אצלי בראש. תוך שבועיים אני מלך העולם, ויש לי הוכחות.
דוגמא:
אני רוצה לאמץ את האמונה "אני סקסי" (שתשדר ביטחון עצמי, בסופו של דבר):
אני אשב ואכתוב דוגמאות ל"הוכחות" (אפשר למצוא הוכחות לבערך כל דבר שתחשבו עליו. הרעיון הוא לתת מספיק הוכחות כדי למחוק כל "הוכחה" נגדית בתת מודע שלכם. אל תמציאו שטויות, אם אין לכם ריבועים בבטן, זה בסדר, פשוט אל תכתבו "יש לי ריבועים בבטן".)
- יש לי גוף אתלטי ומושך.
- הולך לי עם בחורות יפות כל הזמן.
- יש לי חברה מדהימה.
- אני נראה טוב כל כך שאני משתמש במראה שלי כדי למכור יותר ללקוחות.
וכו וכו...
קחו את הזמן עם זה, ואתם תראו כמה שזה ישתלם.
דבר נוסף עם סטייטס שחשוב לזכור זה שאפשר לצאת ולהכנס אליהם מתי שרוצים. אם אתם רוצים לדוגמא לחזור לסטייט הזה של "אני סקסי" (שהוא חלק מהסטייט "בטוח בעצמי"), אתם יכולים לקרוא לעצמכם את הרשימה הזאת שהכנתם תו"כ שאתם "מעגנים" אותה לתנועה מסויימת או שיר מסויים.
פשוט תעשו את התנועה או תשמעו את השיר כמה פעמים תו"כ שאתם קוראים כמה פעמים ברצף את המשפטים שכתבתם. מומלץ שתעשו את זה עד שבאמת תרגישו יותר בטוחים בעצמכם.
המשך חפירה בהזדמנות אחרת.. אם יש שאלות או משהו...
זה המקום (אפשר גם בMSN אגב, הכנסתי את שלי לרשימה בנעוץ)
במילים אחרות - אם אתם לא רואים "משיכה" כתשוקה מינית נטו - לפי דעתי, אתם לא עושים את זה נכון.
זה כ"כ נכון אתם לא מבינים כמה. הבעיה שאנשים מפחדים להפנים את זה..
ברגע שלא תראו את המושג משיכה על בחורה כתשוקה מינית, אתם לא תפגינו תשוקה מינית.. לא תקדמו כלום.
כל יצירת המשיכה שיצרתם לא שווה כלום. אז היא נמשכת אליכם.. ואתם לא חרמנים עליה.. מה אתם שווים ?
נערך לאחרונה על ידי Shon60; 30-01-2010 בשעה 21:29.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"