אני צריך תגובות מהר תודה מאוד למי שמתקן אז ככה:
יש לי בעייה בויסטה אני מנסה להתקין משהו לדוגמא: ICq וזה כותב:
לWindows אין אפשרות לגשת להתקן,לנתבים או לקובץ שצויינו. ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה לפריט![]()
תגובות מהר פליזזזז
אני צריך תגובות מהר תודה מאוד למי שמתקן אז ככה:
יש לי בעייה בויסטה אני מנסה להתקין משהו לדוגמא: ICq וזה כותב:
לWindows אין אפשרות לגשת להתקן,לנתבים או לקובץ שצויינו. ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה לפריט![]()
תגובות מהר פליזזזז
מחפש... מי שיכול לעשות לי שידבר איתי בפרטי
|
|
בקשההההההההההההה מהרררררררררר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה משתמש אדמינסטרטור במחשב הזה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יש לי רק משתמש אחד בהתחלה כן כיאילו אני כן אבל איף מסדרים תבעייה??
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הבנתי כלום אתה מנהל מחשב או לא?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כן אני מנהל המחשב אבל איך מסדרים
מ א ו ש ר
תעשה קליק ימני על ההתקנה ו-"הפעל כמנהל מחשב"
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אחי אני יבדוק עם עובד אתה מלך
מ א ו ש ר
וואלה אני לא יודע למה ענו לך כאן בנושא שלך אבל אני מודיע לך חגיגית אף אחד לא עובד אצלך! ועוד פעם אתה עושה לי כאן דאבלים או משהו דומה של לחץ אני נועל לך את הנושא וגם את אלה שיבואו אחריו עד שתלמד להתנהג!
תזכור איפה אתה נמצא! כשתשלם לי (ואני מבטיח לך שאתה לא עומד ברמת המחיר שלי) אז תוכל להלחיץ אותי כל היום אבל עד אז תרגיע ומהר!
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 30-01-2010 בשעה 19:30.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!