חחח מצטער לבשר לך הוא כבר בנה שרת לבד ועשה יותר טוב ממך P:.
חחח מצטער לבשר לך הוא כבר בנה שרת לבד ועשה יותר טוב ממך P:.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח....
ו..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
קרעת אותי XDDDDDDDDDDD
תראה את השרת כמה מחוברים היה לך 3? מה אתה מתהלהב על מי? עלי אחי?
בבקשה..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=548939
לא אמרתי לך כלום על השרת אמרתי על העיצובים.. אז תרגיע..
ועל תיקרא לי אחיך בחיים..
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 29-01-2010 בשעה 18:34.
ארנולד תרגיע אתה לא יודע לבנות שרתים בגרוש אז שב בשקט באמא שלי איך אני אוהב ילדים כאלה שחשים ת'עצמם..
כמה מחוברים הכי הרבה היו לך? 5? 10? יופי שב בשקט... אתה שקרן אתה לא יודע לתכנת בגרוש אל תחוש על ילדים סתם....
כמה הוכחות...
1.אתה שיקרת בנוגע לאתר Bustages שאמרת שעיצבת ובנית אותו.
2.שיקרת בנוגע לVitalityMS..
3.קבל: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=547135 דיי לשקר ולחוש על ילדים סתם אתה לא יוצא גבר רק ילד מגעיל וקטן זה הכל.
4.AqwaMS חחח הרגת אותי וגם אנגלית אתה לא יודע..
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 29-01-2010 בשעה 18:36.
1.אמרתי AUQA
2.מי זה???????????????????????
3.בוא נתחיל מי זה שאני מבין קצת יותר מכולם פו תביא לי NPC אני בונה תוך 5 דקות
4.חתיכות של חרא כולכם לכו יה ילדי כאפות חסרי חיים
נערך לאחרונה על ידי arnoldinyo6; 29-01-2010 בשעה 18:42.
1באמת? כי אחד רשום שם AqwaMS ושתיים אומרים Aqua לא Auqa..
2.מה אכפת לך? אני עומר שלום, נעים מאוד להכיר.
3.אתה לא מבין בגרוש חחח NPC עלאק על מי אתה עובד? אתה לא מבין בJAVA.. בגרוש מערכות יחודיות לשרת שלך אתה לא יודע לעשות.. פ'חח מני ספיר טל בן יוסי אופיר אמיר עדן הם כבר פי 100 ממך בערך אל תשחק אותה..
חח יודע מה תראה לי כמה סקריפטים שלך ואז נדבר פ'חחח..(יאללה רוץ לגוגל ותמצא לי כמה סקריפטים)
חחח פה* יא*
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 29-01-2010 בשעה 18:48.
חחחחחחחחחחח מסכן הילד נראלי סגר ת'שרת וברח P:..
לנעול את האשכול הזה אני חושב. O.O
חח..... מחק תאשכול
היה נחמד רק חבל על השקרים![]()
נערך לאחרונה על ידי stClass; 29-01-2010 בשעה 18:57.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
מסכן...כל ילד שבא אתם ישיר יוצאים עליו..כאילו מה קרה?!אז מה אים העיצובים לא משהו {לא ראיתי אותם ביכלל}זה לא אומר שאתם צריכים לצאת עליו ככה
הם לא יצאו עליו בגלל זה בן יצא עליו כי הוא קילל אותו בפרטי ואני יצאתי עליו כי הוא שיקר לכולם ואמר שהוא בנה את VitalityMS ובנה את האתר CMS Bustages... אולי הייתי קצת קשה איתו יש מצב אבל מה שהיה היה חחח.. חוץ מזה שלא ישקר סתם xD..
אנחנו לא סתם אומרים לילדים דברים כי אנחנו מבינים יותר O.O אני בהתחלה לא ידעתי איך לפתוח שרת בכלל חחח הייתי האפס של האפסים P: לא ידעתי בכלל מה זה Java Script או GM..(כן לא ידעתי אז מה זה GM חחח)
נערך לאחרונה על ידי Warden; 29-01-2010 בשעה 19:13.
חח צודק זה עצוב לראות אנשים אחרים רבים אבל זה גם כיף אין מה לעשות אנחנו דור של טמבלים P:..
ואני חושב שכדאי לנעול את האשכול הזה כי הוא גורר ספאם...(לא נראה לי שזה יעזור שאני סתם אומר המנהלים שומרים שבת נראלי חח)