קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בעיה עקב פרופיל נפשי בצבא לתלמיד יב מצטיין
    על ידי blablab55 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-03-2012, 22:25
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-03-2011, 20:38
  3. פרופיל 64 נפשי???
    על ידי TheGreenMonkey בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-05-2010, 00:46
  4. מה אפשר לעשות עם פרופיל 21 נפשי?
    על ידי emek בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2009, 13:56
  5. עזרה דחוף פרופיל 45 נפשי
    על ידי alexer881 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-11-2007, 18:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

ביטול פרופיל נפשי לתפקיד איכותי?‬

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל ביטול פרופיל נפשי לתפקיד איכותי?‬

שלום לכולם,
    התגייסתי לפני כארבעה חודשים עם פרופיל 45 נפשי, עקב טראומה מסויימת בעבר.
    הנתונים שלי די גבוהים (קב"א 54 דפ"ר 90) ויש לי קצת ידע במחשבים, אבל בגלל הפרופיל הנפשי לא הציעו לי שום דבר איכותי אלא הדברים היחידיים שהציעו לי זה להיות פקיד קרוב לבית.
    כעת אני בבסיס השלישות ברמת-גן בתפקיד פקידותי, די נחמד שם ויש שם תנאים טובים(בסיס פתוח,שעות טובות אנשים נחמדים) אבל אני לא עושה שם יותר מדי וזה לא מה שחיפשתי לעשות בשירות הצבאי, אלא קיויתי לקבל תפקיד איכותי ולתרום כמיטב יכולתי לצבא, ממש לא אכפת לי מהתנאים..
    עכשיו יש לי את האפשרות לבטל את הסעיף הנפשי ואז הפרופיל שלי יעלה ל64 רפואי, השאלה היא האם באמת יש סיכוי שיציעו לי דברים טובים(כמו מודיעין,מחשבים וכו'..) או שרוב הסיכויים שיתקעו אותי במקום כמו הטכני בחיל האוויר (שאני לא אסתדר שם וגם זה לא מה שאני מחפש...) בגלל שאני כבר מגוייס ולא עשיתי מיונים קדם צבאיים..
    יש לי חבר עם סיפור זהה שיש לו קב"א 56 דפ"ר 90 שגם הוא בתפקיד פקידותי והוא ביקש שאני אשאל גם בנוגע אליו, הבעייה אצלו היא שיעלה לו הפרופיל ל72 לאחר שהוא יבטל את הפרופיל הנפשי.
    שמעתי סיפורים על אנשים שעשו זאת ותקעו אותם באיזה חור בתפקידים לא הכי נחמדים, אמנם אני לא יודע מה היו הנתונים שלהם, אבל אני מפחד שיקרה לי אותו הדבר, ואח"כ לחזור לאיפה שהייתי כבר לא יהיה ניתן...
    בקיצור, האם יש סיכוי שאקבל משהו טוב למרות שאני כבר מגוייס ושלא עברתי מיונים קדם צבאיים?
    תודה מראש
    .
    נ.ב: מצטער אם אני עובר על חוקים מסויימים של הפורום, אני חדש ואינני יודע את החוקים, תעירו לי ואערוך את ההודעה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

זה אתה צריך לשאול את המפקדים הבכירים שלך, אם הם יסכימו לתת לך ללכת ואם אם יכולים להכניס אותך לקורסים או למסגרות שאתה רוצה.
    לפרופיל שלך לא אמור להיות קשר לתפקיד שקיבלת.

משתמש מתקדם האוואטר של NeckeD
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "עידכון עושים רק כדי ליצור עוד בעיות"

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    זה אתה צריך לשאול את המפקדים הבכירים שלך, אם הם יסכימו לתת לך ללכת ואם אם יכולים להכניס אותך לקורסים או למסגרות שאתה רוצה.
    לפרופיל שלך לא אמור להיות קשר לתפקיד שקיבלת.
    חח, לא.
    (סעיף נפשי FTW!)
    דבר ראשון, אהבתי שאתה רוצה לעזוב שירות עם תנאים סבבה, אבל לא כדאי לך. דבר ראשון, גם אם יש לך קב"א ודפ"ר גבוהים זה לא אומר שתוכל להתקבל למשהו טוב, וגם בגלל העובדה שיש זמנים קבועים לדברים כמו מחשבים וכאלה, אותו דבר תקף גם לגבי חבר שלך.
    ופרופיל זה ה-דבר שקובע לאן תלך, כל עוד יש לך מתחת ל-72 אתה לא תלך לקרבי או "תומכי לחימה" (<--חרטא שצה"ל המציא).
    קיצר עזוב, תישאר בתפקיד שטוב לך בו ויש לך תנאים טובים, שלא תגלה פתאום שתוקעים אותך באיזה חור מסריח באמצע שום מקום בגלל שבצה"ל הם עושים מה שהם רוצים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Cogomelo
    אתה מכיר את הקטע הזה שאתה הולך ברחוב ופתאום נופל עליך היפופוטם?

ציטוט נכתב במקור על ידי Snowball
    אבל הבעיה זה שאני לא יודע איך לקרוא

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם תעלה פרופיל מקסימום שיכול לקרות זה שתשאר במקום שאתה נמצא בו עכשיו. אולי יתנו לך לעשות שמירות ושטויות כאלה מידי פעם.

אם תגיש 55 והוא יתקבל, מה טוב, אם תגיש 55 ויגידו לך "אין מה לעשות" לא יקרה כלום, אתה פשוט תשאר בשלישות בר"ג.... אף אחד לא יתן לך הצבה מחדש רק כי עלה לך הפרופיל, כמו שאמרת, אתה מגוייס כבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

להעלות פרופיל ולהגיש טופס 55 אני יכול די בקלות ואני די משוכנע שהוא יתקבל..
    אבל השאלה היא, במידה ואני אגיש טופס 55 והוא יתקבל, האם רוב הסיכויים שיתקעו אותי באיזה חור בתפקיד לא טוב, או שייתכן ויציעו לי משהו טוב? אם פתאום יתקעו אותי באיזה חור בתפקיד לא טוב כבר יהיה מאוחר מדי ואני לא אוכל לחזור חזרה לאיפה שהייתי וייתכן שגם לא יביאו לי בכלל לצאת מהתפקיד שיקבעו לי וזה סתם יהיה בלאגן..
    מצד אחד, לא זה מה שרציתי לעשות בשירות הצבאי, ויש לי רצון לתרום יותר (למרות שאני מכיר הרבה שהיו מאוד רוצים להתחלף עם התפקיד הנוכחי שלי..) מצד שני, אני חושש שאני עלול לא לקבל מה שאני רוצה ואז גם לא אוכל לחזור לאיפה שהייתי וגם עם תנאים הרבה פחות טובים..

NeckeD- אני מניח שאתה צודק, אבל עדיין מציק לי שיש לי נתונים טובים ועדיין אני נמצא בתפקיד שכמעט ואין לו דרישות אלא שכל אחד מסוגל להיות בו, ועוד שאני לא כלכך תורם אלא יש בתפקיד הזה הרבה שעות ריקות...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

טופס 55 במידה והוא מתקבל, שולח אותך לתפקיד שביקשת, או להכשרה לתפקיד שביקשת.
    אם זה לא התפקיד הספציפי הזה, הוא לא ייתקבל, ואף אחד לא ישבץ אותך במקום אחר.

מה שכן אתה צריך לדעת לאיזה תפקיד אתה רוצה לגשת, באיזו יחידה ולבקש את זה ספציפית.

מה שאתה מפחד זה שמה שאתה חושב שהתפקיד שאתה רוצה הוא לא באמת התפקיד שאתה רוצה.
    זה לגיטימי ואין דרך אחרת חוץ מניסוי וטעיה. אני אישית מציע לשאול אנשים ביחידה הספציפית על אופי השירות שם. אתה יכול לשאול גם פה אם יש לך רעיונות, אני אשמח לתת לך את דעתי על כל יחידה שאני אכיר...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

תשמע, בתאכלס לא מעניין אף אחד מה הפרופיל שלך, הגעת לשלישות רמת גן, יש להם שם מחלקת כוח אדם, אתה יכול לפנות אליהם שיבדקו עבורך אם יש להם תפקידים אחרים עבורך.

כרגע גם אם תמלא טופס 55, רוב הסיכויים שלא תקבל הצבה מחדש (אתה משרת במקום מסויים כבר 4 חודשים), יש מקום מסויים שבו תרצה לשרת? תפקיד מסויים? יש לך ידע במשהו ספציפי שתוכל לתרום בו?

הדבר שהייתי ממליץ לך לעשות הוא לפנות למפקדים שלך ולהסביר להם את המצב, ד"א, כדי לבטל את הסעיף הנפשי אתה צריך לעשות שבועיים אבט"ש.

סתם שתדע, יש איתי חיילים בבסיס שמשרתים בתפקידים מאוד איכותיים בתחום המחשבים והפרופיל הנפשי שלהם לא פגע בסיכויים שלהם להגיע לתפקיד (כמובן שזה לא היה מאפשר להם לעשות את הקורס, הם בניגוד אליך הורידו פרופיל רק אחרי הקורס והשיבוץ, אבל זה כבר לא משנה, ברגע שאתה בפנים - אתה שווה ערך כמו כולם, פרט לדברים שבהם אתה מתעלה על אחרים)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,523 | הודעות: 8,204,116 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect