אני יכול לקנות ילבי באיזה חנות הוא שמשיגים ממפלצות?
אני יכול לקנות ילבי באיזה חנות הוא שמשיגים ממפלצות?
נערך לאחרונה על ידי yonixd; 01-02-2010 בשעה 11:57.
|
|
ניתקע לי המשתמש -____-"
איזה פרוטקציות טל הוא אדמין בשרת, טל נו תבוא רגע לאפ אם זה Edenik.. אני JrAdmin בשרת.
שלום שלום
חחח אחי קודם כל אני דניאל ואני קניתי את כל הNX בכסף שלי!+אני הרגתי 100 מיפלצות כדי שהוא יהפוך אותי!
וואי תקשיבו כבר בהתחלה יש באג.
איך שמתחילים ויש תמפה הזו שצריך להרוג 10 SNAIL SHELL ולהגיע לרמה 10, אז אם אתה הולך קצת שמאלה , אתה נופל במקום כזה שאי אפשר לצאת ממנו, אתה צריך לעשות RELOG או להחליף צ'אנל בשביל לצאת משם, וזה מציק רצח.
הדבר השני שמעצבן במפה , זה שיש כל פעם 2 SNAIL SHELL ו5 חלזונות אדומים, כחולים, מושרום כאלה, והם בכלל לא קשורות למשימה.
ואחרי שאתה מסיים את זה, אתה הולך לאבן המפגרת הזו, יש לה 1500 HP , וכל מכה שניה שלי עליה זה MISS.
לקח לי 25 דקות להרוג אותה עם הקוסם שלי, ו12 דקות להרוג אותה עם הגנב שלי.
ואחרי זה, שממשיכים, אי אפשר לעשות עבודה 2 , המפלצות לא זורקות את הכדורים המפגרים האלה.
ויש מלא באגים, את כל המשימות לחפצים המגניבים אפשר לעשות רק אחרי רמה 150+ או ריסט+ , כוכבים אי אפשר לקנות , אין MAX SKILLS , אין AP RESET , יש מלא לאגים , חסר קובץ UI.WZ , האדמין לא עונה לאפחד שעושים @GM , ויש עוד כמה דברים, בכל מקרה, עד שלא תסדרו את כל זה, אני מציע לכם לסגור תשרת.
חבל שתקבלו תגית של רושם רע אצל ילדים בגלל באגים זמניים של התחלה .
ה אוונר לא פה!! כשהוא יחזור הכל יסתדר חכו בסבלנות
ואתם חשבת שKarmaMS מפוצץ לאגים..
המשך יום נעים וגלישה מהנה.
בברכה : בן.
קרדיט לי על הסוסה שלמעלה ! ^^
חחחחח
הורדתי איזה משהו בשביל לא לקבל dc נכנסתי למשתמש ועכשו אני יכול לשים נשק לרמה 110 ואני רמה 25 למה זה ככה מישהו יכול להגיד לי אני לא האקר
למה אתה אומר? חחח.. איזה ילד כאפות.. XDD
יפה שחסמתם PE, לא רואים את זה הרבה.. אבל MAC באן על דבר כזה? לא יותר מדיי קשוח? עזבו את זה שרק בדקתי אם זה עובד![]()
לללללללללללללללוללללללללללללל חחח