קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] בעיה עם ילדה בכיתה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-09-2010, 20:57
  2. [בעיה] יש לי ילדה בכיתה....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-01-2009, 19:17
  3. הידעתם שלג'נט ג'קסון יש ילדה בת 19?
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 11:12
  4. איזה ילדה דפוקה LOL - לוגים
    על ידי Marlboro בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 17:51
  5. אני רק ילדה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:28
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

ילדה בכיתה י'א

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

Smile ילדה בכיתה י'א

אני בכיתה י' וכמו שאמרתי בפוסטים הקודמים אני נחשב לילד מגניב וסבבה בקרב הבנות.
    יש ילדה אחת בכיתה י'א שנחשבת לאחת הבנות היפות בבצפר.אני חם עליה משהו חזק . אבל אני לא יודע אם יהיה לי סיכוי איתה .
    אני יודע שאם אני ניגש אליה אני לא צריך להתחנף אליה ולהיות יותר מידי נחמד אליה אלא לא לפחד לאבד אותה אבל אני לא יודע אם היא תשים עלי ביכלל כי זה לא מקובל שילד בכיתה י' יהיה עם יא'לפית. מה לעשות?

נ.ב אל תגידו לי תנסה וזהו אני צריך דרכי פעולה, יצירת משיכה זה לא בעיה בשבילי אבל הבעיה היא הפרש הכיתות.
    Iverson

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    כי חוץ מימך ~ביתר~ כלום כבר לא קיים...

O_O
    אז מה אתה רוצה שנעשה נוריד אותך כיתה או נעלה אותה כיתה ?
    היא גם תחשוב מה לי ולילד יותר קטן ממני בשנה אבל תראה לה את הצדדים הטובים שלך בדרכי פיקאפ וזה כבר יזרום לך
    אל תיפול בשיטסטים והכי חשוב דביקות במטרה
    בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

באמת אני לא מבין מה אתה רוצה שניתן לך נגד הפרשי הגלאים?
    חוץ מביטחון ב100 אחוז בזה שזה בכלל לא משנה, אין הרבה דברים שאנחנו יכולים לתת פה..

אתה יכול לשחק על הקו של לגרום לה להראות ילדותית, מה שבאופן ישיר יגרום לך להראות בוגר לידה,
    אבל זה סתם להכנס יותר מידי לספציפי, בנות 17 ובנות 18 מגיבות אותו הדבר למשיכה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Classic צפיה בהודעה
    O_O
    אז מה אתה רוצה שנעשה נוריד אותך כיתה או נעלה אותה כיתה ?
    היא גם תחשוב מה לי ולילד יותר קטן ממני בשנה אבל תראה לה את הצדדים הטובים שלך בדרכי פיקאפ וזה כבר יזרום לך
    אל תיפול בשיטסטים והכי חשוב דביקות במטרה
    בהצלחה
    נו אז זהו שהבדלי הכיתות לא ישתנו ואין מה לעשות עם זה, אבל מזאת אומרת להראות לה את הצדדים הטובים שבי בעזרת פיק אפ?
    Iverson

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

שמתי לב שקראת את הדו''ח שדה שלי. והגבת משו על להראות מחמאות.
    אין לי מושג אם זה טוב או לא לגבי פיק אפ. מה שכן אני יודע שאם אמרתי (ואמרתי) אותם בביטחון עצמי 1000% זה טוב
    תקיש מזה למקרה שלך ולך אליה, זה שהיא כוסית לא אומר כלום...
    תקרא את האשכול שפתח Xanax שהוא קרא בלאישה שכוסיות בוכות למה לא מתחילים איתן.

בקיצור, אם אתה רוצה אותה, תבוא ב1000000% אחוז של ביטחון עצמי ותזרום עם הדיבור ויהיה בסדר
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני עושה שטויות ופיק אפ כבר מלא זמן בזמן בית ספר (אני כיתה יא) ואני יכול להגיד שזה נחמד אבל זה לא יתפתח הרבה מעבר לזה, רק מחוץ לבית ספר אפשר לעשות משהו, ושמה אפילו אין משמעות לטווח גילאים כי לא מגדירים אותך על פי כיתה.
    אם אתה רוצה שהיא תשים לב אליך בבית ספר ותפתח אליך משיכה למרות ההפרש גילאים פשוט תן לה לראות את הערך החברתי שלך כלפי אנשים בבית ספר, איך בנות אחרות אוהבות אותך, איך אנשים מכבדים אותך ושיש לך חברםי בכל פינה שהם גם אנשים שכולם אוהבים ותומכים בך, שים לב שזה מצב חברתי שלוקח זמן להגיע אליו.
    תמיד כשאתה ניגש לדבר עם בחורה גש בגשיה ישירה ואל תזיין את השכל עם דברים כמו "מי משקר יותר גברים או נשים", תיגש, תראה לה את הערך החברתי בבית ספר ותתעלם ממנה שצורה שאתה בן אדם יותר עסוק ממנה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Trollin צפיה בהודעה
    אם אתה רוצה שהיא תשים לב אליך בבית ספר ותפתח אליך משיכה למרות ההפרש גילאים פשוט תן לה לראות את הערך החברתי שלך כלפי אנשים בבית ספר, איך בנות אחרות אוהבות אותך, איך אנשים מכבדים אותך ושיש לך חברםי בכל פינה שהם גם אנשים שכולם אוהבים ותומכים בך, שים לב שזה מצב חברתי שלוקח זמן להגיע אליו.
    תמיד כשאתה ניגש לדבר עם בחורה גש בגשיה ישירה ואל תזיין את השכל עם דברים כמו "מי משקר יותר גברים או נשים", תיגש, תראה לה את הערך החברתי בבית ספר ותתעלם ממנה שצורה שאתה בן אדם יותר עסוק ממנה
    א'- איך להדגים Social proof זה לא פיקאפ?
    ב'- בנות אחרות לא באמת צריכות לאהוב אותך, היא פשוט צריכה לחשוב שהן אוהבות אותך. מספיק שתלך עם ידידה שנראית טוב ליידה מחובק, וזה יעבוד.
    ג'- הפוך. כשאתה ניגש עם פתיח ישיר אתה גורם לה לקבל החלטה מעכשיו לעכשיו, על בסיס איך אתה נראה, ומה הערך שלך כרגע. אם היא לא מכירה אותך, הערך שלך אפס לצורך העניין. אם היא יודעת שאתה קטן ממנה והיא עם חברות שלה אתה תקבל בראש, כי הערך שלך נמוך משלה.
    ד'- נובע מכל זה:

* תנסה להגיע עם מישהי מהשכבה שלך שנראית טוב ומכירה אותה או חברות שלה, ותשתמש בה בתור פתיח.
    * אם אין לך ידידה כזאת תפתח לא ישיר, כמו שהיית פותח מישהי רנדומלית שאתה לא מכיר. תן למטרה נג (עדיף שיהיה משהו על בגרות, אם היא צחקה כמו מטומטמת תשאל אותה בת כמה היא, 12?), ותיהיה נחמד לחברות שלה.
    *DHV DHV DHV. אין הרבה מקום למיניות באמצע בית ספר, אז פשוט תיהיה מעניין, ותיקח מספר אחר"כ. יש לך מסגרת זמן אמיתית, מה שכנראה יגרום לשיחה להיות קצרה, אז אם אתה יודע שהולך להיות צילצול, תגיד להן שלום ותלך לפני הצילצול. פעם הבאה שתראה אותה לבד אתה יכול להיות ישיר, לקחת ממנה מספר וללכת. אם התגובות לא היו שיגעון, תדאג לקבל את השמות של כולם וגם את שלה (אל תגיד לה שאתה יודע אותו עד שהיא לא יודעת את שלך..), תוסיף אותה לפייסבוק ותהיה ישיר שם. בעיקרון אני נגד זה, אבל אם אין מה לעשות אין מה לעשות.

מישהו פה גם אמר לך שתנסה לגרום לה להרגיש שאתה יותר בוגר ממנה ,
    תנסה להראות את זה באמת .
    אני זוכר לא מזמן קראתי פה משפט טוב שיכול להעביר לך את העיקרון
    אתה : בת כמה את ?
    היא : 17
    אתה : ' את רצינית ?!? בדיוק באתי לשאול אותך אם את יכולה לעלות במעלית לבד או שאת צריכה השגחה צמודה'

תחשוב על כל מיני מצבים שתגרום לה להבין שאתה יותר בוגר ממנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הבנתי אותך אבל כמו שאמרתי בפוסטים קודמים שלי פה לפעמים שאני נותן נגים הם עושות לי מבט מוזר כזה של מאיפה הבאת את זה (לא תמיד) אבל אני לא נותן להם להראות לי את התגובה שלהם אני נותן אחרי זה תגובה שנונה ולא עושה מזה סיפור.
    אז אם אני נותן לה נג יכול להיות שזה יפריע לי איתה אתה מבין?
    Iverson

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תיצור תמשיכה,אחר כך תגיד לה שאתה בכיתה י' וזה הרבה פחות ישנה לך שאתה קטן ממנה כי כבר יש משיכה.

אגב,אם אתה מראה שהפרשי הגילאים באמת לא מעניינים אותך,שבשבילך אפילו היא זאת שילדותית,זה מה שהיא תקלוט ממך ובאמת הבדלי הגילאים לא ישפיעו על הדעה שלה לגביך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    א'- איך להדגים Social proof זה לא פיקאפ?
    ב'- בנות אחרות לא באמת צריכות לאהוב אותך, היא פשוט צריכה לחשוב שהן אוהבות אותך. מספיק שתלך עם ידידה שנראית טוב ליידה מחובק, וזה יעבוד.
    ג'- הפוך. כשאתה ניגש עם פתיח ישיר אתה גורם לה לקבל החלטה מעכשיו לעכשיו, על בסיס איך אתה נראה, ומה הערך שלך כרגע. אם היא לא מכירה אותך, הערך שלך אפס לצורך העניין. אם היא יודעת שאתה קטן ממנה והיא עם חברות שלה אתה תקבל בראש, כי הערך שלך נמוך משלה.
    ד'- נובע מכל זה:

* תנסה להגיע עם מישהי מהשכבה שלך שנראית טוב ומכירה אותה או חברות שלה, ותשתמש בה בתור פתיח.
    * אם אין לך ידידה כזאת תפתח לא ישיר, כמו שהיית פותח מישהי רנדומלית שאתה לא מכיר. תן למטרה נג (עדיף שיהיה משהו על בגרות, אם היא צחקה כמו מטומטמת תשאל אותה בת כמה היא, 12?), ותיהיה נחמד לחברות שלה.
    *DHV DHV DHV. אין הרבה מקום למיניות באמצע בית ספר, אז פשוט תיהיה מעניין, ותיקח מספר אחר"כ. יש לך מסגרת זמן אמיתית, מה שכנראה יגרום לשיחה להיות קצרה, אז אם אתה יודע שהולך להיות צילצול, תגיד להן שלום ותלך לפני הצילצול. פעם הבאה שתראה אותה לבד אתה יכול להיות ישיר, לקחת ממנה מספר וללכת. אם התגובות לא היו שיגעון, תדאג לקבל את השמות של כולם וגם את שלה (אל תגיד לה שאתה יודע אותו עד שהיא לא יודעת את שלך..), תוסיף אותה לפייסבוק ותהיה ישיר שם. בעיקרון אני נגד זה, אבל אם אין מה לעשות אין מה לעשות.
    בנות רק יעריכו אותך יותר וימשכו אליך רק כשהן רואות רואות שיש לך ביצים לגשת אליהן בצורה ישירה, אתה יודע כבר כמה פעמים מזיינים לבנות את השכל בצורה עקיפה?, אני אישית קיבלתי המון מחמאות מבחורות עד כמה אני ישיר ולוקח דברים ישר לעניין, זה כמו כן מראה על דומיננטיות ושאתה עושה מה שבא לך שאלו דברים שנשים רואות כהכי מושכים בגבר.
    כמובן זה גם איך שאתה אומר את זה, אתה צריך להיות נחמד ולא ערס מגעיל שאומר "איזה תחת סקסי" אלא כמו מישהו עם בטחון עצמי וכבוד לאנשים אחרים כגון "אני רואה שאת התלבשת ממש יפה היום, העלת את הסיכויים שלי להתחיל איתך היום" (במצב הזה אתה גם מדגיר את עצמך כהפרס).אני אומר את זה לפי סעיף ג', בשאר אני מסכים איתך.

שמע גש אליה ודבר איתה סתם בהתחלה, אם אתה מחפש מה להגיד לה אז יש לך אלף ואחד אופציות
    זה יכול להתחיל בבוקר טוב או שתגידי לה : את לא במקרה חברה של ותן איזה שם של בחורה שאתה מכיר ,תענה מה שתענה ותזרום מישם .
    תתחיל דיבור אם כמה חבורת שלה שלא ממש מזיז לך לדבר איתם ודרכן תגיע אליה .
    אתם בביתספר אתם באותה מסגרת ,חצי עבודה כבר יש לך מה שנשאר לדבר איה ולפתח איתה קשרים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you've never failed, you've never lived

למרות שאני לא בשלב של לתת עצות..עדיין (:
    נראה לי יהיה טוב לפתוח ככה-את מכיתה ט' לא..את חברה של..(תן איזה שם של מישהי)
    מצד אחד אתה מראה שהיא נראית לך קטנה אבל במצד שני אתה יכול ליפול(אם היא תשאל איזה כיתה אתה) כי אתה מתחיל בהפרשי גיל ביניכם ישר

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אה?!
    נו אז היא גדולה ממך בשנה אחת ביג פאקינג דיל מה הקשר מה כל מי שתתחיל איתה תבדוק תעודת זהות כדי להיות בטוח שאתם באותו הגיל?
    קיצור איש תתנהג כאילו אין הפרש גילאים ומשם תמשיך..
    תראה כל התורה יושבת על שלוש עקרונות..
    בטחון עצמי
    בטחון עצמי
    בטחון עצמי
    תאמץ לך את העקרונות הללו והכל יהיה בסדר, אל תחשב מה יקרה אם או מה יהיה אם..
    פשוט תפעל לפי האינסטינגטים שלך
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-02-2010 בשעה 10:50.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אנשים לא נמשכים אחד לשני לפי מספרים בת''ז.

זה גם לא מקובל ש"בחור ממוצע" בחברה (לעיתים אף מתחת לממוצע) יצא עם דוגמניות/כוכבות פורנו/שחקניות.
    זה גם לא מקובל שבחורה שהטעם שלה זה בחורים כמו X, יוצאת עם בחור Y. (זה כבר משו שקרה לי ואני יכול להעיד על זה שהאמונות המגבילות מהסוג הזה זה בולשיט גמור).
    אבל זה קורה, וימשיך לקרות. (:
    זה לא העניין בפיקאפ? להיות עם כל בחורה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה?

תוריד מעצמך את האמונות המגבילות של החברה, תשנה את האמונות שלך ואז נראה מה לעשות. זאת הבעיה שלך פה.

אם יצירת משיכה לא הייתה בעיה בשבילך, היית עושה זאת. אל תתרץ. זכר אלפא לעולם לא מתרץ את הפעולות שהוא עושה/לא עושה. אתה חייב לנו משו?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect