קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] נקניק שוקולד. לחורף ולקיץ [כשר]
    על ידי Tslam בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-02-2010, 14:11
  2. [מתכון]כדורי שוקולד|כשר
    על ידי DarkDevil בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-01-2010, 17:07
  3. [מתכון]פונדו שוקולד|כשר
    על ידי MoTkAy בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2008, 21:48
  4. [מתכון]מילקשייק שוקולד|כשר
    על ידי MoTkAy בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2008, 20:22
  5. [מתכון] עוגיות בוטנים | כשר לפסח!!!
    על ידי SoulMan בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-04-2008, 19:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[מתכון] עוגיות שוקולד מושלגות l כשר

  1. #1
    מורחקים
    שם פרטי
    רועי
    תאריך הצטרפות
    09/2009
    גיל
    33
    הודעות
    155
    לייקים
    0
    נקודות
    101
    מין: זכר

    ברירת מחדל [מתכון] עוגיות שוקולד מושלגות l כשר




    מצרכים:


    גרסה נוספת לעוגיות שוקולד הנמסות בפה ומצופות באבקת סוכר. העוגיות נאפות זמן קצר ו"מתפוצצות" בזמן האפייה. הן יוצאות מהתנור כשהן עדיין רכות ומתייצבות לאחר הצינון.


    50 עוגיות
    300 גרם שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו), שבור לקוביות
    50 גרם שוקולד חלב משובח, שבור לקוביות
    50 גרם חמאה
    2 כפות קקאו משובח
    1 כפית אבקת קפה נמס
    3 כפות ברנדי
    3 ביצים
    1/2 כוס (100 גרם) סוכר
    3/4 כוס (100 גרם) קמח, מנופה
    100 גרם שקדים, טחונים לאבקה
    1 כפית שטוחה אבקת אפייה


    לציפוי:
    1 כוס (200 גרם) סוכר
    1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר


    2 תבניות התנור, מרופדות בנייר אפייה




    אופן ההכנה:


    1. ממיסים בסיר כפול על אדים את שני סוגי השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי.
    2. שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים והסוכר ומקציפים לקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מקפלים לקציפה את תערובת השוקולד. מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר 3 שעות.
    3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). צרים מהתערובת 50 כדורים.
    4. לציפוי: שמים בקערית קטנה את הסוכר ובקערית אחרת את אבקת הסוכר ומצפים כל כדור בסוכר ואחר כך באבקת הסוכר. מניחים בתבניות עם רווח בין הכדורים.
    5.אופים כל תבנית 10-9 דקות ולא יותר. מתקבלים כדורים יציבים בשוליים ורכים במרכז. לאחר הצינון העוגיות מתייצבות. מאחסנים בקופסה אטומה.



    קרדיט לאתר בישולים.
    תהנו, בהצלחה ובתאבון . ;]

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    12/2009
    הודעות
    1,815
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נראה קל ופשוט וטעים
    אני הנסה ביום שישי להכין את זה תודה אחי

  4. #3
    מורחקים
    שם פרטי
    דימה
    תאריך הצטרפות
    05/2009
    הודעות
    223
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,485
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה נראה טוב מאוד.

  5. #4
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    תאריך הצטרפות
    02/2010
    גיל
    29
    הודעות
    363
    לייקים
    2
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    להתעצבן פרושו להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה אחי,ניראה טעים ננסבה להכין.

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,782 | הודעות: 8,150,364 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect